- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.821
Odunsu kokulardan böyle buram buram çekici bi koku istiyorum
hadi tavsiye
hadi tavsiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiery 2 dediğiniz iki çeşidi var. hangisi acaba? sarı üzerinde turuncu enine çizgiler olan mı? yoksa diğeri mi? bu kokular burberys classicin muadiliymiş ben de almayı düşünüyorum ama açık tenliyim bende ağır duruyo biraz avondan for away kullanmıştım nasıl buram buram kokuyu alıyordum anlatamam yapışıyordu üstüme öyle de olsun istemiyorum
Bana göre kalıcılığından değil. Orjinalerine en yakın kokuları dp taklit ediyor. Ondan az bi miktar pahalı olabilir .. tabi bu benim tecrübeme göre böyle .. kalıcılık konusunda da en iyi açık parfüm bargellodur.. ama dp kadar orjinaline yakın değildir kokularıarkadaşlar bir sorum olucak size dp açık parfümü diğer açık parfümlere göre neden daha pahalı daha kalıcı olduğundanmı ?
Bebeksi , tatlı denebilecek bir koku.. Angel 'ı biliyor musun ? Onun çok daha soft hali gibiChopard wish nasil kizlar gittigidiyor da baya indirime girmis siseside cok sik mis kokusunu merak ettim
Angel mi en sevmedigim kokudur kendisi suanda vazgectim almaktan:)Bebeksi , tatlı denebilecek bir koku.. Angel 'ı biliyor musun ? Onun çok daha soft hali gibi
Canım sen yine bir dene . Angel kadar ağır koku değilAngel mi en sevmedigim kokudur kendisi suanda vazgectim almaktan:)
bu okuyuda merak ediyorum orjinalinde arattığımda çok farklı şişeler çıkıyor sizin bahsettiğiniz hangisi ?Bu aralar Chloe Love
Soran sorana
bu okuyuda merak ediyorum orjinalinde arattığımda çok farklı şişeler çıkıyor sizin bahsettiğiniz hangisi ?