Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

ralph louren mavi olanı sıktığımda herkes soruyor fakat erkeklerin daha çok dikatini çeken bir parfüm sanırım çünkü ciddi tepkiler verdikleri oldu

caldion ve purblanca erkeklerin dikkatini ceken parfümlerden.özelliklede caldionu kesinlikle oneririm çok kalıcı.ben 100 mililitre ve deodorant setini 35 tl ye aldım

bihter kokusunu kullanıyorum ...sıktığımda çok beğenilip isminin sorulduğu oluyor tavsiye ederim çok güzel bir koku :KK49:

Ben iki yıldır internetten (cheapsmells.com) alıyorum parfümlerimi ve tr fiyatının yarısı :87:
azzaro twin ve gucci envy me en sevdiğim kokular

spirit antonio banderas markette alışveriş yaparken sormuşlardı kızlar bana ismi ne diye :KK9: inanılmaz bi koku..bitmişti sipariş verdim yarın elimde olcak :KK52:

Yaa Yardım Edinn Çok Kararsızz Kaldımmmm Hangisinii Alsam Diyee

sizcee ,

1- escade magnetism
2- giorgi armani code femme
3-Lancome Hypnose

Sizcee enn Kalıcı Veee Güzell Kokann Hangisiii :KK43:

Lancome Hypnose , sofistike bir parfüm.. mutlaka fark ediliyor ve oldukça kalıcı

ben dolce gabbana the one kullanıyorum orjinal olan.ama chanel chance ı çakma da kullansam herkes sormuştur.:KK51:

genelde hep joop le bain, giorgio armani gio, chanel allure, hugo boss femme ve jill sander sun soran çok oluyor bende

Kesinlikle Lancome, Hypnose Senses derim ben çakması bile öyle kalıcı ki herkes farkediyor hatta hastanede çalışıyorum hastalar bile gelip soruyor....

Hypnotic Poison... Sanırım bana en çok o yakışıyor. :)

En çok kullandığım 2. parfüm, bence mükemmel...

Ve gece dışarı çıktığınızda kullanmak için La Prairie - Silver Rain, biraz ağırdır çıkmadan birkaç saat önce sıkmak lazım, ama gece için daha güzeli olamaz. :)

Son düzenleme:
Bir de Biagiotti'nin Venezia'sı vardı, buldukça alıp kullandığım... (Pastello olanından bahsetmiyorum.) En son yurt dışında bile bulamamaya başladım sanırım üretimden kalktı. O ne muhteşem bir parfümdü! Birkaç kişinin Ebay'de sattığını gördüm ama senelerdir ellerinde kalmış şişeler olduğuna eminim, herhalde ancak koleksiyoncuların işine yarar.

X