Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

sizin en cok sevdiginzz koku nedir ?

nasıl bi şisesi var cok sorulan o parfümün ve ne kadar fyatı

kızlar parfüm alıcam.cloe, narciso rodrigez,gucci flora ve ysl parissien. hangisini tavsiye edersiniz? ben cloe ve narciso rodrigezi daha çok beğendim ama kararsız kaldım.kullananlar varmı?

kızlar parfüm alıcam.cloe, narciso rodrigez,gucci flora ve ysl parissien. hangisini tavsiye edersiniz? ben cloe ve narciso rodrigezi daha çok beğendim ama kararsız kaldım.kullananlar varmı?
hangisini begendnizz acaba ??pembe şiseesi mi nr

Boynerden almistim...pudrali bir koku
Her mevsim kullanilabilir
ben ozellikle ertesi gun ki elbisede kalan kokusuna asigim..
bende pembe şisesini cook begenıyrm ama fıyatına göre pek kalıcı degil sanırım .... baska böle kullandıgınız da iz bırakan buram buram kokan parfümlerinzz var mı ?kullandgm da herkesin merak edecegii bi parfüm hala bulamadm :S

şisesi hangi renk acaba ?

benımde amor amor'un mor şisede olan parfümünü cok soruyorlar birde calvin klein forbidden euphoria yı cok soruyorlar...ikiside favorimm ha bırde armani code onuda soruyorlar fakat benım favorim alvin klein forbidden euphoria
amor amor mor şişe bende cok begendimmmm :) soran merak edenler erkek mı bayan mı

cinema
Alien
bir de türkiyede satılmayan bir joop un çeşidi var le bain diye bu üçünü ne zaman kullansam sorarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…