Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Odunsu kokulardan böyle buram buram çekici bi koku istiyorum :KK16:
hadi tavsiye:KK31:

Valla ben en son lady gaganinkini aldim gayet iyi. Gucci rush severim cok tavsiye ederim

Fiery 2 dediğiniz iki çeşidi var. hangisi acaba? sarı üzerinde turuncu enine çizgiler olan mı? yoksa diğeri mi? bu kokular burberys classicin muadiliymiş ben de almayı düşünüyorum ama açık tenliyim bende ağır duruyo biraz avondan for away kullanmıştım nasıl buram buram kokuyu alıyordum anlatamam yapışıyordu üstüme öyle de olsun istemiyorum:KK43:

Burberry kokularını sevmiyorum. Fiery başka bir kokuya benzemiyor. Benim dediğim turuncu renkli olan. Kırmızıyı beğenmiyorum.
Far Away harika bir koku bence ama bazen bana da çok ağır geliyordu. Epeydir kullanmadım ama mutlaka elimde bulundururum.
Beyaz tenliyim ve ten ile kokunun ağır olması durumu arasında bağlantı kuramıyorum.
Koku algısı ve zevkle ilgilidir bunlar bana göre. Ten rengiyle alakalı değil.
Ten dokusuyla alakalı deseniz tamam da renk bir şeyi değiştirmez.

Chopard wish nasil kizlar gittigidiyor da baya indirime girmis siseside cok sik mis kokusunu merak ettim

arkadaşlar bir sorum olucak size dp açık parfümü diğer açık parfümlere göre neden daha pahalı daha kalıcı olduğundanmı ?
Bana göre kalıcılığından değil. Orjinalerine en yakın kokuları dp taklit ediyor. Ondan az bi miktar pahalı olabilir .. tabi bu benim tecrübeme göre böyle .. kalıcılık konusunda da en iyi açık parfüm bargellodur.. ama dp kadar orjinaline yakın değildir kokuları

loristen chanel charme aldım kokusuna bayıldım ama pek kalıcı olmadığını düşünüyorum hafif olduğundan orjinalini almayı düşünüyorum

bu okuyuda merak ediyorum orjinalinde arattığımda çok farklı şişeler çıkıyor sizin bahsettiğiniz hangisi ?

Benim bahsettiğim şu:

chloe.jpg

X