Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

:)) ahhahaha orjınal mı dp den mıydı pki canm

:)) peki orjinal mı doldur ma mı canm doldru ma ise hangı marka nın ki

orjinal mı dolrma mı aldınız acaba ? jador

cook merak ettım ya sankı bi ara denedim ama begenmedim die hatrlıyorm ama madem herkes sormus denemek lazmm bana da öle herkesin soracagı bir koku lazmm baska var mı cok sorulan bir koku sekerli ve asırı cıcek keskin kokuları sevmiyormm

Lancome la vie est Belle iyidir süperdir kalıcıdır vazgeçilmez candır :))))

ysl hangı kokusunu kullanıyorsunuz :)) merak ettim

London genel anlamda da farkedilen bir kokudur kendini hissettiren bir koku ben kullandığımda farkeden ve soran çok oldu tavsiye ederim yumuşak bir kokudur hanımeli kokusunu biliyorsan seversin bu kokuyu kesin

mont blanc - individuelle, neredeyse denemediği parfüm kalmamış biri olarak söyleyebilirim ki kokusu hiçbir parfüme benzemiyor. herkese göre olmayabilir ama mutlaka günde birkaç kişi adını soracaktır.
nerden bulabılırzz fyatı nedır acaba

çok farklı bi koku kullanan var mı bilmiyorum ama Energizing Fragrance Shiseido ve burberry body ne zaman kullansam herkes çok beğendi ve sordu tavsiye ederim herkese...
shısehıo zen kullanıyorm cok farkedilr bı parfümm ama energizig cok merak etttım

çok farklı bi koku kullanan var mı bilmiyorum ama Energizing Fragrance Shiseido ve burberry body ne zaman kullansam herkes çok beğendi ve sordu tavsiye ederim herkese...
bunlar için de sıklıkla sorulan hangısı oldu pekii ?

fiyatı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…