- 11 Mart 2015
- 81
- 14
- 36
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.781
Ben burberry weekend kullanıyorum ve kokuyu alan soruyor gerçekten uzun süre kullanılabilcek bi parfüm :)
80 liraya aldım ben indirim vardı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burberry weekend kullanıyorum ve kokuyu alan soruyor gerçekten uzun süre kullanılabilcek bi parfüm :)
Benimki armani si bu zamana kadar kullandığım en iyi parfümarkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben
mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s
Bu parfümü bende merak ediyorum canım nasıl bir kokusu var çiçeksi mi şeker gibimi?Benim yaklaşık beş yıldır hiç değiştirmeden kullandığım kış kokum Chanel Coco Mademoiselle dir. Bu kokuyu istisnasız herkes bir kez soruyor adı ne diye Çalıştığım yerdeki herkes henüz ortama girmeden duyulan kokumla benim geldiğimi anladıklarını söylüyorlar Karşı cinsten de birçok kez parfümümün çok güzel koktuğuna dair iltifatlar almıştım
Boyle guzel koku begenilmezmi ovgulere iltifatlara layik bi kokudurBenim yaklaşık beş yıldır hiç değiştirmeden kullandığım kış kokum Chanel Coco Mademoiselle dir. Bu kokuyu istisnasız herkes bir kez soruyor adı ne diye Çalıştığım yerdeki herkes henüz ortama girmeden duyulan kokumla benim geldiğimi anladıklarını söylüyorlar Karşı cinsten de birçok kez parfümümün çok güzel koktuğuna dair iltifatlar almıştım
Bu parfümü bende merak ediyorum canım nasıl bir kokusu var çiçeksi mi şeker gibimi?
Boyle guzel koku begenilmezmi ovgulere iltifatlara layik bi kokudur
Fiyatı ne kadar şu anda 50ml ve 100mlsinin?Benim yaklaşık beş yıldır hiç değiştirmeden kullandığım kış kokum Chanel Coco Mademoiselle dir. Bu kokuyu istisnasız herkes bir kez soruyor adı ne diye Çalıştığım yerdeki herkes henüz ortama girmeden duyulan kokumla benim geldiğimi anladıklarını söylüyorlar Karşı cinsten de birçok kez parfümümün çok güzel koktuğuna dair iltifatlar almıştım
100 mlsi douglas ve sevilde 428 indirimsiz bazen %10 indirimli oluyor.Fiyatı ne kadar şu anda 50ml ve 100mlsinin?
canım açığını kullandın mı hiç?Tatlım ben kış mevsiminde odunsu kokuları seviyorum. Bundan önce de uzun yıllar Gucci Rush kullandım. Ama Gucci Rush, bu parfüme göre çok daha ağır. Senin için baktım parfümün notalarına; bergamut, portakal, greyfurt, liçi, gül, italyan yasemini, paçuli, vanilya ve beyaz misk yazıyor.
Bu parfümü kullandığımda kendimi asil bir kuğu gibi zarif hissediyorum cidden
alien, 1 million lady, hugo boss süperlerarkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben
mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s
güzel kokudur 212 sexy aşırı kalıcıdırEyfel'den aldığım 212 sexy'i dün eve gelen çocuk misafirime sıktım. Kız eve gidince annesi telefon etti bu koku çok güzel adı ne diye.
Kokunun orijinalini düşünün bir de.
Almak farz oldu. Sonbahara elimde olacak inşallah.
güzel kokudur 212 sexy aşırı kalıcıdır
bargello versiyonunu görümcem kullanıyo canım aşırı kalıcı girdiği ortama siniyo kokusu gittiğindede koku orda kalıyo resmenAçığı pek kalıcı değil galiba. Dpden denemek istiyorum bi de.
Sıkılmazsam kokudan orijinalini kesinlikle alıcam sonbahar için.
bargello versiyonunu görümcem kullanıyo canım aşırı kalıcı girdiği ortama siniyo kokusu gittiğindede koku orda kalıyo resmen