Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Escada _ Sexy Graffiti...

Kimin Yanına Gitsem Mutlaka Sorar Bu Soruyu :asigim:

Mont Blanc
kessinlikle orjinalitesini tek geçerimm..

kızlar ben çiçeksi koku sewmiyorum biraz agır ve kalıcı olmasını istiyorum baharatlı sewiyorum.gucci rush kullanıyorum şu an baska tawsiyeleriniz nedir?

valla tek kokum vardır sankı bedenım o koku olmasa bıtermısşcesıne guccı baska parfum bılmem tek gecerım bı gun kullanmasam bıle bedenımden cıkmayan kokumm..

Ben geçen sene Bulgaristan'dan almıştım bir tane vıolet heart diye..Herkes çok beğenmişti..Ve sınıf arkadaşlarım hep beni koklayıp duruyorlardı..Çok şeker bi kokusu vardı.Bu sene bulgaristana gidince yine onlardan almayı düşünüyorum:KK70:

Arkadaşlar armani mania hakkında bilgisi olan varmı
armani code ve armani mania arasında kararsızımmm

Ben armani code ve mania yı kullandım herkesin zevki farklı işte bana kalsa armani mania derim canım manianın kokusu daha masum insanı uzaklara götüren bir kokusu var istersen ikisinide sevilde dene bir bileğine code sık bir bileğine mania yı gez dolaş bana hak vericeğininden eminim canım

melix01 i tanıyan varmı.. adı meltem kolat adanada... ulasamıyorum kendısıne..cok acil..

melix01 i tanıyan varmı.. adı meltem kolat adanada... ulasamıyorum kendısıne..cok acil..
tanımıyorumm canımm
Ben armani code ve mania yı kullandım herkesin zevki farklı işte bana kalsa armani mania derim canım manianın kokusu daha masum insanı uzaklara götüren bir kokusu var istersen ikisinide sevilde dene bir bileğine code sık bir bileğine mania yı gez dolaş bana hak vericeğininden eminim canım
canımm bende neden bu parfümdenn bahsedilmemiş şaşırdımm gerçekten çokk güzel kokusu varrrr çokk etkilendimmm,ama burdada okadar çok code den bahsedilmişki karar vermektee zorlandımmm
gerçekten kızlar armani manianınn kokusu daha etkileyici

kesinlikle armanı code derim :lepi:

çok sağoll canımm satenn şuan elimde 2 sininde kokusunu testerden sıktım bir onu bir kokluyorumm karar verebilmek için

tek kelımeyle angel arkadaşlar kolay kolayda gıtmıyor koku super hafıf sekerlı bır koku bırde orıflameden enıgma guzel arkadaşlar

tanımıyorumm canımm

canımm bende neden bu parfümdenn bahsedilmemiş şaşırdımm gerçekten çokk güzel kokusu varrrr çokk etkilendimmm,ama burdada okadar çok code den bahsedilmişki karar vermektee zorlandımmm
gerçekten kızlar armani manianınn kokusu daha etkileyici

çok sağoll canımm satenn şuan elimde 2 sininde kokusunu testerden sıktım bir onu bir kokluyorumm karar verebilmek için

Canım beğendiğine sevindim birde benim beğendiğim kokulardan J. lo ve Blvgari klasik onlarada bakmanı isterim çok hoş kokular opuyorumnanaktan

elizabeth arden sunflowers... süper bi koku yaklaşık bir senedir kullanıyorum.yurtdışı tatlim sonunda havaalanından sadece indirimde olduğu için almıştım iyikide almışım vazgeçemiyorum artıkkk.

euphoria&bruno banani kaydirigubbakcemile2

channel chance
benım en sevdıgım herkesın cok begendıgı ve değiştirmeyi kesinlikle düşünmediğim yazın da kısında tam kıvamında olan tek parfum....

Canım beğendiğine sevindim birde benim beğendiğim kokulardan J. lo ve Blvgari klasik onlarada bakmanı isterim çok hoş kokular opuyorumnanaktan

sositosositocanım birde bulgarı omnıea denemeni tavsiye ederim ben internetten sipariş verdim daha ucuza geldi altuğda sordum 225tl fiyat söyledi netten 136 tl ya geldiopuyorumnanaktan

X