Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Öğretmenler gününde bir öğrencim getirmişti. Her sürdüğümde adını sordu çevremdekiler:
Avon Perceive

hot coutre kesinlikle biraz ağır bi koku ama tene yakışması önemli

Ne kötü! Kimse kullandığım parfümü sormadı çünkü ben şimdiye kadar bir parfüm kullanmadım ama bugün bir kadının kokusu tam istediğim, aradığım gibi bir kokuydu ve yüzümü kızartıp sordum. Tabii isimleri akılda çok iyi tutamadığım için unuttum. ıspanyol parfümü olduğunu, pembe ince bir şişede bulunduğunu isminin de C harfiyle başlayan bi şey olduğunu belirtti. ızmit kazan ben kepçe arar dururum artık. Yumuşacık hoş ve ferahlatan koku c.. c... offf

Ne kötü! Kimse kullandığım parfümü sormadı çünkü ben şimdiye kadar bir parfüm kullanmadım ama bugün bir kadının kokusu tam istediğim, aradığım gibi bir kokuydu ve yüzümü kızartıp sordum. Tabii isimleri akılda çok iyi tutamadığım için unuttum. İspanyol parfümü olduğunu, pembe ince bir şişede bulunduğunu isminin de C harfiyle başlayan bi şey olduğunu belirtti. İzmit kazan ben kepçe arar dururum artık. Yumuşacık hoş ve ferahlatan koku c.. c... offf

Canim roberto cavalli olabilirmi yada salvador dali asagida resimlerini koyacagim ince uzun sise dedin belki bunlar olabilir.

Roberto%20Cavalli.jpg
Salvador_Dali.jpg

Canımcım bunların kokuları nasıl bilmiyorum ama, burda N-cıty diye bir alışveriş mağazası var oradan almış kadın. Bugün zaman bulamadım oraya gitmeye, bir terslik olmazsa yarın bakıcam. Veee buraya da yazarım onun adını.

ysl cinema senin parfüm bilgine güveniyorum. nasıl alix avien iki?

evet canım bunu koklamadım hiç , hotcouture bayılıyormuşkaydirigubbakcemile3 msjını görmemişim walla yine kusura bakma, sorun olursa profilime yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım canımopuyorumnanaktan

asla vazgeçemicegm bir koku buberry weekend...her sıktıgımda mutlaka soruyorlar ve çok begeniyorlar..tabiii eşim de baylıyor bu kokuyaa:)

dior addict kızlar. erkekler bayılıyo çok sexi buluyolar..tavsiyemdir.:)) kullanın eşinizdeki değişimi farkedeceksiniz :)

X