Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilerde kullandığım adı da sık sık sorulan parfümüm Armani Mania bana göre her mevsime her ortama uyabilecek insana kendini bakımlı temiz hissettiren bir parfüm çok da kalıcı tavsiye ediyorum herkese
Orjinal degil canim d&p versiyonunu kullaniyorum orjinalden farksiz :) ilk sephorada kokladim bayildim bu kokuya acik hic denememistim.. D&p den kokladim vee aldim bana gore ferah ilk basta turuncgil kokusunu aliyosun cok ferah ciceksi turuncgil kokusu sonrasinda kremsi bi kokuya donusuyo nefiss :) en son halide hafif vanilyamsi bi koku kaliyo tenimde durusuna bayildim orjinalini tenime sikmistim sephorada baya uzun kalmisti :) d&p yi kiyafete sikiyorum :)) omnia crystaline tarzi degil canim ikisi cok baska omnia daha ferah mania ya goreOrijinalini mi kullanıyorsun?
Ferah bir koku mu sence? Mesela bvlgari omnia crystalline gibi?
Orjinal degil canim d&p versiyonunu kullaniyorum orjinalden farksiz :) ilk sephorada kokladim bayildim bu kokuya acik hic denememistim.. D&p den kokladim vee aldim bana gore ferah ilk basta turuncgil kokusunu aliyosun cok ferah ciceksi turuncgil kokusu sonrasinda kremsi bi kokuya donusuyo nefiss :) en son halide hafif vanilyamsi bi koku kaliyo tenimde durusuna bayildim orjinalini tenime sikmistim sephorada baya uzun kalmisti :) d&p yi kiyafete sikiyorum :)) omnia crystaline tarzi degil canim ikisi cok baska omnia daha ferah mania ya gore
Armani Maniayı çok eskiden kullanmıştım.. Parfümün ne diye soran bayağı olmuştu.. Çok dikkat çekici bir koku gerçektenŞimdilerde kullandığım adı da sık sık sorulan parfümüm Armani Mania bana göre her mevsime her ortama uyabilecek insana kendini bakımlı temiz hissettiren bir parfüm çok da kalıcı tavsiye ediyorum herkese
Evet fıstığım gerçekten dikkat çekici bi koku bulunduğun ortama bile siniyor kokusu ben çok sevdim mania yı favori parfümüm olduArmani Maniayı çok eskiden kullanmıştım.. Parfümün ne diye soran bayağı olmuştu.. Çok dikkat çekici bir koku gerçekten
ben de ne sıksam soruolar valla... :)) sora da hoop en yakin arkadaslarim alio ve ayni kokuyoruz :// armani si, Vs bombshell, chanel chance en sık kullandıklarım. . .
Ayyyyyy ben parfüm delisiyimmm....lütfen mesaj olarak atarmisinnnnkesinlikle sahte kullanmam sahte kullanıcağıma gider deodorant kuşlanırım sevmiyorum replica ama benim parfümüm ysl nin bi parfümü kimseye söylemiyorum söylemem arayıp bulsunlar çok merak ediyolarsa.. okadar çok soran olduki kız arkadaşıma alıcam çok sexi bi parfüm falan diye kızlar o parfümü sevgilinizin yanında sıksanız aşık olması garanti... kokunun gücüne inanıyorumm..
kesinlikle sahte kullanmam sahte kullanıcağıma gider deodorant kuşlanırım sevmiyorum replica ama benim parfümüm ysl nin bi parfümü kimseye söylemiyorum söylemem arayıp bulsunlar çok merak ediyolarsa.. okadar çok soran olduki kız arkadaşıma alıcam çok sexi bi parfüm falan diye kızlar o parfümü sevgilinizin yanında sıksanız aşık olması garanti... kokunun gücüne inanıyorumm..
Bombshell'i mağazasından mı alıyorsunuz yoksa intetnetten mi? İnternetten alıyorsanız hangi site?
Mesajı okuyunca benim de direk aklıma Black opium geldi :)Ysl manifestodur herhalde. Ya da black opium. ^.^