- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.221
nasıl bi koku tarff edermsnzzz ???nerden aldnzzred door muhteşem bir koku.Zavallılık onu kullanmamak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bi koku tarff edermsnzzz ???nerden aldnzzred door muhteşem bir koku.Zavallılık onu kullanmamak.
kokusunu brazz tarff edermısınzzz ne kadara aldınızz ?estee lauder private collection
tam bir klasik.
ama üçleme değil. eski olanı. esteenin sadece kendi ve arkadaşları için çıkarıp ki grace kellyde var bunların arasında,
çok istek alınca satışa çıkardığı parfüm.
ne zaman sürsem parfümün ne diye sorulan ,bana ilkbaharı hatırlatan parfüm.
ilk 16 yaşında aldığım parfümüm ve halende vazgeçilmezim.
bu yazıyı yazalı bayagı olmus baska önerilernzzvar mı acaba merak uyandrann parfmler hakkındaaDolce Gabbana The one : her ne kadar eşim babaanne kokusu gibi dese de bu favorim benim
Chanel Chance : bu artık benimle özdeşleşti neredeyse herhalde asla bırakamam dediklerimin içinde
Cacharel Noa: Bunu da ne zaman kullansam etrafta feci bir etki bırakıyor ama günde 2-3 sefer tekrar kullanmanız gerek, çok kalıcı değil maalesef..
genellikle bu üçü etrafta çok merak uyandıran, bayıldığım parfümler
pekii erkeklerden en cook iltifat aldınz parfüm hangısı aacaba ??5-6 tane kullanıyorum ve benim için hepsi vazgeçilmez. Bu listeye birkaç tane daha eklenmek üzere hatta.
Kullandıklarımın içinde en sevdiğim Davidoff Cool Water. Fiyat-performans oranı da beni cezbediyor.
En seksi olanı ise hiç şüphesiz Elizabeth Arden Untold. Dizaynı da ayrı bir çekici.
Diğerleri de bana kalsın.
daisy hangisi peki sarı sisesi mi acaba siz nerden aldnzz ?Dior addicted. Kesinlikle asiri dikkat cekiyor. Bayiliyor herkes birde marc jacobs daisy de de herkes bu ne bu ne diye atlamisti. Sisesinin fotosunu cekip ertesi gun alan bile olmustu ama her tende gostermez kendini parfumler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazın da kullanılabilr mı ??kesinliklikle kesinlikle ve kesinlikle versace crystal noir :)
nasıl bi kokusu var yznda kullabılabilr bilir mııLancome Hypnose Senses
fransa da hem uygun hemde yüzde yüz orjinal aldıgınız yer neresii acaba uygun olarakk ???Evet hepsi original fransada yasadigim için parfumler diyari bura Gucci markasini pek bilmiyorum cnm bence sen Dior J'adore al kesinlikle begenirsin benim en sevdigim parfum
hangisi acaba ? tam olarakkmarc jacobs daisy! hic bir seye degismem :)
yaz kıs kullanılır mı peki ??versace crystal noir -geçen gün az miktar sıkmama rağmen otobüste okulda adını sordular,bir de araştırdım afrodizyak etkiliymiş bayağı iyi yani erkek arkadaşımın üzerindeki etkisi de, tavsiye ederim.
nerden alıyorsnzz onu ?Ricci Ricci'yi soran cok oluyor. Hatta bir ogrencim zamaninda "Hocam parfumunuz hayatimin parfumu olabilir o derece, arayip da bulamadigim koku bu" demisti.
L'eau Par eau Indigo'yu da soran cok olurdu, ama siktiktan sonraki birkac saatte koklama sanslari olursa Malesef kalici degildi pek.
Dolce&Gabbana Pour Femme de kullaniyorum su siralar. Fark ettiriyor kendini, ama Ricci Ricci kadar begeni almadim.
canim bu klasik olani mi kalici mikesinlikle issey miyake l'eau d'issey.
zara nın hangi kokusu pekii tam ismi nedie ?armani mania kullanırken bi erkek arkadaşım bayılırdı çevreden de çok soran olurdu ama sevgilim sevmedi.212 sexy yi seviyo kız arkadaşlarımda çok soruyodu.devam etmedim onada ama.şuan zaradan bi parfüm kullanıyorum bunuda baya soran oluyo.zaradan aldığımı söyleyince şaşırıyolar.pahalı bişey gibi geliyo diye.
hangisini aldınız ? acaba hangisi güzellBenim su an aklimda iki koku var karar veremedim henüz Valentino - Valentina (böyleydi sanirim adi) birde Estee Lauder Modern Muse
Sen baya parfum sevıyorsun hep sormussun:)hangısıne karar verdın ğahalı degıl mı bunlar ..ultraviolet cook merak ediyormmm soran oluyor mu brazz taf edr misnzz