- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.881
Onun parfumu neymis :)aynen bende ne zaman sıksam sorarlar o parfümü gecenlerde hastanede bi bayan gördüm bende onun parfümünü cok begendim ve sordum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun parfumu neymis :)aynen bende ne zaman sıksam sorarlar o parfümü gecenlerde hastanede bi bayan gördüm bende onun parfümünü cok begendim ve sordum :)
armani she miş ben zaten tahmin ettim kokuyu ama emin olmak için bayana sordum gülerek armani she dedi :))Onun parfumu neymis :)
mrb ysl hangi parfüm acaba bana yeni fransadan orjinal hediye ysl black opium geldi satmayı düşünüyorum uygun fyatlı düşürsenizz eger[/QUOTE
black opiumu ben kullandım zar zor bitirdim onu hiç sevmiyorum..
armani she çok eskidi ya.. eskiden ziyade çok bilimdik o kötü...armani she miş ben zaten tahmin ettim kokuyu ama emin olmak için bayana sordum gülerek armani she dedi :))
ewett cok bilindik bende hemen tanıdım ,ama o anda hastane öle bir koktukii bayagı kalıcıydı sormadan edemedim :) ama ben yeni bir parfüm kesfettim zen die müthiş bişiarmani she çok eskidi ya.. eskiden ziyade çok bilimdik o kötü...
hangi dolcebırakın bu pahalı parfüm merakını 32 yaşındayım 16 yaşından beri aynı kokyu kullanırım hem sexi hem masum şiddetle tavsiye ederim DOLCE
dolce nin hangisi peki ? klasık mi diva mıhangi dolce
ben zaten dolce u anlayamadım bir başkasına sordum siz de bana sormuşsunuz asıl sahibine sormanız lazım .sizin bana önerebileceginiz güzel bi koku var mı peki : ?
dolce nin hangisi peki ? klasık mi diva mı
bu kokuyu bana yıllar önce dp de calısan bir adam önermişti cok farklı hs bir koku gercekten cristobal, adam hatta 10 mt ilerden duysam anlarım kokunun sahibi o derece hastasym demiştibalenciaga cristobal
ccanim numarasi kac acaba? bi de acik parfumlerde zaman gectikce alkol kokusu kaliyo diyolar oyle bi sorun yasadin miŞimdilerde kullandığım adı da sık sık sorulan parfümüm Armani Mania bana göre her mevsime her ortama uyabilecek insana kendini bakımlı temiz hissettiren bir parfüm çok da kalıcı tavsiye ediyorum herkese
yok canım bu kokuda pek alkol kokusu almadım ben kodu M9 d&p den almıştım :)ccanim numarasi kac acaba? bi de acik parfumlerde zaman gectikce alkol kokusu kaliyo diyolar oyle bi sorun yasadin mi