- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.941
Evet canim genelde aynı parfümlerden hoşlanıyoruz212 sexy ide seviyodun sen dimi :) cidden koku zevklerimiz uyuyor seninle canım yaben dünki parfümeri maceramdan sonra kesin ve net olarak kararımı verdim orjinal london almayı planlıyorum kendime
Evet canim genelde aynı parfümlerden hoşlanıyoruzdün sabah londonu tişörtüme sıkmıştım sonra tişörtümü değiştirdim falan sonra aynı tişörtü gece yine giydim nasıl güzel kokuyordu sabah sıktığım londonun kokusu mükemmeldi canım ya sayende kokuyu hatırlayıp yeniden kullanmaya başladım
Gidip koklayacagim hemen :)Viktor&rolf flowerbomb benim muhtesem kokulu parfumummhatta hic unutmam bir gun otobuste yanima yabanci uyruklu bi hanimefendi oturmustu bayada alkolluydu kendisi dilinin dondugunce bana parfumumun adini sordu soyledgmi anlamayinca telefonuna yazmami rica etmisti
Bende oyleyim aslinda bir suru parfum kullandim.beyaz tenli olusumdan midir nedir bilinmez bende kalici olmamasina ragmen en cok vanilya kokularindan hoslaniyorum bir kere jadore kullandim bilindigi uzere mis gibi cicek kokusudur kendisi inanilmaz kalici oldu bende hatta esimin arkadaslari bile sormustu ama maalesef ben kendisiyle anlasamadimGidip koklayacagim hemen :)
ya bene böyle yolda yanımdan geçen kadınların konularına bayılıyorum da kendime bir türlü koku bulamadım
London süper bir koku valla gerçekten çok farklı enfes bi koku okadar çiçeksi parfüm kullanmışımdır london kadar kalıcı çiçeksi parfüm kullanmadım hiç :) gerçekten çok ama çok kalıcı ya
Burbery classic :) vazgecilmez parfmumdur orjinalini kullaniyorum biraz pahali ama muhtesemm
çabuk uçuyo o ya :/ tamam güzel kokuyo dakesinlikle avon rare gold miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisler gibi
hangi rengi canm ?? onun sarısı pembesı mavısı vardı seninki hangısıydi ??akat 2000 bayag oldu bıkeresınde otobuse bındım ınerken sofor sormustu esıne alıcakmıs da hhahahah
hangi krem canm ? tam olarak adını yazar mısınkenzo l'eau par...yaklasik 11 senedir ayni parfumu kullaniyorum..bir de victoria's secret'in kreminin kokusu..su ana kadar sormayan erkek ve kadin kalmadi diyebilirim...
en cok sık sık sorulan peki bunlardan hangısıydı canm ? tam olarak adını yazar mısınboss,celine dion,vanderbilt,dolcevita ve jadore bunlari kullaninca arkadaslarim isimlerini hep sorar
hangı rengini peki canm ?? tam olarak ısmını yazar mıısn ?givenchy very irresistable - bi yemege gitmistim herkes sormustuu:asigim:
amway cok merak ettimm ... bende yeşil uzun bir s parfumu var acaba antıcıpate ile degıssem mıVazgeçilmezim....Givenchy Very Irresistible :1rolleyes:
Ayrıca çok dikkat çeken bir parfümüm daha var.... Amway, ANTICIPATE INTENSE sengözlerimebaksanab
canm kırmızı kutu da olan 30 ml lık parfümü mü dıyorsunVictoria's Secret pure seduction kullanıyorum sormayan kalmadı =))))
ccoook merak edıyorum nasıl bı koku herkes begendıgıne göre :)) alsam mı acaba cesaret edemedım ama ...kizlar oyle pahali parfumlere hic gere yok match muthis kokuyo esim bayiliyo bu kokuya