Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kesinlikle escape, ne zama siksam sorulan parfüm, belkide benim tenimle cok iyi uyusutugu icindir.

Kızlar Chanel Allure aldım,harika kokuyor tavsiye ederim herkese

escada magnetism üstüne tanımam!! bir koku bu kadrmı güzel olur....

Noa Cacharel yıllardır benim kokum olarak yaşamını sürdürmektedir:) hypnotic poison da süper bir parfümdür.Özellikle esmer tenler için.Kış için idealdir.

Bugünn parfümeridenn noa sıktımm üstümee ilk defaaaa
inanmazsınn kendii kendimii koklamaktann deli oldummmm
yanii kendimden etkilendimm bee yavv çokk hoşumöaa gitti kokusuuu

:nazar:Amor Amor...her sıktığımda sorulan bir parfümyerimseniben

:nazar:Ha birde geçenlerde çikolatas kokan bir parfüm aldım adı aklımda yok ama,bildiğin çikolata kokuyoropuyorumnanaktan

yaz için ideal olabilir kızlarşutarafagitti

coco chanel / christian dior addict / ikiside kış kokusu sürün ve keyfini çıkarın tabi kışın :dance:

şu çikolatayı yiyemesekte sürmek isteriz adı neydi canım?:smiley-cool:

noa annemi favorisi. birde chanel 5 (ben hiç sevmiyorum) h.poison çok güzel ama orjinali:) yıllardır vazgeçemediğim parfüm. birde ck euphoria
ağır kokuları seviyorum ben.yaz kış farketmez:)

bellissima miss
kullanıyorum ve herkes soruyor.Hatta bazen yolda soranlar bile var:))
parfümün harika kokuyor adı ne diye
2 yıldır vazgeçmeden bıkmadan kullanıyorum kızlar.Okadar kalıcıki 1 hafta önce giydiğim gömleği yıkayıp dolaba koymuştum.Yıkadığım halde kokusu gitmemiş ve bütün kokusu dolaba yayılmış ve halada aynı ilk günkü gibi kokuyor..Fiyatıda çok uygun..Şiddetle tavsiye ediyorum..Birde teninize sıkarsanız daha güzel kokuyor ve kalıcı oluyor kokusu.Sabah sıkıyorum akşama kadar miss gibi kokusunu hissediyorum:))

lacoste pink ve lancome miracle:lepi: ikisinide çok soruyorlar..

kızlar chanel chance kokusu nasıl ben yarn almayı düşünüyorumda yardımcı olurmusunuz
şekerli bir kokuyumu yoksa çiçek kokusumu

kullandığımda herkesin sorduğu tek parfümüm laura biogittio venezia idi, ama artık tr de satışı yok maalesef, yurtdışından getirttim bi tane, özel günlerde kullanmak için, acayip oryantal bi koku, ama buğday tenliler için tavsiye olunur:))

kenzo flower tamda burcumun kokusuymuş seçimim cuk olmuş sadece akrep kadınında harika derecede seksi hoş kokuyo

banada parfüm önerirmisiniz yeni bi tane almak istiyorum esmer tenliyim bi çare bulun parfüm sorunuma şöyle güzel kalıcı bi koku bulamadım kaydirigubbakcemile2

X