Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki hangisi pembe şişesi mi siyah mı sizde km sordu bunu .??erkeklerın sordugu narcisso rodriquez , kadınların sorduğu amor amor
yazın da kullamıyor musunuz bnde cok sebiyorm onu siz hangi aya kadar kullanıyorsnzz ?cristobal...
profil resminzdeki kokuyu kullandınz mı pekiFlora by Gucci kullanıyorum eşim çok beğeniyor.
yazın kulllanılır mı bu dediginzz senses olan rengi turuncu dimi ?Kesinlikle Lancome, Hypnose Senses derim ben çakması bile öyle kalıcı ki herkes farkediyor hatta hastanede çalışıyorum hastalar bile gelip soruyor....
klasık olan hypnose mı acaba lila rengi olan ??Tam bir parfüm hastasıyım. Eşim de bunu bildiği için çok sık parfüm alır bana. 6 ay kadar önce L'ancome Hypnose almıştı; ama çok parfümüm olduğu için hiç açmamıştım. Geçenlerde deneyeyim dedim, inanamadım. Bu kadar mı güzel ve etkileyici olur bir koku? Her sürüşümde o gün karşılaştığım herkese markasını söylemek zorunda kalıyorum...
peki en cok hangiisi ?? soruluyooBen de bulgari-jasmin noir ve jo malone-orange cologne blossom sıktığımda nerdeyse herkes soruyor
en cok sorulan hangiisi özellikle ultraviolet cook merak ediyormmml'instant de guerlain
shalimar light
kingdom by alexander mcqueen
coco mademoiselle
ultraviolet by paco rabanne
kadın,erkek herkes cok etkileniyor bence bu kokulardan.yıllardır kullanıorum hepsini hiç şaşmıyo
en cok hangisinden iltifat aldınızz begenildi peki ???sitede herkesin beğendiği parfümleri denemek için bugün kozmetikçiye gittim ve lancome hypnose ve amor amor aldım bakalım banada soracaklar mı parfümümü gelişmeleri yazarım
ultraviolet cook merak ediyormmm soran oluyor mu brazz taf edr misnzzPaco Rabanne Ultraviolet Eau De Parfum ve
NAOMI CAMPBELL perfume (en çok kullandığım budur) nişanlanırken önermişlerdi, denediğimden beri hiç bırakamadığım bir parfümdür.Çok exotic ve romantik bir kokudur, tabiki ten uyumu çok önemli, mutlaka denemenizi tavsiye ederim...
ayyyb işte bölee bir koku arıyormm hemen ilgi cekmeli :))Benim sürekli kullandığım iki parfümüm var: Gucci Envy Me ve Lancome Hypnose. İkiside çok güzel ve çok memnunum. Hatta geçen gümüşçüye Hypnose sürüp gitmiştim. Ve oranın sahibi olan bey parfümüm sormuştu. Bende Hypnose demiştim fena birparfüm yasaklanmalu bu demişti
kime msj atacaktınz ki öleymiş :)ya sinir oldum ne kadar sacma 100 msj atmadan özel mesaj atılmıomş :S
hangisiydii şişesii nasıldı acba ?Nıce'ın parfümünü almışmıştım bi ara süperdi kokusu, ama şimdi bulamıyorum...
farklı derken ? iki koku birdeen mıArkadaşlar , tavsiye edebileceğim parfümler Calvin Klein Euphoria, Hypnose, Hugo Boss İntense, Dkny Delicious ben bu parfümleri kullanıyorum ve herkesçok beğeniyor , bu arada teninize farklı üzerinize farklı parfüm sıkmanızı tavsiye ederimm
kızlar sizce hangisi en begenileni ??
ismini sordurtan güzel bir parfüm buldunuz mu ??Kızlar banada öneride bulunun Amerkaya gitmeme az kaldı konum var okursanız anlarsınız
Sordurtsuun istiyoruum
bunlardan en cok sorulan hangisi oldu ? aldınız mıı hypnotic hariç ...kızlar sizce hangisi en begenileni ??
mrb ,hot couture edt mi ? edp mi acabahypnotic poison (yoldan geçen her 10 kadından 7 si böyle kokuyo ama yine de harika bence )
bir de "hot couture" kullandığım dönemde yolda durdurulup sorulmuşluğu çoktur
nasıl bi koku tarff eder misinzz ?la perla...Daha guzelini koklamadim zaten.