Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

merhaba kızlar bende bir koku istiyorum buğday tenliyim çok şekerli kokuları sevmıyorum
escade collectıonu beğendım ama uretımı kalkmıs pudramsı buna benzeyen bır koku adı önerebilir misiniz bana
lancome pemce sısını begendım bır dkny nın altı pembe ustu grı olanını
hipnotık dior baskasında guzel gelıyor bende agır duruyor bulamadım kendıme uygun bısıy
collectıonu cok begendım oda yok ekşi baharat kokularını sevmıyorum
amberı ve vanılyayı cok sevıyorum ama basımı agrıtıyor parfum uzmanı arkadaslarımdan yardım istiyorum:)
her bayanın kendısıne ait kokusu olmalı ve ben hala kendımı çözemedım bulamadım.

KIZLAR DİKKATIMI BIR PARFUM CEKTI DENEMEDIM ELİE SAAB LE BU GÜZELMİ BILGISI OLAN VARMI 28 YASA GIDER MI

black orchid kesinlikle öneririm insanların yanından geçince kokuyu alan bir daha dönüp bakıyor :)

black orchid kesinlikle öneririm insanların yanından geçince kokuyu alan bir daha dönüp bakıyor :)
YORUMLARIDA GUZEL DURUYOR MERAK ETTIM TESEKKUR EDERIM ONERIN ICIN BU YAZLIK KOKUMU KISLIK BU ARADA

YORUMLARIDA GUZEL DURUYOR MERAK ETTIM TESEKKUR EDERIM ONERIN ICIN BU YAZLIK KOKUMU KISLIK BU ARADA

aslında her mevsimde kullanılır canım ama ben kışın tercih ediyorum yogunlugundan ve kokusundan dolayı yazın biraz daha çiçeksi hafif kokular daha iyi gidiyor malum :)

chloe denemelisin

bende elie saab le intense var kokusunu seviyorum cok kadınsı ve klasik olanı gibi cok buram buram cicek kokmuyor

evet pahalı ama ne bılım sene bır kere versem kendım ıcın bır sey olmaz sankı kadına kendıne aıt bır koku özellık katıyor gıbı gelıyor bana hosuma gıdıyor cıddı
bende alien almak istiyorm yada armani si intense paraya kıyıp ama ben tek kokuya sadık kalamam sene bıyunca sürekli farklı seyler almak isterim ve hemen sıkılırım kokudan 30 ml den sora kullanamıyormm siz bi koku ile 1 sene gderm dersenzz süperr o zaman alınn tbiki kske bnm de özel bi kokum olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…