Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Lancome hypnose nin açığı satılıyormu kızlar

Escada kulalnıyorum uzun bir süredir ve çevirip sorAN çok oldu.

ama ben parfümle ilgili tensel uyum diye düşünüyorum çünkü hertende aynı durmuyor. kimi ten kokuyu yayarken kimisi sıkıldıktan bi süre snra kokuyu kaybediyor. tene yakışması ile alakalı bence :)

ıxora b-102 kullanıyorum yaklasık 6 senedir beğenen çok oluyor. tenime uyduğunu düşünüyorum hiçte sıkılmadm yıllardr..:nazar:

:KK49:
1-avon rare pears
2-boss intence

kullananlar bilir veeee
sormayan yoktur...:79:

günlük Lacoste touch of sun kullanıyorum bence harika bir koku hem hafif hem kalıcı bayada dikkat çekici genelde herkez soruyor
özel günlerdede hugo boss deep red çiceksi güzel bir koku (eşim bayılıyor kokusuna :))

l'instant de guerlain
shalimar light
kingdom by alexander mcqueen
coco mademoiselle
ultraviolet by paco rabanne

kadın,erkek herkes cok etkileniyor bence bu kokulardan.yıllardır kullanıorum hepsini hiç şaşmıyo

Balenciaga
Ben pek beğenmiyorum değişiklik olsun diye sıkıyorum ama ne zaman kullansam istisnasız herkes soruyor. Tenime yakışsa da çok keskin bir kokusu var

ben kullandığım bir parfüm bittiğinde bir daha asla aynı kokuyu kullanamam çabuk sıkılırım ama avon incandesence'nin 4. şişesini bitirmek üzereyim bence birçok pahalı kokudan daha hoş kokuyor hem kalıcı hem hafif ve çiçeksi tavsiye ederim kullanmayanlara hatta yarım şişe parfümü uzakta olan erkek arkadaşıma kokladıkça beni hatırlaması için bırakmıştım aylar sonra evine gittiğimde şişenin dibini getirdiğini gördüm geceleri yastığına sıkarak uyumuş:)))

kızlar ya böyle vanilya gibi çikolata gibi bir koku kullanan varmı? bgn dolge gabanna the one denedm ilk başta sevmedim ama durdukça güzelleşti onu mu alsam napsam ?

naomi campbell vanilyalıydı diye hatırlıyorum bi ara kullanmıştım çok kalıcı bir koku ilk sürdüğünüzde ağır gelio ama kullandıkça güzel kokuyor özellikle saçlara sıkınca süper kokuyor

eternty moment pembe çin şakayığı die bir çiçek ve vanilya kokusu cok memnunum tabi kocamda:)))herkes soruyor kokumu...:KK9:

Lancome Miracle so magic
sıktığımda mutlaka soran oluyor:KK12:

sitede herkesin beğendiği parfümleri denemek için bugün kozmetikçiye gittim ve lancome hypnose ve amor amor aldım bakalım banada soracaklar mı parfümümü:KK16::KK16: gelişmeleri yazarım:KK76:

benim parfümümüde çok sorarlar oysaki ben kokusunu hiç duymuyorum karşı taraf daha çok duyuyor bir yere gittimmi hemen parfümümü sorarlar ne kullanıyorum diye .

bana da diesel-fuel for life siktigimda sorarlar,ben de hic almam kokusunu.aaa kokuyor muyum derim hatta:)

X