- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.246
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.241
adt olan. hala çok hoşuma gidiyorda edt ye o kadar para vermek saçma..hangisi tam olarakk ??
Ben kıyıyorum valla:) parfüm benım icin cok önemliBu aldıgınız herkesın soruyor dedıgı parfumler cok pahalı 150 ,290 vs nasıl kıyıyorsunuz ben okadar almak ıstememe ragmen alamadım cakmaları da cok kötu.
Kızlar parfümü teste göndermek istiyorum me yapmam Lazım free shoptan aldım Chanel coco mademoıselle 2saate koku kalmıyor alalı 6 ay oldu sanırım
hahahah ewett deli gbi bir parfüm asıgıymm hala karar weremedim ben begenssem eşim begenmiyo onun begendigine ben ehh işte diyorumm bncede cok pahalıı acıkcası ama narsico rodriguez cook begendim bide amor amor mor arastrmalarım hala dewam ediooSen baya parfum sevıyorsun hep sormussun:)hangısıne karar verdın ğahalı degıl mı bunlar ..
Begendigin olursa banada soyle fiyatini da tabi birde nereden alinmali bende alicam.hahahah ewett deli gbi bir parfüm asıgıymm hala karar weremedim ben begenssem eşim begenmiyo onun begendigine ben ehh işte diyorumm bncede cok pahalıı acıkcası ama narsico rodriguez cook begendim bide amor amor mor arastrmalarım hala dewam edioo
deneme yanılma yöntemi ile bulmak en mantıklısı sanırım modern muse chic te güzell... lidyana ... trendyol bayer kozmetik uygunBegendigin olursa banada soyle fiyatini da tabi birde nereden alinmali bende alicam.
Evidence yves rocher'nin parfümü