Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

armani glam she kullanıyorum şuan...soranlarda oldu ne bu diye...

ondan önce birde gloria kullanırken sormuşlardı...oda sanırım cacharelindi...emin değilim ama

yok cacharel in gloria diye bir kokuusu yok gloria kendi başına bir markadır

yok canım benim kullandığım o değil marka olan gloria değil yani...cacharelin değilse başka bişidi hatırlayamıyorum:uhm:

cacharel gloria vardı.. artık uretılmıyorrrrrr

benimde bi arkadaşımda kokladıgım ve sonra heryerde aradıgım bi parfüm angel... sonrasında hiç bi koku kullanamadım bayıldım harikaydı kokusu ancak bi sorun var manisadayım parfümü bi türlü bulamıyorum arkadaşlar sizler nereden (yaşadıgınız yerlerde nerde?nette? vs.)buluyorsunuz ???birde açık parfüm satan biyerde sürdüler ama hiç o koku gibi değildi almak istemedim o kokuyu muhakkak bulmalıyım bilgi vericek olanlar varmı ???

mystical...( çiçek kokusuydu benim ki )

bu parfümü babam hediye almıştı bana.sabah servise bindiğimde servisçi arabayı durdurup çabuk parfümünün adını ver demişti :) okulda,pazarda,markette,çarşıda sormayan kalmadı :))

elizabeth arden red door kullanan varmı... tekin acarda sürekli indirimde bu zavallı parfüm nedense... kaydirigubbakcemile3

ben dkny be delicious ve christian dior addict kullanıyorum. ne zaman kullanıp dışarı çıksam mutlaka sorarlar

ultraviolet

alien

şiddetle tavsiye edilir buyrunnnnnnnnn

ben dkny be delicious ve christian dior addict kullanıyorum. ne zaman kullanıp dışarı çıksam mutlaka sorarlar

canım sakın yanlıs anlamada bu addıct kullananları anlıyamıyorum canel 5 de oyle ya bu kokular durunca degısıyomu yoksa ben denedım tutun kolanyası gıb hacı yagı gıbı geldı bana yoksa addıct 2 mı kullanıyosun

pur blanca....benimki ...eşim senin için yapılmış sanki bu parfüm der çok sorarlar zaten

ARMANI_CODE kesinlikle kışkırtıcı bir parfüm kızlar :asigim: mutlaka deneyin!!!!!

yaa nerdesiniz... kimse yokmu bu akşam

BENCE EN SEXSİ KOKU SEXSİ GRAFFİTİzemuszemus

ARMANI_CODE kesinlikle kışkırtıcı bir parfüm kızlar :asigim: mutlaka deneyin!!!!!

aynen katılıyorum armani code süper bir parfümdür eşimin de onca parfümüm arasından favorisidir yerimseniben bir de bende victoria's secret splashlarinden var 3 tane onlar da kullandığımda inanılmaz kokuyorlar ve soranı bol oluyor kaydirigubbakcemile3

ya armanı code cok turuncıl kokuyor kızlar portakal cıceı gıbı uzun sure sonra bana ore guzellesıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…