Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

ilk d&pden aldgm parfm chanelcandydi..ve herkes bana onu soruyodu sonra kullanımı yaygınlasınca vazgectım simdi nao kullanıyorum bnm hosuma gttı

paco rabanne xs black kullanıyorum uzun zamandır,eşim de aynı markanın aynı parfümünün erkekler için olanını kullanıyor..çok ama çok memnunuz ikimiz de..
öğretmenim ben ve çok velim, öğretmen arkadaşım sordu parfümümü..ama kokunun tene uyumu da önemli bişey tabi ki..

şu an yılbaşı üzeri diye kofreleri var alışveriş merkezlerinde..eşime aldım yeni büyük boy parfümü 103 liraydı aynı fiyata bir de büyük boy sprey deodorant hediye ediyolar..çok da şık kutusu..şiddetle tavsiye ederim..

dolce gabbana-the one,calvin klein-euphoria bide dior-addict gerçekten farkedilen kokular bence

Hiç bir kokuyu ikinci kez almam, çok çabuk sıkılırım bir tek Buberyy touch baby hariç, çok severek kullandım ama üretimden kalkmış artık bulamıyorum.. Benim için insanların beğenip sormasından ziyade kendim benimsemeliyim, benimle tenimle özdeşleşmeli..

arkadaslar her baslıga yazdım ama cevplayan olmadı armani she kullanan var mı varsa memnunmu? bana yardımcı olabılırmısınz

arkadaslar her baslıga yazdım ama cevplayan olmadı armani she kullanan var mı varsa memnunmu? bana yardımcı olabılırmısınz

she armaniyi yaklaşık 3 sene önce cok fazla kullandım güzel ve etkileyici bir kokusu vardır umarım yardımcı olabilmişimdir.

paco rabanne xs black kullanıyorum uzun zamandır,eşim de aynı markanın aynı parfümünün erkekler için olanını kullanıyor..çok ama çok memnunuz ikimiz de..
öğretmenim ben ve çok velim, öğretmen arkadaşım sordu parfümümü..ama kokunun tene uyumu da önemli bişey tabi ki..

şu an yılbaşı üzeri diye kofreleri var alışveriş merkezlerinde..eşime aldım yeni büyük boy parfümü 103 liraydı aynı fiyata bir de büyük boy sprey deodorant hediye ediyolar..çok da şık kutusu..şiddetle tavsiye ederim..

adasım benimde adım burçin inanırmısın black xs almıştım büyük boy 2 gün sonra çantamdan çalındı çok severek almıştım eşimde bayılıyordu süper etkileyici bir kokudur

ududub cok tesekkur ederım..yardımcı oldun cnm cok sagol denıycem

Escada Magnetism i hemen hemen herkes soruyor desem yalan olmaz, erkekler de dahil olmak üzere...
Beyaz tenliyim ve bu kokunun beyaz tene çok yakıştığını düşünüyorum... :lepi:

paco rabanne gerçekten mükemmel...
erkeği de bayanı da...
benim en çok sorulan parfümlerim:
lancome miracle
bulgari omina

neredeyse bütün parfümleri kullanan biri olarak ne zaman sıksam mutlaka bi soran tekrar soruyor... ne mi ?? Chanel Chane hihoyyyt

çok soran oluyo yeni parfümümü :)) "lacoste dream of pink "

bende en çok ultraviyoleti beğeniyorum ve senelerce kullandım ama 1 senedir chanel chance yi kullanıyorum çok skorulan bir parfüm

X