kesinlikle markaya ve fiyata odaklanmamak lazım süprizler çıkıyor. Ben Ck secret obsessionı da begeniyorum aslında hesaplı da eşim parfüm mü şimdi bu da diyor hiç sevmiyor. En son Versace Crystal Bright aldım denemek için sıradan bir koku gibi geldi aman aman begenmedim bidaha almam mesela.Hypnotic posion benm esim hic beğenmiyor sakin kullanma diyor aldm tekrar değişmek zorunda kaldm hic kullanamadm esmer tende hos ama... naomi de beni rahatsız eden bsey var ama bulamadm.
Bazen hic beklemdigmz parfümler bizi şaşırtabiliyor. Gecenlerde olesine watsonsta dream love adında bir parfüm gördüm denedim günlerdir kokusu gtmedi üzerimden :) tatli tatli kokusu geldi 40 50 tl bsey ustelik
eğer paçuli ise mesela coco mademoiselleyi de sevmemeniz lazım ben onu da sevmiyorum maalesef. jasmin noiri de paçuli olmasa beğenirdim gibime geliyorBenide icinde rahatsız eden bsey var amaa ne diyordum belki bende paculiden hoslanmiyorm
hypnotic ve naomi ben de çok seviyorumm.. hypnotic unisex olarak geçiyor nedense o yüzden pek feminen hissedemiyorum. testerların hakkında yorumlarını bekliyorum ben de. hangilerini aldınız? bu arada ben de Sherlock hayranıyımdır - The Woman- :)Inan al benden de o kadar :)) aramaya devam. Eşim beğendiği için Dior hypnotic poison kullandım bir süre ama ağır bir koku pek sevemedim ancak çok kalıcı bir kokuydu dikkat çekiyor. Günlük basit kokulardan Naomi Campbell hoşuma gitmişti hesaplı da onu da kullandım ama Türkiye'de bulmak sıkıntı. Gelsin şu parfümler de bakalım belki şok edecek bir koku bulurum yazarım mutlaka :)
:))) Ben de James Blunt hayranıyım.eğer paçuli ise mesela coco mademoiselleyi de sevmemeniz lazım ben onu da sevmiyorum maalesef. jasmin noiri de paçuli olmasa beğenirdim gibime geliyorpaçulinin keskin ve tatlı bir kokusu var
hypnotic ve naomi ben de çok seviyorumm.. hypnotic unisex olarak geçiyor nedense o yüzden pek feminen hissedemiyorum. testerların hakkında yorumlarını bekliyorum ben de. hangilerini aldınız? bu arada ben de Sherlock hayranıyımdır - The Woman- :)
the woman, sherlock dizisinde baya meşhurdu görünce aklıma geldi :) ay bunların çoğunu bilmiyorum ben. bildiklerim:))) Ben de James Blunt hayranıyım.
Gucci by Gucci
D&g the one
PRADA candy
Gucci bloom
Agent provocateur pure aphrodisiac
Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling
Juicy couture la la
CK All
Ghost moonlight
Mon guerlain
Coach New York
Kenzo World By Kenzo
Paco rabanne Black
Elvis Jesus
Dior Poison Girl
Nina ricci duo
Valentino Donna
JLo Deseo
Carmen Electra
Elizabeth Arden white tea
Nina Ricci Nina
Sektör olmuş ki nasıl beğendiğin parfümden orjinal şişesinden 5ml kaplara bölüp veriyorlar.
Ben de bilmiyorum bakalım belki yeni bir şey keşfederim yarın en geç perş gelir. Açık parfümden hiç anlamıyorum bir kere aldım hep leke bıraktı bluzumda bidaha da teşebbüs etmedim :) ama sanmam yoktur bir çoğunun zaten.the woman, sherlock dizisinde baya meşhurdu görünce aklıma geldi :) ay bunların çoğunu bilmiyorum ben. bildiklerim
nina ricci nina
prada candy
poison girl
gucci by gucci
dg the one
ama açık olarak aldım diğerlerinin açığı yok sanırsam. merakla bekliyorum yorumlarını.
gucci by gucci ve the one annemde var orjinal şişeler ve ben de sevmiyorum onları açıkçası. because its you yu merak ediyorum. nasıl bir koku tatlı mı? kokusunu alabildiğin bir madde var mı?Goodbyemylover parfümler geldi ama koku duyumu kaybettim :)) hepsi birbirine karıştı her gün birtane test etmek lazım. Gucci by Gucci sevmedim ama kesinlikle.
Tatlımsı gibi ama baymıyor meyveli orman meyveli ve vanilya kokusu farklı bir koku çok tanıdık gelmiyor. Birtane de benim sıpalar sıkmış çok güzel kokuyorlar onu bulmaya çalışıyorum :)gucci by gucci ve the one annemde var orjinal şişeler ve ben de sevmiyorum onları açıkçası. because its you yu merak ediyorum. nasıl bir koku tatlı mı? kokusunu alabildiğin bir madde var mı?
Buldunuz muTatlımsı gibi ama baymıyor meyveli orman meyveli ve vanilya kokusu farklı bir koku çok tanıdık gelmiyor. Birtane de benim sıpalar sıkmış çok güzel kokuyorlar onu bulmaya çalışıyorum :)
Siz hep dp den mi aliyorsunuz? Benim aklimda iki koku var hot couture ve jpg classique. David uzak buralarda dp var ama emin degilim guzel midir acaba? Orjinallerini bilmiyorum.Paco Rabbane Olympea ozellikle markette kasa da beklerken gelen tepkiler cok hos tu yada bi topluma girdigimde de ooo burayi guzel bi koku sarmis gibi yorumlar.. en cokda esimin yorumlari beni mutlu ediyor onunda sevmesi cok onemli benim icin zira her parfumu begenmiyor beyimizsimdiye kadar kullandiklarimdan begendigi bi 212 sexy di simdi ise olympea yi cok begeniyor
CK All fena değil baymıyor hafif bir koku ama hala işte budur dediğim olmadı.Buldunuz mu
canım aldım y1 iKizlar kullandigm da gün içinde 5 kisiden iltifat alan kokum d&p Y1 koduyla ysl mon paris biliyorm ki benim gibi parfüm hastalarina cok faydali olacak bu oneri. Ben kokuyu cok asiri sevemedm güzel aslinda cok dkkat cekici amaa aradigm koku bu diyemedm lakinn cok ilgi cekti 3 erkek 2 kadin olmak üzere begenildi ve ısmi soruldu
Bende dayanamadm aldim yine y1 aslinda ne seviyorm ne sevmiyorm aman zatsnn 50 ml ufak boy ara sıra dsari çıkarken sikarm ve bol iltifar alirim diye 1 adet 50 ml aldm :))canım aldım y1 ikoluma sürdüklerinde tatlı tatlı çilekli meyveli koktu dayanamadım aldım. evde sıktım üstüme. dediğin gibi koku güzel ama ben de çok sevmedim. sebebi de büyük ihtimalle paçuli. paçuli varsa alıyorum kokusunu ve bu koku oturunca da aldım. nedense hoşlanmıyorum onu içeren parfümlerden. ama ilk sıktığımdaki kokuyu beğendim tatlı tatlı. büyük oranda "miss dior cherie" ye benziyor. henüz sıkıp toplum içine çıkmadım. kokumu soran beğenen olursa haber vereceğim kesin
haha ay ben hiç almadım öyle 1 şişe bitirip tekrar aynısından. sen 50ml liği ne kadarda bitiriyorsun? alıyorsan sevmişsindir veya iltifat aldıkça hoşuna gidiyordur belki. ben bazen korkuyorum iltifat yerine "öhö öhö of çok ağır kokuyor burnum koptu" falan dicekler diyeBende dayanamadm aldim yine y1 aslinda ne seviyorm ne sevmiyorm aman zatsnn 50 ml ufak boy ara sıra dsari çıkarken sikarm ve bol iltifar alirim diye 1 adet 50 ml aldm :))
Amaa bidaha almayi düşünmüyorum benim zen ve alien im baska he bide escada magnetsim ❤❤❤
kötü olmuş yaa ben de bulamadım hiç bazen sevdiğim koku oluyor ama ben de öğrenemiyorum. belki de kendimize sıksak beğenmeyeceğiz belli olmuyor ki uzaktan güzel geliyor. boşver değişik değişik kullan hayat da zaten bir şeylerin peşinde koşturup durmak değil midir? kokunu bulduğun zaman bir amacın kalmayacak veya aramaya yine devam edeceksin :)Ama hala aradigm kokuyu bulamiyorm iste buu diyemedm 13 yildr bir kezz iste bu dedim ama kokunun adini öğrenemedim şanssizlik iste
Ayy sorma canm gecen y1 Sktmm minibüse bindm. Cok skmısm galiba herkes tuhaf tuhaf bakiyordu kadinin bi tanesi camları acarmisinz yaa bunaldm dedi kesin benm y1 yuzunden oldu . Anladmki kapali ortam kokusu değil . Dsarda ama cok hos geliyor rüzgarla birlikte. Saat 3 te abimlerden ciktm ..Yegenm 4 te okuldan gelmis .hala bina sen kokuyordu harika bir kokuymus o y1 dedi. Ben cooook seversem 50 ml bana 50 gün filan gider :) normalde bende asla bitiremezdm parfüm leri yarimyarim kalir hep yegenlerime veririm. Bu kezz bitirebildm :) sanirim cok övgu topladi diye gaza gelip btrdm .haha ay ben hiç almadım öyle 1 şişe bitirip tekrar aynısından. sen 50ml liği ne kadarda bitiriyorsun? alıyorsan sevmişsindir veya iltifat aldıkça hoşuna gidiyordur belki. ben bazen korkuyorum iltifat yerine "öhö öhö of çok ağır kokuyor burnum koptu" falan dicekler diye
kötü olmuş yaa ben de bulamadım hiç bazen sevdiğim koku oluyor ama ben de öğrenemiyorum. belki de kendimize sıksak beğenmeyeceğiz belli olmuyor ki uzaktan güzel geliyor. boşver değişik değişik kullan hayat da zaten bir şeylerin peşinde koşturup durmak değil midir? kokunu bulduğun zaman bir amacın kalmayacak veya aramaya yine devam edeceksin :)
Ayy dikkatli sikmak lazim valla kotu yorum alirsam ben de kullanmaktan sogurum. Erkeklerin aksine biz diger insanlarin ne dusundugune onem veriyoruz kararimizi etkiliyorlar. Ben hic sise bitiremedim ve her gun baska koku skiyorum bir taneyi btirip digerine geceyim olmuyorr ve benim verecek kimsem yokAyy sorma canm gecen y1 Sktmm minibüse bindm. Cok skmısm galiba herkes tuhaf tuhaf bakiyordu kadinin bi tanesi camları acarmisinz yaa bunaldm dedi kesin benm y1 yuzunden oldu . Anladmki kapali ortam kokusu değil . Dsarda ama cok hos geliyor rüzgarla birlikte. Saat 3 te abimlerden ciktm ..Yegenm 4 te okuldan gelmis .hala bina sen kokuyordu harika bir kokuymus o y1 dedi. Ben cooook seversem 50 ml bana 50 gün filan gider :) normalde bende asla bitiremezdm parfüm leri yarimyarim kalir hep yegenlerime veririm. Bu kezz bitirebildm :) sanirim cok övgu topladi diye gaza gelip btrdm .