Güzel kokuChanel chance almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
evet ben giderim kadınların kendıne aıt kokusu hos oluyor onunda tanınmak ben bıraz mıllıyetçiyimdirbende alien almak istiyorm yada armani si intense paraya kıyıp ama ben tek kokuya sadık kalamam sene bıyunca sürekli farklı seyler almak isterim ve hemen sıkılırım kokudan 30 ml den sora kullanamıyormm siz bi koku ile 1 sene gderm dersenzz süperr o zaman alınn tbiki kske bnm de özel bi kokum olsa
Angel ın yeni çıkan parfümüde güzel onu denedinmi ALIEN bende çok kalıcı ablam çok beğendi aldı vermedi bende yine aldımkaydirigubbakcemile2 ablam dada çok hoş durmu$
hangi parfümle kandrdı escada mı hot coutr muescada magnetism
givenchy hot couture herkes mutlaka sorar :) hatta arkadaşım hoşlandığı çocuğu bu parfümle kandırdı çocuk burnunu ayıramıyordu kızın yakınlarından :)))))))
dior hypnotic poison genelde herkes tarafından bilinen ama kokusu alındığında hmmm poison mu kullanıyorsun diye sorulan bir parfümdür zaten etkisini anlatmama gerek yok sanırım :)))
nasıl bi koku ysl opium desem nasıl tarf edersnz ? ve yaz için kulanıyor musunzkızlar black opium alın aşık olcaksınız
başka bişi sıkamıyorum
onu sıkarken de içim gidiyo bi tısa bile çok kıymetlim oldu
mmmmm vanilya kahve çikolata sıcak bi kokunasıl bi koku ysl opium desem nasıl tarf edersnz ? ve yaz için kulanıyor musunz
bendede var opiumdan koklarken tam olarak bseye benzetemedim cok begeniorm ama içerisnde ne hssediyorm cözemed,m sadece tatlımsı diye düşünüyrdum o yuzden sordmm cook tskler..mmmmm vanilya kahve çikolata sıcak bi koku
çok kalıcı hiç baymıyo
en son kalan hali çok güzel bir çikolata gibi diyebilirm.
öyleki sürekli kendinizi koklamak istiyosunuz.
soför hangisini sordu :) ? hangi parfümüübenım de cacharel ''amor amor'' en sevımlı ve en sorulan parfum bır de dun taxıye otururken sofer sormus hangı parfumle kullanıyorsunuz - ''love ın parıs'' dı nına rıccı zemuszemus
nerden aldınız pekii orj olrak hangi parfüm o :)roxanne kırmızı :) kullandıım her gün en az iki kşi sorar .
buldunuz mu öle bi parfüm ?ben kullandığımda adını bilmesinler merak etsinler parfümümün bir gizemi olsun istiyorum.
bi parfüm keşfedicem CADIARZU
adı ne tam olarakkbilmiyorum canım tam
geçen sene sanırım 30 yada 40 küsürdü ama tam hatırlamıyorum yanlış olmasın
ben takas etmek istiyorummArkadaşlar bence kullanıp sıkıldığımız, keşke almasaydım dediğimiz 1 seneyi geçmemiş orjinal parfümlerimizi takas edelim mi ne dersiniz???? bayanssulusmilebayanssulusmile
aaa ciddimisnzz yaa :)) kırmızı şişe sanırmm dmiiyaklaşık 15 şişe parfümüm var, tam bi koku delisiyim ben
o kadar para harcarım ama şu ana kadar en güzel tepkiyi 10 liraya aldığım bir avon parfümü sayesinde aldım
fire me up sanırım parfümün adı bence çürük meyve gibi kokuyor ama onu sıktığımda herkes güzel bişi kokuyor bu ne yahu demişti
sevinsemmi üzülsemmi
nerdden aldınzz acaba ?narciso rodriguez - for her
yolda yanımdan geçen bir kız 2 dakika sonra dönüp pardon parfümün ne acaba her yerde bu kokuyu arıyorum ben diye sormuştu :)
hangi renkk kutusujovan özellikle türkiyeye geldiğimde jovan kullanıyorum mutlaka soruyolar süper koku
nasıl bi kokuuLANVİN RUMEUR; parfüm dediğin böyle olur :teytey:yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben