Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Michael Kors- Sexy Amber
Bir de kalıcı olsa keşke dediğiniz türde bir koku.

Bvlgari Omnia
Ofis kokusu, ofisteki herkesin de sorduğu kokudur.

Gucci Premier
Efsanedir, kalıcıdır, sarıldığın herkes ''Oh yahu bu nasıl güzel kokudur'' der.

Jill sunder sun delight güneş kokusu gibiharika

Bvlgari Omnia Crystalline edt

Bu günlerde sorulan saatlerce kalıcı olan kokumdur kendisi. ^.^

Çikolata vanilya ve beyaz cikolata ikisini de uç yıldır kullanıyorum onüne gelen sordu diyemem ama bu süreçte sorulmuslugu var :KK70:

Açığı pek kalıcı değil galiba. Dpden denemek istiyorum bi de.
Sıkılmazsam kokudan orijinalini kesinlikle alıcam sonbahar için. :KK19:
Bu kokuyu burdaki yorumlardan merak ederek loristen aldim ancak bana gore fazla agir bi parfume benzetti hatta kokusunu ama ismi aklima gelmiyor suan

Bu kokuyu burdaki yorumlardan merak ederek loristen aldim ancak bana gore fazla agir bi parfume benzetti hatta kokusunu ama ismi aklima gelmiyor suan

212 sexy'i ben eyfelden almıştım. Başka bir markadan alan biri bendeki seninki gibi kokmuyor.
Seninki çok güzel dedi. =S
Değişiyor demek ki. Lorisi bilmiyorum ama ben hiçbir kokuya benzetmedim.
Zaten soğuk hava kokusu. Şu an için ağır.

212 sexy'i ben eyfelden almıştım. Başka bir markadan alan biri bendeki seninki gibi kokmuyor.

evet olabilir daha önce paris hilton kullanıyordum loris ten aldığımda kokusu farklıydı birde loris pek kalıcı değil sanırım

evet olabilir daha önce paris hilton kullanıyordum loris ten aldığımda kokusu farklıydı birde loris pek kalıcı değil sanırım

Eyfel de hiç kalmadı bende.
Dpdeki güzelmiş.
Oraya da bakıp orijinale geçerim ben büyük ihtimalle.

Eyfel de hiç kalmadı bende.
Dpdeki güzelmiş.
Oraya da bakıp orijinale geçerim ben büyük ihtimalle.
bende bu kokunun orjinalini çok merak ettim açıkcası birde eyfel yada dp de denicem nekadar farklı kokusu acaba

birde arkadaşlar yıllar önce çok fazla kullandığım fiery 2 parfümünü geçenlerde internetten sipariş vermştim oda elime ulaştı hafif ve çiçeksi bir koku istiyorsanız öneririm oldukça da uygun 20 tl dir kalıcılığı da tamamen sıkmayla alakalıdır çok sıktığınızda kalıcı olup az sıkıldığında uçup giden bi parfümdür

birde arkadaşlar yıllar önce çok fazla kullandığım fiery 2 parfümünü geçenlerde internetten sipariş vermştim oda elime ulaştı hafif ve çiçeksi bir koku istiyorsanız öneririm oldukça da uygun 20 tl dir kalıcılığı da tamamen sıkmayla alakalıdır çok sıktığınızda kalıcı olup az sıkıldığında uçup giden bi parfümdür

Çok hoş bir parfümdür fiery II. Hatta alacağım ben de tekrar.
Çocuktum kullandığımda. Ve en güzeli de hiçbir kokuya benzerliği yok.
Ben rastlamadım daha doğrusu. İyi ki hatırlattın. Ama bunu da sonbahara, kışa yakıştırıyorum ben.
O dönemlerde alacağım. :KK51:

chanel no5

212 sexy' yi bi bayanda koklayıp, adını sorup, beğenerek almıştım. Orjinalini almadım, DP' den aldım. Sadece bir gün kullandım. Acayip başımı ağrıttı ve midemi bulandırdı. O günden sonra hiç kullanmadım. Nerde kokusu burnuma gelse midem bulanıyor artık. . Ağır bi koku.

Açığı pek kalıcı değil galiba. Dpden denemek istiyorum bi de.
Sıkılmazsam kokudan orijinalini kesinlikle alıcam sonbahar için. :KK19:

DP' deki kalıcı. Ama bir yorumda daha yazdım, çok çok ağır bence. .

lancome - tresor in love'cığımdı. bitince yenisini almadım çok pahalı geldi:110:

arkadaşlar bir sorum olucak size dp açık parfümü diğer açık parfümlere göre neden daha pahalı daha kalıcı olduğundanmı ?

212 sexy' yi bi bayanda koklayıp, adını sorup, beğenerek almıştım. Orjinalini almadım, DP' den aldım. Sadece bir gün kullandım. Acayip başımı ağrıttı ve midemi bulandırdı. O günden sonra hiç kullanmadım. Nerde kokusu burnuma gelse midem bulanıyor artık. . Ağır bi koku.

Eyfel'den aldığım ağır değil ama orijinalinin yaydığı koku ağır. Buram buram kokuyor. Çok seviyorum ben. Hem fazla ağır gibi geliyor hem de buna rağmen çekiyor beni.

arkadaşlar bir sorum olucak size dp açık parfümü diğer açık parfümlere göre neden daha pahalı daha kalıcı olduğundanmı ?

Kalıcılıkla alakası yok. İsim yapmış bir marka olduğu için daha pahalı sadece. Meyve sebze nasıl ki lüks semtlerde pahalı ama ortalama bir yerde daha uygunsa bu da aynı hesap.

Çok hoş bir parfümdür fiery II. Hatta alacağım ben de tekrar.
Çocuktum kullandığımda. Ve en güzeli de hiçbir kokuya benzerliği yok.
Ben rastlamadım daha doğrusu. İyi ki hatırlattın. Ama bunu da sonbahara, kışa yakıştırıyorum ben.
O dönemlerde alacağım. :KK51:
Fiery 2 dediğiniz iki çeşidi var. hangisi acaba? sarı üzerinde turuncu enine çizgiler olan mı? yoksa diğeri mi? bu kokular burberys classicin muadiliymiş ben de almayı düşünüyorum ama açık tenliyim bende ağır duruyo biraz avondan for away kullanmıştım nasıl buram buram kokuyu alıyordum anlatamam yapışıyordu üstüme öyle de olsun istemiyorum:KK43:

X