Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy nekadar banelsin sankı sen söyleyınce herkes akın akın parfümerıye koşacak herkes senın parfümünmü alacak hayret bişey ya ben birisi mesela bana sokakta sorsa ble adı ne dıye direk söylerım hiç yoktur öyle kıskanclıklarım sonucta o parfüm bana özel üretılmıyor hehhe hem ısteyen her şekılde bulur yani deglmı arkadaslrbayanssulusmilevallahi arkadaşlar bu konuda çok ketumum ben ya,sanki parfümümü söylersem tarihte gizli kalan bir sırrı söyleycekmişim gibi geliyor banalmaz:
:roflol:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:ayy nekadar banelsin sankı sen söyleyınce herkes akın akın parfümerıye koşacak herkes senın parfümünmü alacak hayret bişey ya ben birisi mesela bana sokakta sorsa ble adı ne dıye direk söylerım hiç yoktur öyle kıskanclıklarım sonucta o parfüm bana özel üretılmıyor hehhe hem ısteyen her şekılde bulur yani deglmı arkadaslrbayanssulusmile
senağlama
:roflol:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
burberry london , sabah azıcık sıkıyorum akşama kadar aynı ,yılllardır kullanıyorum ,sık sıkta soruyorlar hangi parfüm diye .
canım bu kokuyu biraz tarif eder misin?:dance: