- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.301
şişesi nasıldı acaba tarf eder mısınz ??banada almanyaya tatile gittiğimizde arkadaşlarım bir koku almıştı türkiyeye döndüğümde herkesin sorduğu soru çok güzel adı ne?olmuştu adı:nicols scrptuls bunu 1kez beğendikte bulmuştum sonra bulamadım
nasıl bi koku genelde erkeklerin mi bayanların mı dkkatını cekti :)Karolina Kurkova mavi şişe.
Kadınlar bayılıyorlar ama sevgilim de seviyor, ve dün akşam bi beyefendi arkadaşım da sordunasıl bi koku genelde erkeklerin mi bayanların mı dkkatını cekti :)
harika ya tam ,istedigim gbi :) orjinal mı almıstınız ?gucci rush ı alıp ilk sıktığım gün nerdeyse herkez durdurup sordu.üstelik otobüste yanımda oturanlar bile..evimin asansöründe kokum kalmış kokunun sahibini arıyodu komşularım..:)
ayy ne güzell bende cok sewerim parfümün begenılıp sorulmasını...:)Kadınlar bayılıyorlar ama sevgilim de seviyor, ve dün akşam bi beyefendi arkadaşım da sordu
nasıl bir koku tarf eder mısınız fiyatı nedir ?bende jil sander no4 siddetle tavsiye ederim bu parfümü kullandiginiza herkes ama herkes sorucaktir muhtesem bir kokusu vardir.calistigim is yerinde herkes sormustu evli beyefendiler dahil eslerine almak icin parfümün ismini sormustu
gucci hangisi ??gucci vede prevec (avon) ben bu ikisi devamlı kullanırım vede apartmandan çıkınca arkamda kokum kalır hatta geçen gün aynı apartmandan arkadaşım söyle ablan geçen gün senin parfümünü sordu diye yani ben giderim kokum kalır vede ben memnun kalırım bu durumdan
mesela kardeşimde amoramor kullanır vede onun kokusuda gittiği heryerde kalır heleki bana kalmaya geldiğinde sağolsun yattığı yastıkta bile kalıyor vede benim oğlum teyzesi gidince onun yattığı yastıkta yatıyor neymiş yastık teyzesi kokuyormuş
buldunuz mu acaba ?buyuleyıcı parfumu henuz kesfedemedım
arastırmalarm devam edıo
ooo o derece yanıarmani code'u ensemden koklamaya calisan oldu... yakalandiginda zavallinin yuzunu gormeliydiniz :))
hangisi tam olarkk kodu neemystical...( çiçek kokusuydu benim ki )
bu parfümü babam hediye almıştı bana.sabah servise bindiğimde servisçi arabayı durdurup çabuk parfümünün adını ver demişti :) okulda,pazarda,markette,çarşıda sormayan kalmadı :))
fiytı nedir nasıl bi koku ?Mont Blanc
kessinlikle orjinalitesini tek geçerimm..
guccı hangisi pekiivalla tek kokum vardır sankı bedenım o koku olmasa bıtermısşcesıne guccı baska parfum bılmem tek gecerım bı gun kullanmasam bıle bedenımden cıkmayan kokumm..
karar verdinz mı hangisini aldınız peki ?tanımıyorumm canımm
canımm bende neden bu parfümdenn bahsedilmemiş şaşırdımm gerçekten çokk güzel kokusu varrrr çokk etkilendimmm,ama burdada okadar çok code den bahsedilmişki karar vermektee zorlandımmm
gerçekten kızlar armani manianınn kokusu daha etkileyici
çok sağoll canımm satenn şuan elimde 2 sininde kokusunu testerden sıktım bir onu bir kokluyorumm karar verebilmek için
güzel bir koku ama çok bilindik geldi bana. yani deneyince ovv harika hiç böylesine bir koku duymamıştım demedim. özelliği yok ama yinede çok güzel.ooo o derece yanısu armanı codeyı iyice merakk ettmmm nasıl bi koku
tous hangisi peki ??tous
tek geçerim..
yanlıs hatırlamıyorsam ben onun golden rose da benzerını yapmıslarr denedm ama limonsu gbı turunncgıl kokusu almıstım ama sexsi cekıcı bir koku gbi gelmedi bana ...güzel bir koku ama çok bilindik geldi bana. yani deneyince ovv harika hiç böylesine bir koku duymamıştım demedim. özelliği yok ama yinede çok güzel.
şöför hangsini sormuss tam olarak merak ettımbenım de cacharel ''amor amor'' en sevımlı ve en sorulan parfum bır de dun taxıye otururken sofer sormus hangı parfumle kullanıyorsunuz - ''love ın parıs'' dı nına rıccı zemuszemus
banada eşim aldı tous gold cok az kullanadm satmak istıyormm suan düşünürsenız özelden msj atabilrsnz :)tous gold:asigim:
evet turunçgil notaları baskın ek olarak vanilya ve sandal ağacı var.yanlıs hatırlamıyorsam ben onun golden rose da benzerını yapmıslarr denedm ama limonsu gbı turunncgıl kokusu almıstım ama sexsi cekıcı bir koku gbi gelmedi bana ...