Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Jennifer Lopez- Deseo yeni bir parfüm adeta vuruldum bir parfüme hayatımda ilk defa açığı satılmıyor orjınalıde kıyamıyorum kullanmaya :1no2:yasakkelime

canım nasıl bir kokusu var tarif edebilir misin?merak ettim bu kokuyu.:sm_confused:

canım çiçek kokusu denebilir sanırım çok tadında yerınde bi tatlımsılığı var ve kesinlikle abartı değil işte anlatılmıyor deneyin buldugunuz yerde ben boyner gbi bi mağazada bile bulamadım çok saçma ama bunuda antalyadan almıştım %100orjınalmi bilmıyorum ama kalıcı oldukça ve her sıktıgımda bu nasıl bir koku ya nekdar değişik dıyor herkes insanı uzaklara götürüyor:asigim:zemuszemusbayanssulusmile

Top notları
içeriği:bambu yapraklarini İtalyan esintisi üzerinde sallayarak , Sicilya bergamot, yoğun çiçek frezya notları.
Kalp notalari
star yasemin, pembe gardenya, portakal çiçeği ve Fransızca mimoza notalarını ile yener.
Baz notalari
misk, sandal ağacı, amber notlar getirir, meşe yosunu, sedir ve Atlas paçuli.

Benim kullandiklarim Hypnotic ve Bruberry Classic herkez kokuyu aldigi zaman isde bu Hypnotic degilmi yada Bruberry Classic..

1oo ml burberry touch aldim fiyati biraz tuzlu ama degdiii €50 ye aldim

Lacoste Classic kullanıyorum ve bugüne kadar birçok kişi parfümümü sormuştur.yerimseniben

Evidence ve Noa.....
:lepi:

Son düzenleme:
vallahi arkadaşlar bu konuda çok ketumum ben ya,sanki parfümümü söylersem tarihte gizli kalan bir sırrı söyleycekmişim gibi geliyor bana:eek:lmaz:
ayy nekadar banelsin sankı sen söyleyınce herkes akın akın parfümerıye koşacak herkes senın parfümünmü alacak hayret bişey ya ben birisi mesela bana sokakta sorsa ble adı ne dıye direk söylerım hiç yoktur öyle kıskanclıklarım sonucta o parfüm bana özel üretılmıyor hehhe hem ısteyen her şekılde bulur yani deglmı arkadaslrbayanssulusmile

burası paylaşım forumu bencede söylenmeli olumunekankayizsmile

senağlama
ayy nekadar banelsin sankı sen söyleyınce herkes akın akın parfümerıye koşacak herkes senın parfümünmü alacak hayret bişey ya ben birisi mesela bana sokakta sorsa ble adı ne dıye direk söylerım hiç yoktur öyle kıskanclıklarım sonucta o parfüm bana özel üretılmıyor hehhe hem ısteyen her şekılde bulur yani deglmı arkadaslrbayanssulusmile
:roflol:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

akat2000 yıllardır kullanıyorum adeta bütünleştik:KK70:

caldion tek geçerim sık sık parfüm değiştirmeyi severim ben farklı kokuları o yüzden oriflamein hemen hemen bütün parfümlerini kullandım birde caldion ve emotion

burberry london , sabah azıcık sıkıyorum akşama kadar aynı ,yılllardır kullanıyorum ,sık sıkta soruyorlar hangi parfüm diye .

kızlar ben eşimin bana hediyesini öneririm size. kenzo flower oriental. parfumu hiçbir yerde bulamıyorum erçi şuan bulan olursa banada haber versin bilmiyorumkismile
kenzo flower oriental flower serisi ile aynı dizaynda şişelidir fakat üzerşndeki çiçek siyah. dibi de siyah renkli. kokusu tütsülenmiş çiçek gibi kokuyor. aslında burdan ağır olduğunu düşünebilirsiniz. flower normalde kremsi koku verir. zaten set olarak aldığınızda yanında kremi de vardır sadece kremi ile bile parfümlü kokabilirsiniz. oriental ise daha hafif ve daha fresh bir kooku. çok kişi adını sordu bana. kesinlikle bulduğunuz yerde en azından deneyin hoşlanabilirsiniz.
opuyorumnanaktan

X