- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.141
YORUMLARIDA GUZEL DURUYOR MERAK ETTIM TESEKKUR EDERIM ONERIN ICIN BU YAZLIK KOKUMU KISLIK BU ARADAblack orchid kesinlikle öneririm insanların yanından geçince kokuyu alan bir daha dönüp bakıyor :)
YORUMLARIDA GUZEL DURUYOR MERAK ETTIM TESEKKUR EDERIM ONERIN ICIN BU YAZLIK KOKUMU KISLIK BU ARADA
elie saab cok güzel kalıcı cicek kokusu ama cok pahalı yaKIZLAR DİKKATIMI BIR PARFUM CEKTI DENEMEDIM ELİE SAAB LE BU GÜZELMİ BILGISI OLAN VARMI 28 YASA GIDER MI
merhaba kızlar bende bir koku istiyorum buğday tenliyim çok şekerli kokuları sevmıyorum
escade collectıonu beğendım ama uretımı kalkmıs pudramsı buna benzeyen bır koku adı önerebilir misiniz bana
lancome pemce sısını begendım bır dkny nın altı pembe ustu grı olanını
hipnotık dior baskasında guzel gelıyor bende agır duruyor bulamadım kendıme uygun bısıy
collectıonu cok begendım oda yok ekşi baharat kokularını sevmıyorum
amberı ve vanılyayı cok sevıyorum ama basımı agrıtıyor parfum uzmanı arkadaslarımdan yardım istiyorum:)
her bayanın kendısıne ait kokusu olmalı ve ben hala kendımı çözemedım bulamadım.
cok hafif ama dmi kalıcı deilchloe denemelisinEki Görüntüle 1752171
ben çok memnunum sabah kullandığım parfüm akşama kadar üzerimde kalıyorcok hafif ama dmi kalıcı deilgbi gldi bana siz ce nasıl
nerden ve ne kadara aldınz acaba ?ben çok memnunum sabah kullandığım parfüm akşama kadar üzerimde kalıyor
en cok hangisi bunlardan pekiibenim de en çok oriflame giordani white ve DKNY be delicious...bizim müdürü çatlatmanın en basit yolu. muhahahahaha!!! tabi ona meslek sırrı diorum söylemiorum...
acıgını mı orjinalimi?escada collectıon kullandığım süre boyunca sürekli soruyodu herkes ve herkese cvp vermekten bıkmıştım
hangi koku bu ? resim acılmıooişyerinde bir bayan vardı önceden...bu kokuyu kullanırdı bayılırdım ben degamyoncuiremsugamyoncuiremsu çok temiz çok hanımefendi kokuyorrrr
evet pahalı ama ne bılım sene bır kere versem kendım ıcın bır sey olmaz sankı kadına kendıne aıt bır koku özellık katıyor gıbı gelıyor bana hosuma gıdıyor cıddıelie saab cok güzel kalıcı cicek kokusu ama cok pahalı ya
hangi koku bu dediginzzc-thruyu cogu kez sormuslardı..
bende alien almak istiyorm yada armani si intense paraya kıyıp ama ben tek kokuya sadık kalamam sene bıyunca sürekli farklı seyler almak isterim ve hemen sıkılırım kokudan 30 ml den sora kullanamıyormm siz bi koku ile 1 sene gderm dersenzz süperr o zaman alınn tbiki kske bnm de özel bi kokum olsaevet pahalı ama ne bılım sene bır kere versem kendım ıcın bır sey olmaz sankı kadına kendıne aıt bır koku özellık katıyor gıbı gelıyor bana hosuma gıdıyor cıddı
hangi rengi pekii?akat 2000 kullanmışdım arkadaşlarım bayılmışdı