Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

bende kullandıyorum valla çok güzel kokuyor zemuszemus

canlarım bu pi kokusunu bende duydum ama d p de ılk kokladıgımda hosuma gıtmedı acaba durdukcamı guzellleşıyo bıde nekadar kalıcı??? sanırım hafıfı bı koku

ya buyuk bı yanlıs anlama olmusD be noa ıle karıstırdım pı yı nasıl karıstırdıysam:) chanel chance ve magnetızm kullandım bunlar en begendıgım kokular ama degısık bısey almak ıstıyorum yazılanarı okudum en cok hıpnoz 212 sexy ve noa ovulmus galıba, benım gozume bunlar carptı.. ozellıkle 212 sexy ı cok merak ettım adı benı çekti ya arkadaslar uzun oldu ama bıde bu soylenen parfumlerın orjınalınımı kullanıyosunuz mesela noa D&P mı? orjınalını alabılecek param yokta((

bulgari blue parfümünün üstüne koku tanımıyorum çok temiz bir koku banyodan yeni çıkmış hissi veriyor kişiye.yerimseniben

avon truglow bir harika!

calvin klein eternity ve truth süper parfümlerdir..kesinlikle tavsiye ederim kızlar..bir de lancome'dan attraction mükemmel ötesi... not edin arkadaşlar ,mutlaka bi testerından deneyin..haksız olmadığımı görceksiniz...opuyorumnanaktan

slm kızlar..opuyorumnanaktan
bn yarın D&P'den parfüm almayı düşünüyorum.beyaz tenliyim.bana önericeğiniz güzel kokular var mı?
çok şekerli kokuları ve çok ağır kokuları sevmiyorum.burda en cok dıkkatımı cekenler noa,212 sexy,escada magnetism vs. oldu..
bunları önerirmisiniz mesela :uhm:
tabi önerirseniz eğer bu kokuları bulabilirmiyim D&P'de

Son düzenleme:
lancome attraction nasıl bi koku.. merak ediyorum..

miss dior cherry kullandım ve şu an dolce gabbana kullanıyorum ikisinden de çok memnunum tavsiye ederimm

canımm benn dahaa yenii 212 sexy aldımm eşim çokk beğendii
benn ben söyle karar verdimm parfümm alırkenn
parfümerii banaa yakındııı üstümee burdann duyduğumm parfümlerdeeennn hergün 1 tane sıktımm eve geldimm eşim 212 sexy yii sıktığımm günn banaa çokk güzell kokuyorsunn dediiii onaa kararr verdimm
mesalaa armani codee çokk övmüşlerr amaa onuu çokk ağırr bulduuuu

kullanmakk içinn kışıı bekliyorummm parfümümüüü
noa daa güzell kokuyorrr
birdahakii almakk istediğimm noa b,rdee ninaa ricci varr

ağırr kokularıı sevmediğimm içinn 212 ağırlığıı fazlaa rahatsıızz etmediii

merhaba arkadaşlar ben bugüne kadar hipnotic poison kullanan biriydim ama şuan d&p de yok 3 aydır falanda gelmiyor mersinde yok istanbulda da yok bu yüzden başka parfüme geçicem ne kullanıcamı bilmiyorum genelde baharat kokuları ve kalıcı kokuları seven biriyimdir esmer tenliyim ): tavsiyeleriniz nedir bekliyorum

ben escada magnetism kullandım canım, çok seviyorum ve kullandığım süre herkes çevirip parfümümün adını sürdü. şekerli kokuları sevmiyorum demişsin ama bu biraz şeker kokulu gibi yine de çok güzel bence dene derim =)

öncelikle cvp verdiğinz için çok teşekkür ederim arkadaşlaropuyorumnanaktan
tavsiyelerinize mutlaka uyucam.tekrar teşekkürler:1hug:

Uzun süre Chanel Chance kullandım, güzel çiçek kokusu sorardı herkes. Sonra lacoste kullandım o da harikadır onu da herkes sorardı. Ancak bu ikisinin de ötesinde ve kesinlikle büyülü olan ve yeni keşfettiği koku 'Shiseido Zen' herkesin aklını başından alıyor.. Herkese tavsiye ederim.

jovan musk oil :asigim:

Kullandığım iki parfüm var..
Pasific Paradıse yazları kullanıyorum kokusu hafif olduğu için ..
Kışında Lacoste Punch Of kullanıyorum bunun kokusu daha ağır..
Her girdiğim otamda da bayanlar hep hangi parfümü kullandığımı sorarlar ve çok güzel koktuklarınızemuszemus
Bir gün işe giderken sokakta hatunun biri beni durdurup bu güzel koku senden geliyor sanırımkafamçokkarıştı
Parfümün adı ne acaba diye sormuştukaydirigubbakcemile3

escada magnetizm ve mont blank güzel kokular gucci rushta kullandım orjinali olduğu halde hiç kalıcı değildi sanırım benim tenimde bişi var çok kalıcı olmuyor parfümm acaba neden bilgisi olan varmı

guccı klasık kesınlıklee tenımden yıkanmadan cıkmaz..

reward musk kullanırım bu sefer geçenlerde dolce aldım çok harika gül resmi olanını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…