Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

bende alien almak istiyorm yada armani si intense paraya kıyıp ama ben tek kokuya sadık kalamam sene bıyunca sürekli farklı seyler almak isterim ve hemen sıkılırım kokudan 30 ml den sora kullanamıyormm siz bi koku ile 1 sene gderm dersenzz süperr o zaman alınn tbiki kske bnm de özel bi kokum olsa :KK43:
evet ben giderim kadınların kendıne aıt kokusu hos oluyor onunda tanınmak ben bıraz mıllıyetçiyimdir
giyim tarzı olsun veya normal hyuylarım olsun değişmez :) parfümde öyledir herhalde bır kesfedebılsem kendımı ellsaab pahalı evet onu deneyecegım param olursa begendıysem onla devam ederım olmadı kısın sıyah orkıdelı onerdı arkadas o
baktım hıc param yok :) davıdofu övende cok onu alıcam ama benım asıl favorum escade collectıon da uretımı yokmus

Angel ın yeni çıkan parfümüde güzel onu denedinmi ALIEN bende çok kalıcı ablam çok beğendi aldı vermedi bende yine aldımkaydirigubbakcemile2 ablam dada çok hoş durmu$
escada magnetism
givenchy hot couture herkes mutlaka sorar :) hatta arkadaşım hoşlandığı çocuğu bu parfümle kandırdı çocuk burnunu ayıramıyordu kızın yakınlarından :)))))))
dior hypnotic poison genelde herkes tarafından bilinen ama kokusu alındığında hmmm poison mu kullanıyorsun diye sorulan bir parfümdür zaten etkisini anlatmama gerek yok sanırım :)))
hangi parfümle kandrdı escada mı hot coutr mu :KK70: ??

ben de Miss DİOR eau de parfum sürünce genel de çok soran oluyor. ama azcık tuzlu bir parfum.

Tabii ki escada magnetizm:)) daha çekici olmasını istersen de hypnotic poison hatta bununla alakalı yorumları netten okuyabilirsin :)

nasıl bi koku ysl opium desem nasıl tarf edersnz ? ve yaz için kulanıyor musunz
mmmmm vanilya kahve çikolata sıcak bi koku
çok kalıcı hiç baymıyo
en son kalan hali çok güzel bir çikolata gibi diyebilirm.
öyleki sürekli kendinizi koklamak istiyosunuz.

mmmmm vanilya kahve çikolata sıcak bi koku
çok kalıcı hiç baymıyo
en son kalan hali çok güzel bir çikolata gibi diyebilirm.
öyleki sürekli kendinizi koklamak istiyosunuz.
bendede var opiumdan koklarken tam olarak bseye benzetemedim cok begeniorm ama içerisnde ne hssediyorm cözemed,m sadece tatlımsı diye düşünüyrdum o yuzden sordmm cook tskler..

yaklaşık 15 şişe parfümüm var, tam bi koku delisiyim ben

o kadar para harcarım ama şu ana kadar en güzel tepkiyi 10 liraya aldığım bir avon parfümü sayesinde aldım

fire me up sanırım parfümün adı bence çürük meyve gibi kokuyor ama onu sıktığımda herkes güzel bişi kokuyor bu ne yahu demişti

sevinsemmi üzülsemmi
aaa ciddimisnzz yaa :)) kırmızı şişe sanırmm dmii

Ben genellikle Avon'un parfümlerinden kullanmayı seviyorum ama Far Away, İncandessence ve Christian Lacroix Rouge kullandığımda soruyorlar.

X