Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

banada almanyaya tatile gittiğimizde arkadaşlarım bir koku almıştı türkiyeye döndüğümde herkesin sorduğu soru çok güzel adı ne?olmuştu adı:nicols scrptuls bunu 1kez beğendikte bulmuştum sonra bulamadım
şişesi nasıldı acaba tarf eder mısınz ??

gucci rush ı alıp ilk sıktığım gün nerdeyse herkez durdurup sordu.üstelik otobüste yanımda oturanlar bile..evimin asansöründe kokum kalmış kokunun sahibini arıyodu komşularım..:)
harika ya tam ,istedigim gbi :) orjinal mı almıstınız ?

bende jil sander no4 siddetle tavsiye ederim bu parfümü kullandiginiza herkes ama herkes sorucaktir muhtesem bir kokusu vardir.calistigim is yerinde herkes sormustu evli beyefendiler dahil eslerine almak icin parfümün ismini sormustu
nasıl bir koku tarf eder mısınız fiyatı nedir ?

gucci vede prevec (avon) ben bu ikisi devamlı kullanırım vede apartmandan çıkınca arkamda kokum kalır hatta geçen gün aynı apartmandan arkadaşım söyle ablan geçen gün senin parfümünü sordu diye yani ben giderim kokum kalır vede ben memnun kalırım bu durumdan
mesela kardeşimde amoramor kullanır vede onun kokusuda gittiği heryerde kalır heleki bana kalmaya geldiğinde sağolsun yattığı yastıkta bile kalıyor vede benim oğlum teyzesi gidince onun yattığı yastıkta yatıyor neymiş yastık teyzesi kokuyormuş
gucci hangisi ??

mystical...( çiçek kokusuydu benim ki )

bu parfümü babam hediye almıştı bana.sabah servise bindiğimde servisçi arabayı durdurup çabuk parfümünün adını ver demişti :) okulda,pazarda,markette,çarşıda sormayan kalmadı :))
hangisi tam olarkk kodu nee

tanımıyorumm canımm

canımm bende neden bu parfümdenn bahsedilmemiş şaşırdımm gerçekten çokk güzel kokusu varrrr çokk etkilendimmm,ama burdada okadar çok code den bahsedilmişki karar vermektee zorlandımmm
gerçekten kızlar armani manianınn kokusu daha etkileyici

çok sağoll canımm satenn şuan elimde 2 sininde kokusunu testerden sıktım bir onu bir kokluyorumm karar verebilmek için
karar verdinz mı hangisini aldınız peki ?

güzel bir koku ama çok bilindik geldi bana. yani deneyince ovv harika hiç böylesine bir koku duymamıştım demedim. özelliği yok ama yinede çok güzel.
yanlıs hatırlamıyorsam ben onun golden rose da benzerını yapmıslarr denedm ama limonsu gbı turunncgıl kokusu almıstım ama sexsi cekıcı bir koku gbi gelmedi bana ...:KK12:

yanlıs hatırlamıyorsam ben onun golden rose da benzerını yapmıslarr denedm ama limonsu gbı turunncgıl kokusu almıstım ama sexsi cekıcı bir koku gbi gelmedi bana ...:KK12:
evet turunçgil notaları baskın ek olarak vanilya ve sandal ağacı var.
sen benden daha seçicisin. alıp kullanacağını düşünmüyorum.

X