Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Channel --Chance yillardirda vazgecemedim:KK12:

bana da diesel-fuel for life siktigimda sorarlar,ben de hic almam kokusunu.aaa kokuyor muyum derim hatta:)

En çok da ben soruyordum galiba.Ne sıktın diye.Sana çok yakışıyor canım.Sayende ben de almıştım.Süper bir koku:KK12:

bundan 4,5 ay kadar öncesinde yanımdan onu sıkan biri geçtiğinde bayıldığım ama ismini bilmediğim,kokusunu tarif edemediğim bir parfüm vardı.birgün o parfümü buldum.ağır bir koku aslında ilk sıktığımda pek hoşuma gitmiyor ama kaldıkça güzelleşiyor.ve çok fazla kişi soruyor.
dior-hypnotic poison

thierry mugler angel ve jennifer lopez love at first glow bu ikisi en çok merak edilen parfümlerim ikisininde kokusu harika şiddetle tavsiye ederim:KK52:

Arkadaşlar ; bende gıvenchy ırresıstıble kulanıyorum herkez soruyor ve eşimde çok beğeniyor tavsiye ederim : ayrıca buradaki tavsiyelerden bir liste yaparak bugün parfümeriye gittim hepsini kokladım vee lolita lempickayı aldım hem kokusu güzel hemde 180tl dn 110 a düşmüştü aldım bakalım eşim beğenecek mi :) eğer bunuda çok soran olursa yazarım :) :KK12:

Son düzenleme:
ben çok farklı parfümler kullanıyorum. hepsi avonun parfümleri celebre, wish of love, perceive sözlüm beğeniyor.. birde erkek parfümü essence for men var onun kokusuna da ben bayılıyorum..

Paco Rabanne Ultraviolet Eau De Parfum ve
NAOMI CAMPBELL perfume (en çok kullandığım budur) nişanlanırken önermişlerdi, denediğimden beri hiç bırakamadığım bir parfümdür.Çok exotic ve romantik bir kokudur, tabiki ten uyumu çok önemli, mutlaka denemenizi tavsiye ederim...

bırakın bu pahalı parfüm merakını 32 yaşındayım 16 yaşından beri aynı kokyu kullanırım hem sexi hem masum şiddetle tavsiye ederim DOLCE

kesinlikle katılıyorum bende lisede iken kimya öğretmenimin parfümüydü ismini vermemiş ve çok zor bulmuştuk:)hala kullanırım o kadın ne zaman okula girse tüm okul anlardı okula geldiğini bende üniversitede iken duyardım arkamdan okula geldiği belli oluyor derlerdi.kesinlikle şiddetle tavsiye ederim hatta parfümünden ziyade deodorantı bile yetiyordu...........

X