daisy'e göre baya agır yalnız haberın olsun :) daisy benimde yaz kokum..bugün sipariş verdim .yorumlar da kış kokusu diyor.şu an marc jacops daisy kullanıyorum.hediye gelmişti.bu aralar parfüme taktım.seçim iyi mi?tom fords sahara için fikirleriniz nedir?
İlk sıkıldığında cok ağır olsa da oturdukça güzelleşen bir koku.Lancome la vie est belle söylendiği kadar varmış. Cidden kokunuz ne diye sordurtacak bir parfümmüş.
İlk sıkıldığında cok ağır olsa da oturdukça güzelleşen bir koku.
Intense olanı cıkmış şimdi ama cok agırdı.
Klasik la vie est belle cok daha güzel.
Evet kışın güzel gidiyor cidden bende özledim kokusunu..Evet gayet ağır. O yüzden acaba beni çok sıkar mı diye düşünüyorum ama yine de 50lik bi şişe alabilirim. =) kış mevsimi ağır kokuları çok güzel kaldırıyor zaten.
Chanel chance aşkChanel chance..
Kaç yıldır kullanıyorum.
Arada Baska kokuları da denedim ama döndüm yine chanele..
Çoğu kişi beğeniyor.
Abim bile parfümün çok iyi kokuyormus dedi :)
Armoni she denedim onuda beğendim.
Onu da soran oldu :)
En son chanel aldım.
Armoni she alıcam birde :)
Chanel chance aşk
Benimde erkek arkadasım bitiyor ne zaman sıksam benim yanımda hep bunu sık diyor
Galiba erkekleri genel olarak etkileyen bi koku chanel chance.
Çok merak ettim şu an. Ben de bargellodan la vie est belle aldım. Çok hoşuma giderse orijinal alırım belki.Vallahi bu bayram kendime d&p den 50 lik burberry london aldım ve bayram boyuncada london kullandım. Gittiğim her yerde en az 5 kişi bu koku nerden geliyor aa çok güzelmiş ne sıktın sen gibi sorulara maruz kaldım :) çok soruldu adı 212 sexy den daha fazla soruldu hatta
Bende geçen yıl almıştım bargellodan bence başarılı ve aşırı kalıcı sıktığım parfüm günlerce çıkmıyor resmen o derece yaniÇok merak ettim şu an. Ben de bargellodan la vie est belle aldım. Çok hoşuma giderse orijinal alırım belki.
Orijinalini deneyip çok ağır buldum ve beğenmedim diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. =)
Canım hangi parfümü denesen merakım oluşuyor ona karşı inanırmısın,bende burberry londonu çok seviyodum bi aralar o yüzden 30 ml.liğini almıştım ama sonradan biraz baydı,bugün yazını görünce sıkasım geldi gittim sıktım parfümü sanki özlemişim bi güzel geldi kokusu,bendeki orjinal düşünebilirsin güzelkokuyor dp dekini bilmiyorum ama demek o da güzel,senle parfüm zevklerimiz tutuyor geneldeVallahi bu bayram kendime d&p den 50 lik burberry london aldım ve bayram boyuncada london kullandım. Gittiğim her yerde en az 5 kişi bu koku nerden geliyor aa çok güzelmiş ne sıktın sen gibi sorulara maruz kaldım :) çok soruldu adı 212 sexy den daha fazla soruldu hatta
Bende geçen yıl almıştım bargellodan bence başarılı ve aşırı kalıcı sıktığım parfüm günlerce çıkmıyor resmen o derece yani
La vie est belle canim bargellodan aldığım çok kalıcı ama kokusu çok yoğun olduğu için bi noktadan sonra bayabiliyo,burberry london orjinali var güzel,çiçeksi onun açığını bilmiyorum canımLa vie est belle mi yoksa burberry london mı?
La vie est belle de tam istediğim gibi değil ama etkileyici bir havası var diye düşünüyorum. Kullandıkça anlarım.
Dior hipnoz possion almayi düşünüyorum. Açık olana baktım once hoşuma gitmedi sonra hoş gelmeye başladı koku.Sizce nasil
212 sexy ide seviyodun sen dimi :) cidden koku zevklerimiz uyuyor seninle canım yaCanım hangi parfümü denesen merakım oluşuyor ona karşı inanırmısın,bende burberry londonu çok seviyodum bi aralar o yüzden 30 ml.liğini almıştım ama sonradan biraz baydı,bugün yazını görünce sıkasım geldi gittim sıktım parfümü sanki özlemişim bi güzel geldi kokusu,bendeki orjinal düşünebilirsin güzelkokuyor dp dekini bilmiyorum ama demek o da güzel,senle parfüm zevklerimiz tutuyor genelde
Londonun mu orjinalini ağır buldun kuzum. Bence çok ağır bir koku değil orta halli bir koku london inan ki eşim çok kadınsı buldu çok beğendi dün mesela farklı kokular denedim sephorada gittim eşime koklattım alien ve sensous nude u burun kıvırdı bayramda kullandığın varya onu kullan sen bunlar sıradan basit dediÇok merak ettim şu an. Ben de bargellodan la vie est belle aldım. Çok hoşuma giderse orijinal alırım belki.
Orijinalini deneyip çok ağır buldum ve beğenmedim diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?