Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

sositosositocanım birde bulgarı omnıea denemeni tavsiye ederim ben internetten sipariş verdim daha ucuza geldi altuğda sordum 225tl fiyat söyledi netten 136 tl ya geldiopuyorumnanaktan

Canım blvgari omia nasıl bir koku birde omia cristali var 1 kere sevilde denemiştim hoş gelmişti iki kokuyuda biliyormusun omia nasıl temiz bir kokumu ?opuyorumnanaktan

dolce gabbana light blue ve davidoff echo tam yaz kokularıı tavsiye ederimm

avon little white dress kullanıyorum bence çok güzel bir koku.bi arkadaş avonları geç demiş.bence avonun hem kokuları çok güzel hem de bir parfüme servet yatıramayanlar için çok güzel bir alternatif

valla tatlım bende pas geçerim avonu,bir parfüm baya gidiiiyo aslında vermeye değer.

Jean Paul Gaultier Madame. Yilin parfumu secildi ve kokusu mukemmel ve cok cekici. Kesinlike tavsiye ederim.

Armani Diamonds parfumude super kokuyor, buda cok cekici bir parfum :)

Kullandigimda kesinlikle soruyorlar hangi parfum kullaniyorsun diye.

kızlar bişi sorcam hep aynı koku mu kullanırsınız yoksa bi hafta değişik üç hafta değişik falan mı merak ettimlaelaelaelaelae

ester lauderin bu sezon cikardiği bali dream hem kimsede yok hemde coook gusel bi koku zamanla güzel kokmaya baslayan bi parfümmm

Lancome - Hypnose ve Lacoste - Pour Femme ...Gizemli ve çokkk sexy..

hipnotic poison :) kesnlklee herkesin çevirip sorduğu bi parfüm.. erkek arkadaşım sırf bu yüzden değiştirmemi istedi diyebilirim..

angel. pur blanka, belissima ve burburis bunlar benim vazgeçilmez kokularımdır.annem kız kardeşim teyzem yengem v.s hep benden koklayıpta almışalardır.heleki rüzgarda yürümek kokuyu tüm caddeye yayıyor!!!!....zemuszemus

Noa Cacharel yıllardır benim kokum olarak yaşamını sürdürmektedir:) hypnotic poison da süper bir parfümdür.Özellikle esmer tenler için.Kış için idealdir.

avon little black dress en çok sorulan koku ,treselle,purblanca diğer kokular..
ayrıca şuanda dkny be delicius en çok sorulan parfümüm :)

benım de cacharel ''amor amor'' en sevımlı ve en sorulan parfum bır de dun taxıye otururken sofer sormus hangı parfumle kullanıyorsunuz - ''love ın parıs'' dı nına rıccı zemuszemus

Noa Cacharel yıllardır benim kokum olarak yaşamını sürdürmektedir:) hypnotic poison da süper bir parfümdür.Özellikle esmer tenler için.Kış için idealdir.

nıye aynen hypnotic poison esmer tenler ıcın ıyı ogrenebılır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…