kesinlikle katılıyorum bende lisede iken kimya öğretmenimin parfümüydü ismini vermemiş ve çok zor bulmuştuk:)hala kullanırım o kadın ne zaman okula girse tüm okul anlardı okula geldiğini bende üniversitede iken duyardım arkamdan okula geldiği belli oluyor derlerdi.kesinlikle şiddetle tavsiye ederim hatta parfümünden ziyade deodorantı bile yetiyordu...........
Merhaba,parfüm araştırması yaparken bu siteyi buldum ve üye oldum.Sorduğunuz sitede parfümlerin imitasyon olduğu yazıyor satış sözleşmesinde.
Benim sürekli kullandığım iki parfümüm var: Gucci Envy Me ve Lancome Hypnose. İkiside çok güzel ve çok memnunum. Hatta geçen gümüşçüye Hypnose sürüp gitmiştim. Ve oranın sahibi olan bey parfümüm sormuştu. Bende Hypnose demiştim fena birparfüm yasaklanmalu bu demişti
ıxora b-102 kullanıyorum yaklasık 6 senedir beğenen çok oluyor. tenime uyduğunu düşünüyorum hiçte sıkılmadm yıllardr..
Benim sürekli kullandığım iki parfümüm var: Gucci Envy Me ve Lancome Hypnose. İkiside çok güzel ve çok memnunum. Hatta geçen gümüşçüye Hypnose sürüp gitmiştim. Ve oranın sahibi olan bey parfümüm sormuştu. Bende Hypnose demiştim fena birparfüm yasaklanmalu bu demişti
geçen markette bir bayana parfümünü sordum.eşim 100tane parfüm denememe rağmen hiçbirini beğenmedi. o yaşlı kadınınkini beğenmiş... ben de sordum neyseki koku baya iiydi. lacoste pour femme.
kesinlikle çok güzel bende de süper durdu
Bakıcam ben de merak ettim.