- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.121
dp den mı alsam bende :) orası bzı parfümleri güzell yapıooo ama cristobal acaba hangi marka güzel yapmıstrHiç kullanmadım canım ben genelde orjinal alıyorum. Dp den de lolita lift alırım sadece :)
aaa öle mii cok begenmişlerr öve öve bitirememişler :) merak etmiştm bide 40 tl yani az da deilben kullandım ve beğenmedim. tipik açık parfüm işte. orijinali gibi değil kesinlikle.
Vallahi 40 tlye git zaradan parfüm al daha iyi:)) mesela zara black amber tıpa tıp dolce gabbana the one'a benziyor.aaa öle mii cok begenmişlerr öve öve bitirememişler :) merak etmiştm bide 40 tl yani az da deil
zara nın parfümlerii güzel ama kalıcı deill ... ben sadece zara woman ve zara oriantel sevmiştimm gercek parfüm olarak hangisi acaba onlar :)Vallahi 40 tlye git zaradan parfüm al daha iyi:)) mesela zara black amber tıpa tıp dolce gabbana the one'a benziyor.
Zara oriantel , viktor&rolf flowerbomb edt olanın dupesi diye biliyorum ama emin değilim canım.zara nın parfümlerii güzel ama kalıcı deill ... ben sadece zara woman ve zara oriantel sevmiştimm gercek parfüm olarak hangisi acaba onlar :)
gdersem tekrar bakim :) woman olanda cook etkileyiciydi keske alsaydmm şuan piyasadan kalktıı heraldeeZara oriantel , viktor&rolf flowerbomb edt olanın dupesi diye biliyorum ama emin değilim canım.
Gucci flora en beğendiğim koku çok kalıcı onu sıktığımda herkes sorararkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben
mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s
allah seniiiArmani si kocam bayiliyo eve gelmesine yakin sıkıyorum sonrasi malum hanimlar
ayyy cook merak ettimmm biraz tarf edermısınz sekerlimi nasıll eşim begenir mi acabaAvon'un "ultra sexy edt " diye bir parfümü var.Muhteşemm kokuyor yaa.Deneme boyunu almıştım küçük küçük.Böyle sürdüğümde herkes soruyordu ,ne parfümü bu diye.Büyük boyunu alacağım.Gerçekten muhteşem bir koku ve hep soruldu.
Armani si kocam bayiliyo eve gelmesine yakin sıkıyorum sonrasi malum hanimlar
hangisii pkiilancome tartışmasız süper bi koku biraz ağır ama sormayan kalmadı...
Banada yazın marc jacobs daisy eau so fresh cok sorulmuştu :)Bulgari Omnia Cyrstalline ve Marc Jacobs Daisy si çok sorulur
ha birde Guerlain Instant Magic kış aylarında kullandığım ve herkesin çok bayıldığı
Valla tarif edemiyorum,çok şekerli değil böyle çok güzel bir koku ya ben bayıldım 2-3 gün sonra geliyor benim ki.ayyy cook merak ettimmm biraz tarf edermısınz sekerlimi nasıll eşim begenir mi acaba