Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Tam bir parfüm hastasıyım. Eşim de bunu bildiği için çok sık parfüm alır bana. 6 ay kadar önce L'ancome Hypnose almıştı; ama çok parfümüm olduğu için hiç açmamıştım. Geçenlerde deneyeyim dedim, inanamadım. Bu kadar mı güzel ve etkileyici olur bir koku? Her sürüşümde o gün karşılaştığım herkese markasını söylemek zorunda kalıyorum...
klasık olan hypnose mı acaba lila rengi olan ??

l'instant de guerlain
shalimar light
kingdom by alexander mcqueen
coco mademoiselle
ultraviolet by paco rabanne

kadın,erkek herkes cok etkileniyor bence bu kokulardan.yıllardır kullanıorum hepsini hiç şaşmıyo
en cok sorulan hangiisi özellikle ultraviolet cook merak ediyormmm

sitede herkesin beğendiği parfümleri denemek için bugün kozmetikçiye gittim ve lancome hypnose ve amor amor aldım bakalım banada soracaklar mı parfümümü:KK16::KK16: gelişmeleri yazarım:KK76:
en cok hangisinden iltifat aldınızz begenildi peki ???

Paco Rabanne Ultraviolet Eau De Parfum ve
NAOMI CAMPBELL perfume (en çok kullandığım budur) nişanlanırken önermişlerdi, denediğimden beri hiç bırakamadığım bir parfümdür.Çok exotic ve romantik bir kokudur, tabiki ten uyumu çok önemli, mutlaka denemenizi tavsiye ederim...
ultraviolet cook merak ediyormmm soran oluyor mu brazz taf edr misnzz

chloe love ve donna karan (yeşil olanı)
ne zaman sıksam kesinlikle herkez sorar:confused:

Benim sürekli kullandığım iki parfümüm var: Gucci Envy Me ve Lancome Hypnose. İkiside çok güzel ve çok memnunum. Hatta geçen gümüşçüye Hypnose sürüp gitmiştim. Ve oranın sahibi olan bey parfümüm sormuştu. Bende Hypnose demiştim fena birparfüm yasaklanmalu bu demişti :KK1::KK1:
ayyyb işte bölee bir koku arıyormm hemen ilgi cekmeli :))

Arkadaşlar , tavsiye edebileceğim parfümler Calvin Klein Euphoria, Hypnose, Hugo Boss İntense, Dkny Delicious ben bu parfümleri kullanıyorum ve herkesçok beğeniyor , bu arada teninize farklı üzerinize farklı parfüm sıkmanızı tavsiye ederimm :KK76:
farklı derken ? iki koku birdeen mı

kızlar sizce hangisi en begenileni ??

gucci_flora_by_gucci_edp_18055_1.jpg
images
images
03940728906.jpg
images
images

X