- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.961
:)) ahhahaha orjınal mı dp den mıydı pki canmbende Chanel Chance kullanıyorum valla her sürüşümde yoldan gecenler soruyor.hatta bır keresınde iş yerımdekı erkekler ıddaya gırmıs bu kokuyu kullananı bulacaz dıye akılları okadar calısıyo işte.
hangisi lancome nin pki ?lancome tartışmasız süper bi koku biraz ağır ama sormayan kalmadı...
:)) peki orjinal mı doldur ma mı canm doldru ma ise hangı marka nın kiViktor&rolf flowerbomb benim muhtesem kokulu parfumummhatta hic unutmam bir gun otobuste yanima yabanci uyruklu bi hanimefendi oturmustu bayada alkolluydu kendisi dilinin dondugunce bana parfumumun adini sordu soyledgmi anlamayinca telefonuna yazmami rica etmisti
orjinal mı dolrma mı aldınız acaba ? jadorBende oyleyim aslinda bir suru parfum kullandim.beyaz tenli olusumdan midir nedir bilinmez bende kalici olmamasina ragmen en cok vanilya kokularindan hoslaniyorum bir kere jadore kullandim bilindigi uzere mis gibi cicek kokusudur kendisi inanilmaz kalici oldu bende hatta esimin arkadaslari bile sormustu ama maalesef ben kendisiyle anlasamadim
cook merak ettım ya sankı bi ara denedim ama begenmedim die hatrlıyorm ama madem herkes sormus denemek lazmm bana da öle herkesin soracagı bir koku lazmmVallahi bu bayram kendime d&p den 50 lik burberry london aldım ve bayram boyuncada london kullandım. Gittiğim her yerde en az 5 kişi bu koku nerden geliyor aa çok güzelmiş ne sıktın sen gibi sorulara maruz kaldım :) çok soruldu adı 212 sexy den daha fazla soruldu hatta
acık parfümmüydü peki nerden aldınızzkizlar lolita lempicka gecen bir markete girdim su aliyim diye kadindi market sahibi canim parfumunun adi ne harika kokuyor dedi..bende soledim hatta yer tarifi bile istedi :)
ysl hangı kokusunu kullanıyorsunuz :)) merak ettimkesinlikle sahte kullanmam sahte kullanıcağıma gider deodorant kuşlanırım sevmiyorum replica ama benim parfümüm ysl nin bi parfümü kimseye söylemiyorum söylemem arayıp bulsunlar çok merak ediyolarsa.. okadar çok soran olduki kız arkadaşıma alıcam çok sexi bi parfüm falan diye kızlar o parfümü sevgilinizin yanında sıksanız aşık olması garanti... kokunun gücüne inanıyorumm..
hangisi peki resmini atarmısınzilginç olacak ama kotonun parfümünü kullanıyorum ve herkes soruyor üstelik çok kalııcı
acık parfümmüydü peki nerden aldınızz
London genel anlamda da farkedilen bir kokudur kendini hissettiren bir koku ben kullandığımda farkeden ve soran çok oldu tavsiye ederim yumuşak bir kokudur hanımeli kokusunu biliyorsan seversin bu kokuyu kesincook merak ettım ya sankı bi ara denedim ama begenmedim die hatrlıyorm ama madem herkes sormus denemek lazmm bana da öle herkesin soracagı bir koku lazmmbaska var mı cok sorulan bir koku sekerli ve asırı cıcek keskin kokuları sevmiyormm
nerden bulabılırzz fyatı nedır acabamont blanc - individuelle, neredeyse denemediği parfüm kalmamış biri olarak söyleyebilirim ki kokusu hiçbir parfüme benzemiyor. herkese göre olmayabilir ama mutlaka günde birkaç kişi adını soracaktır.
shısehıo zen kullanıyorm cok farkedilr bı parfümm ama energizig cok merak etttımçok farklı bi koku kullanan var mı bilmiyorum ama Energizing Fragrance Shiseido ve burberry body ne zaman kullansam herkes çok beğendi ve sordu tavsiye ederim herkese...
shısehıo zen kullanıyorm cok farkedilr bı parfümm ama energizig cok merak etttım
bunlar için de sıklıkla sorulan hangısı oldu pekii ?çok farklı bi koku kullanan var mı bilmiyorum ama Energizing Fragrance Shiseido ve burberry body ne zaman kullansam herkes çok beğendi ve sordu tavsiye ederim herkese...
fiyatı nedirGianfranco Ferre ( In The Mood For Love Pure )
Herkes tarafından 1.5 yıldır sorulan parfümüm. Soranların %90 ı erkek. Hatta oturduğum cafelerde dahi gelip soranlar oluyor. :/ Bu kadarı iyi mi orası tartışılır tabi :)
ayyy harikalar hepsi canm kullanmaktan sıkıldıgın kokuları satmak istersen burdayımm talibimm <3Eki Görüntüle 1194598 parfumleri Cook seviyorummmama en cok sevdigim parfum tabikide Dior J'adore kucuklugumden beri seviyorum ) koleksiyonum nasil ? Daha var ama sigmadi .. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana barii söleyinnSoyleyemem sorryy bana ozel 😉😉😉
Saglik ve afiyette kal 🌹
NASIL Bİ KOKU ACABA NE KADAR ?ben lancome magnifique kullanıyorum herkezde adını sorar yazdırıdı