Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajı okuyunca benim de direk aklıma Black opium geldi :)
Yakın arkadaşım kullanıyor bu parfümü..acayip güzel kokuyor.seksi, çekici derin bir kokusu var.. Tatlı kahve ve Yasemin karışımı bir koku alıyorum ben ama çok tarz bir parfüm. Ben arkadaşıma ayıp olmasın diye kullanmıyorumÇok merak ettiğim bir koku. Notaları çok hoş görünüyor. Denedin mi sen? Nasıl?
Nina Ricci ricci nasıl bir parfüm? biraz tarif edebilir misin?Bir kere Antonio Banderias blue seduction parfümüm soruldu . Onu soran da direk sıktığının eyfelde numarası kaç çok beğendim diye sordu . Onun dışında Nina Ricci - ricci ricci ve Givenchy ange ou demon la secret parfümüm hep soruluyor . Doldurmasını soranlar olursa Nina ricciyi en iyi bargello ange ou demon u da en iyi david walker yapmış
Nina Ricci ricci nasıl bir parfüm? biraz tarif edebilir misin?
Teşekkür ederim canım benim.. Bugün alışverişteydim bu parfümü denedim. Pek haz edemedim ama kötü bir koku değil benim için..şuan üzerimde olan , kentin limonlu bayram şekeri gibi koktuğumu hissettiren parfüm
bargello oturdugum evin altında ineyim de bakayım nuraycıgım modern muse önerdi dedım..
ne yazık ki üzerimde kalmadı hafif geldi o,, mecburen nina ricci aldım ben de...orgınali hala var mı emin değilim
ara ara misket limonu hafiften çiçeksi daha cok meyveli kokan yazlık bir koku=)
ay bu arada alıntısını yaptıgın arkadas ange demon falan demiş o da kış için leziz bir koku
Teşekkür ederim canım benim.. Bugün alışverişteydim bu parfümü denedim. Pek haz edemedim ama kötü bir koku değil benim için..
Ange Demonu ' da denedim gerçekten dediğin gibi çok farklı, çok hoş bir parfüm.. Bunu beğendim. Tavsiye edebilirim.. Namı diğer Medcezir Sude 'nin parfümü :)
Kesinlikle katılıyorum.. Ange Demonu bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. Çok hoşuma gitti. Kışlık nefis bir koku ❤evet tatlım nına ricci degıl 200 vermek dolumunu alıp 15 tl vermeye bile değmiyecek kalıcılık sıfır yani..suan acımadan çöpe attım..ama ange demon değişik ya..insana kıs gelse de kullansam dedırtıyor..sureklı değişiyor tam melek şeytan dedıklerı kadar var =)
Kesinlikle katılıyorum.. Ange Demonu bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. Çok hoşuma gitti. Kışlık nefis bir koku ❤
En azindan hep aynı tarz parfümlerden sıkılanlar için değişik bir seçim
Bugün ilk defa Armani Si 'yi de denedim.. Bunu da çok beğendim.. Tatlı bir koku.. Sanki La vie est belle ' nin daha soft, daha fresh hali gibi geldi bana.. Zaten Armani' nin hiçbir kötü parfümünü görmedim.. Si'yide beğeneceğimi umuyordum. Armani beni yine yanıtmadı.. parfümde ferah bir tatlılık isteyenler için Armani Si güzel bir seçim olacaktır
Ben de orjinalini denedim kuzum .. Çok kalıcıydı valla. Sılajı yüksek parfüm belliaynen canım yok şöyle coco mademoiselle gibi etrafa yayılan çok az koku var...
armani si güzeldir ve kesinlikle orjinali kullanılması gereken bir parfüm..tertemiz hem yayılan hem de kremsi aynı zamanda çiçeksi..
ange ou demon o kadar yayılıyor ki belki biraz ağır ama çok farklı =)
Ben de orjinalini denedim kuzum .. Çok kalıcıydı valla. Sılajı yüksek parfüm belli
Armani Si ve Givenchy Ange demon arasında kalmıştım zaten kuzum..kışın kullanmak için.. İkisi de oldukça kalıcı parfümler.. Aklımda :)kısın al canım o zaman ben kesın alıcam zaten listeye eklendi..verdıgın paraya da değer..
yormayan bir koku..
dikkat ettım de gvency marka parfümler genelde uzun yıllar bol üretiliyor..
amarige merak edıyorum ama onu da cok anne kokusu dıyorlar bir onu bir de estee lauder delıght lokum gıbı dedıler dıye hala deneyemedım
genelde gvencyler kalıcılıklarıyla biliniyor =)
Armani Si ve Givenchy Ange demon arasında kalmıştım zaten kuzum..kışın kullanmak için.. İkisi de oldukça kalıcı parfümler.. Aklımda :)
Çok güzel özetledin fıstıkımşimdiden güle güle kullan canım şurda kışa ne kaldı armani si tatlı ange demon farklı
mrb ysl hangi parfüm acaba bana yeni fransadan orjinal hediye ysl black opium geldi satmayı düşünüyorum uygun fyatlı düşürsenizz egerkesinlikle sahte kullanmam sahte kullanıcağıma gider deodorant kuşlanırım sevmiyorum replica ama benim parfümüm ysl nin bi parfümü kimseye söylemiyorum söylemem arayıp bulsunlar çok merak ediyolarsa.. okadar çok soran olduki kız arkadaşıma alıcam çok sexi bi parfüm falan diye kızlar o parfümü sevgilinizin yanında sıksanız aşık olması garanti... kokunun gücüne inanıyorumm..
aynen bende ne zaman sıksam sorarlar o parfümü gecenlerde hastanede bi bayan gördüm bende onun parfümünü cok begendim ve sordum :)Bugün chanel chance sıkmıştım.. Ve yine parfümümün adı soruldu.. Chance rekor kırıyor ben de..:)
elimde orjinal ysl black opium var fransadan yeni geldi satmaı düşünüyorum ilgilenirsenizkısın al canım o zaman ben kesın alıcam zaten listeye eklendi..verdıgın paraya da değer..
yormayan bir koku..
dikkat ettım de gvency marka parfümler genelde uzun yıllar bol üretiliyor..
amarige merak edıyorum ama onu da cok anne kokusu dıyorlar bir onu bir de estee lauder delıght lokum gıbı dedıler dıye hala deneyemedım
genelde gvencyler kalıcılıklarıyla biliniyor =)
elimde orjinal ysl black opium var fransadan yeni geldi satmaı düşünüyorum ilgilenirseniz