Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

212 sexy ide seviyodun sen dimi :) cidden koku zevklerimiz uyuyor seninle canım ya :KK200: ben dünki parfümeri maceramdan sonra kesin ve net olarak kararımı verdim orjinal london almayı planlıyorum kendime :KK68:
Evet canim genelde aynı parfümlerden hoşlanıyoruz:KK200:dün sabah londonu tişörtüme sıkmıştım sonra tişörtümü değiştirdim falan sonra aynı tişörtü gece yine giydim nasıl güzel kokuyordu sabah sıktığım londonun kokusu mükemmeldi canım ya sayende kokuyu hatırlayıp yeniden kullanmaya başladım:KK19:

Evet canim genelde aynı parfümlerden hoşlanıyoruz:KK200:dün sabah londonu tişörtüme sıkmıştım sonra tişörtümü değiştirdim falan sonra aynı tişörtü gece yine giydim nasıl güzel kokuyordu sabah sıktığım londonun kokusu mükemmeldi canım ya sayende kokuyu hatırlayıp yeniden kullanmaya başladım:KK19:
:KK200::KK200:London süper bir koku valla gerçekten çok farklı enfes bi koku :KK68:okadar çiçeksi parfüm kullanmışımdır london kadar kalıcı çiçeksi parfüm kullanmadım hiç :) gerçekten çok ama çok kalıcı ya :KK19:

Dolce gabbana desire
Dior addict
Chloe love
Kenzo jeu damour
Dior hypnotic pasion eu de parfum

Suan mevcut olan parfumlerim bunlar. Hypnotic en sevdigim. Hala kokumu bulabilmis degilim...

Viktor&rolf flowerbomb benim muhtesem kokulu parfumumm :KK49::21: hatta hic unutmam bir gun otobuste yanima yabanci uyruklu bi hanimefendi oturmustu bayada alkolluydu kendisi dilinin dondugunce bana parfumumun adini sordu soyledgmi anlamayinca telefonuna yazmami rica etmisti :KK58:

Viktor&rolf flowerbomb benim muhtesem kokulu parfumumm :KK49::21: hatta hic unutmam bir gun otobuste yanima yabanci uyruklu bi hanimefendi oturmustu bayada alkolluydu kendisi dilinin dondugunce bana parfumumun adini sordu soyledgmi anlamayinca telefonuna yazmami rica etmisti :KK58:
Gidip koklayacagim hemen :)
ya bene böyle yolda yanımdan geçen kadınların konularına bayılıyorum da kendime bir türlü koku bulamadım

Bu parfumu kullanan var mi bayanlar?

Eklentiler

• 2015-10-08 09.32.01.png
    2015-10-08 09.32.01.png
    1.005,3 KB · Görüntüleme: 146
Gidip koklayacagim hemen :)
ya bene böyle yolda yanımdan geçen kadınların konularına bayılıyorum da kendime bir türlü koku bulamadım
Bende oyleyim aslinda bir suru parfum kullandim.beyaz tenli olusumdan midir nedir bilinmez bende kalici olmamasina ragmen en cok vanilya kokularindan hoslaniyorum bir kere jadore kullandim bilindigi uzere mis gibi cicek kokusudur kendisi inanilmaz kalici oldu bende hatta esimin arkadaslari bile sormustu ama maalesef ben kendisiyle anlasamadim

:KK200::KK200:London süper bir koku valla gerçekten çok farklı enfes bi koku :KK68:okadar çiçeksi parfüm kullanmışımdır london kadar kalıcı çiçeksi parfüm kullanmadım hiç :) gerçekten çok ama çok kalıcı ya :KK19:

Vazgeçilmezim....Givenchy Very Irresistible :1rolleyes:

Ayrıca çok dikkat çeken bir parfümüm daha var.... Amway, ANTICIPATE INTENSE sengözlerimebaksanab
amway cok merak ettimm ... bende yeşil uzun bir s parfumu var acaba antıcıpate ile degıssem mı

Çok uzun süre kullandım sıkıldım şu an kullanmıyorum ama bana en çok sorulan parfümüm Calvin klein euphoria oldu şimdiye kadar.

X