Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

evet ben giderim kadınların kendıne aıt kokusu hos oluyor onunda tanınmak ben bıraz mıllıyetçiyimdir
giyim tarzı olsun veya normal hyuylarım olsun değişmez :) parfümde öyledir herhalde bır kesfedebılsem kendımı ellsaab pahalı evet onu deneyecegım param olursa begendıysem onla devam ederım olmadı kısın sıyah orkıdelı onerdı arkadas o
baktım hıc param yok :) davıdofu övende cok onu alıcam ama benım asıl favorum escade collectıon da uretımı yokmus

Angel ın yeni çıkan parfümüde güzel onu denedinmi ALIEN bende çok kalıcı ablam çok beğendi aldı vermedi bende yine aldımkaydirigubbakcemile2 ablam dada çok hoş durmu$
hangi parfümle kandrdı escada mı hot coutr mu ??

ben de Miss DİOR eau de parfum sürünce genel de çok soran oluyor. ama azcık tuzlu bir parfum.

kızlar black opium alın aşık olcaksınız
başka bişi sıkamıyorum
onu sıkarken de içim gidiyo bi tısa bile çok kıymetlim oldu
nasıl bi koku ysl opium desem nasıl tarf edersnz ? ve yaz için kulanıyor musunz

Tabii ki escada magnetizm:)) daha çekici olmasını istersen de hypnotic poison hatta bununla alakalı yorumları netten okuyabilirsin :)

nasıl bi koku ysl opium desem nasıl tarf edersnz ? ve yaz için kulanıyor musunz
mmmmm vanilya kahve çikolata sıcak bi koku
çok kalıcı hiç baymıyo
en son kalan hali çok güzel bir çikolata gibi diyebilirm.
öyleki sürekli kendinizi koklamak istiyosunuz.

mmmmm vanilya kahve çikolata sıcak bi koku
çok kalıcı hiç baymıyo
en son kalan hali çok güzel bir çikolata gibi diyebilirm.
öyleki sürekli kendinizi koklamak istiyosunuz.
bendede var opiumdan koklarken tam olarak bseye benzetemedim cok begeniorm ama içerisnde ne hssediyorm cözemed,m sadece tatlımsı diye düşünüyrdum o yuzden sordmm cook tskler..

benım de cacharel ''amor amor'' en sevımlı ve en sorulan parfum bır de dun taxıye otururken sofer sormus hangı parfumle kullanıyorsunuz - ''love ın parıs'' dı nına rıccı zemuszemus
soför hangisini sordu :) ? hangi parfümüü

aaa ciddimisnzz yaa :)) kırmızı şişe sanırmm dmii

Ben genellikle Avon'un parfümlerinden kullanmayı seviyorum ama Far Away, İncandessence ve Christian Lacroix Rouge kullandığımda soruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…