Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

chanel chance eau tendre
cidden muhtesem bir koku bence esi benzeri yok :KK61:

Dior Addict lacivert şişe.. annnneeeeeeeeeee o nası bi koku ölee.. tam kış için.. ama bende beğenip alıp da hiç memnun kalmayanlar da var, yani tenden tene değişme meselesi şu klasik..
Aynı zamanda DKNY be delicious da ölesine sırf bişeyler sıkmış olmak için sıktığımda da herkesin sorduğu çok net ve elma bi koku...
bana göreyse Jean Paul Galtiuer Classique.. tek geçerim tek..

arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben

mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s

blvgari-omnia ne zaman sıksam beğenilir...

Kızlar öyle parfüm takıntısı olan yada bisürü parfümü olan biri değilim...Ama burdan aldığım parfüm iismlerini deneyip içlerinden en çok beğendiğimi almak istiyorum tabi açık parfüm olanlardan...Ben açıkçası Oriflame amber elixir,avon ungaro pembe olan birde açık parfümde jennifer lopezi beğeniyorum,eşimde ungaroyu seksi buluyordu,geceleri de sıkmamı istiyordu...ama şimdi 72 lira biraz ucuzlamasını beklyorum...Zaten eşimde askerde :)))

o zaman lancome hynose veya hypnotic poisonun taklidini al kullan eşin geldiği zaman..

Ben Victoria's Secret ın vücut parfümünü kullanıyorum Coconut Passion adında, akşama kadar kokusu geçmiyo, çok memnunum ve çok kişi soruyo bu ne diye, Türkiyede satılmadığı için tanıdık bir koku değil ben de çok ucuza modazoom diye bi alışveriş sitesinde buldum şimdi ordan sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum ve kim sorsa şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben Victoria's Secret ın vücut parfümünü kullanıyorum Coconut Passion adında, akşama kadar kokusu geçmiyo, çok memnunum ve çok kişi soruyo bu ne diye, Türkiyede satılmadığı için tanıdık bir koku değil ben de çok ucuza modazoom diye bi alışveriş sitesinde buldum şimdi ordan sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum ve kim sorsa şiddetle tavsiye ediyorum.

evet bencede victoria's secret'ın body spreyleri çok güzel, banada geçen yaz bir arkadaşım amerikadan getirmişti , süper kokuyordu :KK69:

D&g sexy chocolate süper bir koku, bir de herkes de çok göremeyeceğiniz chacarel lou lou..

Lancome Hypnoseeee:) Kaç kez soruldu hatırlamıyorum bile...Çok harika bir koku...ben 5 senedir bu kokuyu kullanıyorum...özdeşleştim artık:KK1:

christian dior addict kullanan var mı arkadaslar nasıl bı koku bugday veya beyaz tende nasıl duruyor ve fıyat aralıgı nasıl

Tam bir parfüm hastasıyım. Eşim de bunu bildiği için çok sık parfüm alır bana. 6 ay kadar önce L'ancome Hypnose almıştı; ama çok parfümüm olduğu için hiç açmamıştım. Geçenlerde deneyeyim dedim, inanamadım. Bu kadar mı güzel ve etkileyici olur bir koku? Her sürüşümde o gün karşılaştığım herkese markasını söylemek zorunda kalıyorum...

bana pek kimse sormuyor nedense:KK43:(( o kadar çok sıkıyorum ama kokuyu yayamıyorum sanırım

givenchy-very irrestible

çok hafif,bağırmayan ama müthiş çekici bir koku

nina ricci-nina

3 sene falan kullandım o da mükemmel

Ben de bulgari-jasmin noir ve jo malone-orange cologne blossom sıktığımda nerdeyse herkes soruyor

X