Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

estee lauder private collection
tam bir klasik.
ama üçleme değil. eski olanı. esteenin sadece kendi ve arkadaşları için çıkarıp ki grace kellyde var bunların arasında,
çok istek alınca satışa çıkardığı parfüm.
ne zaman sürsem parfümün ne diye sorulan ,bana ilkbaharı hatırlatan parfüm.

ilk 16 yaşında aldığım parfümüm ve halende vazgeçilmezim.
estee_lauder_private_collection_edp_spray_for_wo.jpg
kokusunu brazz tarff edermısınzzz ne kadara aldınızz ?

Dolce Gabbana The one : her ne kadar eşim babaanne kokusu gibi dese de bu favorim benim :KK16:
Chanel Chance : bu artık benimle özdeşleşti neredeyse herhalde asla bırakamam dediklerimin içinde :KK53:
Cacharel Noa: Bunu da ne zaman kullansam etrafta feci bir etki bırakıyor :KK16: ama günde 2-3 sefer tekrar kullanmanız gerek, çok kalıcı değil maalesef..

genellikle bu üçü etrafta çok merak uyandıran, bayıldığım parfümler :KK16:
bu yazıyı yazalı bayagı olmus :KK70: baska önerilernzzvar mı acaba merak uyandrann parfmler hakkındaa

5-6 tane kullanıyorum ve benim için hepsi vazgeçilmez. Bu listeye birkaç tane daha eklenmek üzere hatta. :KK5:

Kullandıklarımın içinde en sevdiğim Davidoff Cool Water. Fiyat-performans oranı da beni cezbediyor. :KK1:

En seksi olanı ise hiç şüphesiz Elizabeth Arden Untold. Dizaynı da ayrı bir çekici. :KK16:

Diğerleri de bana kalsın.
pekii erkeklerden en cook iltifat aldınz parfüm hangısı aacaba ??

Dior addicted. Kesinlikle asiri dikkat cekiyor. Bayiliyor herkes birde marc jacobs daisy de de herkes bu ne bu ne diye atlamisti. Sisesinin fotosunu cekip ertesi gun alan bile olmustu ama her tende gostermez kendini parfumler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
daisy hangisi peki sarı sisesi mi acaba siz nerden aldnzz ?

Evet hepsi original :KK66: fransada yasadigim için parfumler diyari bura :KK66: Gucci markasini pek bilmiyorum cnm bence sen Dior J'adore al kesinlikle begenirsin benim en sevdigim parfum :KK70:
fransa da hem uygun hemde yüzde yüz orjinal aldıgınız yer neresii acaba uygun olarakk ???

Ricci Ricci'yi soran cok oluyor. Hatta bir ogrencim zamaninda "Hocam parfumunuz hayatimin parfumu olabilir o derece, arayip da bulamadigim koku bu" demisti. :KK51:

L'eau Par eau Indigo'yu da soran cok olurdu, ama siktiktan sonraki birkac saatte koklama sanslari olursa :rolleyes: Malesef kalici degildi pek.

Dolce&Gabbana Pour Femme de kullaniyorum su siralar. Fark ettiriyor kendini, ama Ricci Ricci kadar begeni almadim.
nerden alıyorsnzz onu ?

armani mania kullanırken bi erkek arkadaşım bayılırdı çevreden de çok soran olurdu ama sevgilim sevmedi.212 sexy yi seviyo kız arkadaşlarımda çok soruyodu.devam etmedim onada ama.şuan zaradan bi parfüm kullanıyorum bunuda baya soran oluyo.zaradan aldığımı söyleyince şaşırıyolar.pahalı bişey gibi geliyo diye.
zara nın hangi kokusu pekii tam ismi nedie ?

Kesinlikle Alien..Kokusuna bayılıyorum ve her sıktığımda bir çok insandan hangi parfümü kullanıyorsun sorusunu aldım.

Ben avonun purblanca ve perveive kullandığım zaman sorarlar genelde. Arada bir insandessence kullandığımda da soruyorlar

Bu aldıgınız herkesın soruyor dedıgı parfumler cok pahalı 150 ,290 vs nasıl kıyıyorsunuz ben okadar almak ıstememe ragmen alamadım cakmaları da cok kötu.

X