Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

eczaneden küçük plastık şişelerde satılan bebe kolanyaları var ben her gittigimde 30 tane falan alırım parfim şişesine doldururum muthiş kokuyor....
ve herkezde soruyor adı ney diye sölemem diyorum:icecream:

kızlar ben eşimin bana hediyesini öneririm size. kenzo flower oriental. parfumu hiçbir yerde bulamıyorum erçi şuan bulan olursa banada haber versin bilmiyorumkismile
kenzo flower oriental flower serisi ile aynı dizaynda şişelidir fakat üzerşndeki çiçek siyah. dibi de siyah renkli. kokusu tütsülenmiş çiçek gibi kokuyor. aslında burdan ağır olduğunu düşünebilirsiniz. flower normalde kremsi koku verir. zaten set olarak aldığınızda yanında kremi de vardır sadece kremi ile bile parfümlü kokabilirsiniz. oriental ise daha hafif ve daha fresh bir kooku. çok kişi adını sordu bana. kesinlikle bulduğunuz yerde en azından deneyin hoşlanabilirsiniz.
opuyorumnanaktan

tekinacar da var canım(ankarada)bende Britney Spears Midnight Fantasy kullanıyorum müthiş bi havası var herkese yakışırmı bimiyorum ama ben cok iyi yorumlar aldım sıktıgım günlerde,eskiden angel kullanıyodum ama malum angel dünya pahalısı ve agır bi kokudur bıraktım o yüzden,ABSOLUTELY IRRESİSTİBLE GİVENCHY muhteşem deneyinn!! yaklasık 2 ay sonra ona başlıycam parfümümün bitmesini bekliyorum :))

pek sabit bir parfümüm yok ama bu ara kenzo amour u kullanıyorum. rahatlatıcı bir kokusu var.

sun kesinlikle harika. çok ta kalıcı günlerce kıyafetlerde kalır ve yastığına siner kokusu.
orjinali beyaz şeffaf olmayan bir şişe SUN yazısı ise sarı renkli olan

yumuşacık mis gibi kokan bir koku var ki sanırım herkes biliyordur adı ORGANZA mükemmel bir koku ve bekledikçe kremsi bir yumuşaklığa dönüşüyor ve GLORıA WıSH gibi herkes tarafından soruşuyor ve çok da kalıcı.

kızlar zatan Givenchy'nin Organzası kadınlar için yapılmış çok güzel bir koku iken erkekleri için ise yine Givenchy'nin Ultramarinesi bir harika kokuyor ve sanırım Givenchy'nin kokularında (erkek kadın)afrodizyak varmış.

burbery-weekend kesinlikle öneririm ,özellikle hafif koku sevenler için mükemmell yerimseniben

estee lauder beyondparadise

celvin klein 2 ve jean paul gaultier madam sıktığımda çok soruyorlar aslında benim çok fazla parfümüm var ama bunlar tenimle daha uyumlu görünüyo

lacoste paur femme ve bulamaıyorum burda eşim hediye getirmişti yurt dışından benetton pink parodise harika pink parodise getirten bile olmuştu

Joop Thrill

Bu parfümün sadece testerını kullandım bir hafta kadar ama inanın neredeyse tüm arkadaşlarım sordu kokumun ismini Joop'un yepyeni kokusu Joop Thrill! Kesinlikle öneriyorum.

Lacoste pour femme
YSL Cinema

Benim tenime her koku gitmiyor muhakkak deneyerek almam lazım ama geçenlerde sanırım basiretim tutuldu denemeden sırf çok satılıyor diye aldığım Gwen Stefani-Lamb parfümü kadar hayatımda kötü bir parfüm koklamadım. Gül yağı gibi kokuyor ya :KK43: Daha önce deneyeniniz oldu mu? :sinifsinif:

X