Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

miss hacı yağı , hiç şaşmaz :1rolleyes: bi kere sürün bakın nasıl ilgi odağı olacaksınız,
deneyimle sabittir.:1closedeyes: ..

şakkıdıalezia benim çok hoşuma gidiyor ve kullandığımda herkes sormuştu

şimdiiye kadar armaninin parfumlerı cok soruldu bana..

com

biraz açıklarmısınız? ne tür bi koku..yani çiçeksi mi yoksa sekerlı mı vs.. vs..

tam şeker gbide değil çiçek gibide değil
çok tatlı ,güzel kokan pudralar gibi ,değişik bi kokusu varkafamçokkarıştı

en çok sorulan kokular cacharel gloria, lacoste pour femme,lancome attarction ve bunlar pek kullananı olmadığı için hemen herkes tarafından fark ediliyor ve sırf çiçeksi olmadığı ve içinde odunsuluk daha ağır bastığı için akılda kalıyor.aklinialirimsmile

diorun diorosiması
nasıl?
dpsi varmı kızlarrr

diorun dune güzel ben onu kokladım çok kalıcı bir koku ama canım dior o kokusu hakkında bir fikrim yok ama d&p en çok açık parfüm kataloğu olan yer orda vardır herhalde.opuyorumnanaktan

bvlgari omnia amethyste, ama şu an Victorias secret very sexy kullanıyorum gayet sexy :) ama hafif kokulardan hoşlananlar beğenmiyebilir.. ben ağor kokulardan çok hoşlanmam ama bunu sevdim mesela, bide yine VS den sexy little noiri çok bendim hafif ve tatlı bir koku...

kızlar chanel no:5 pudra kokusu olarak satılıyor deneyeniniz var mı?geçen tekin açarda pudra kokusuna benzer bir koku istiyorum dedim kadın bana chanel no:5i önerdi birde cerutti 1881 kokusu pudra kokusuymuş.:nazar:

kızlar chanel no:5 pudra kokusu olarak satılıyor deneyeniniz var mı?geçen tekin açarda pudra kokusuna benzer bir koku istiyorum dedim kadın bana chanel no:5i önerdi birde cerutti 1881 kokusu pudra kokusuymuş.:nazar:

chanel no:5 kadınsı çiçek kokusudur ama baya bekleyince pudamsı bir koku oluyor çok agır ve olgun kadın kokusu bence,
cerutti 1881 halamın kızı kullanıyor yıllardır çok güzel bir koku pudramsı ve temiz kokuyor bayanssulusmilebayanssulusmile

britney spears=fantasy : şekerli ama gerçekten süper kokan bir parfüm.
gvenchy = very irresistable. çiçeksi bir koku. aynı zamanda freshtir de.baymaz...

sağol canım soruma cvp verdiğin için peki D&G Sicilyin kokusunu biliyormusun? ben o kokuyu bulamıyorum bu aralar nedense?

sağol canım soruma cvp verdiğin için peki D&G Sicilyin kokusunu biliyormusun? ben o kokuyu bulamıyorum bu aralar nedense?

rica ederim canım, sicily bana çok etkileyici gelmedi temiz kokuyor temiz kokuları seversen begenirsin, reklamında monica belluci oynuyordu ,o oynamasa bu kadar konusulurmuydu bu koku bilmembayanssulusmile

tamam canım sağol bende kokuyu merak ettim temiz koku olması güzel ama bu tarz kokular fazla kalıcı olmuyor genelde ondan tercih de edilmiyor.opuyorumnanaktan

X