Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar armani mania hakkında bilgisi olan varmı
armani code ve armani mania arasında kararsızımmm
tanımıyorumm canımmmelix01 i tanıyan varmı.. adı meltem kolat adanada... ulasamıyorum kendısıne..cok acil..
canımm bende neden bu parfümdenn bahsedilmemiş şaşırdımm gerçekten çokk güzel kokusu varrrr çokk etkilendimmm,ama burdada okadar çok code den bahsedilmişki karar vermektee zorlandımmmBen armani code ve mania yı kullandım herkesin zevki farklı işte bana kalsa armani mania derim canım manianın kokusu daha masum insanı uzaklara götüren bir kokusu var istersen ikisinide sevilde dene bir bileğine code sık bir bileğine mania yı gez dolaş bana hak vericeğininden eminim canım
kesinlikle armanı code derim :lepi:
tanımıyorumm canımm
canımm bende neden bu parfümdenn bahsedilmemiş şaşırdımm gerçekten çokk güzel kokusu varrrr çokk etkilendimmm,ama burdada okadar çok code den bahsedilmişki karar vermektee zorlandımmm
gerçekten kızlar armani manianınn kokusu daha etkileyici
çok sağoll canımm satenn şuan elimde 2 sininde kokusunu testerden sıktım bir onu bir kokluyorumm karar verebilmek için
Canım beğendiğine sevindim birde benim beğendiğim kokulardan J. lo ve Blvgari klasik onlarada bakmanı isterim çok hoş kokular opuyorumnanaktan
Canım beğendiğine sevindim birde benim beğendiğim kokulardan J. lo ve Blvgari klasik onlarada bakmanı isterim çok hoş kokular opuyorumnanaktan