Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Burberry classic'in dpdeki hali orijinaline benziyor mu? En son dpye girdiğim zaman biri 100mllik aldı bundan.
Ben beğenmiyorum açıklarını canım denemiştim..Favori parfümlerimden olduğu için orjinalini alırım mutlaka.. Fiyatı da gayet uygun..

Ama açık olarak yine en iyi dp taklit etmiş yine .. Orjinaline yakın dp deki

Ben beğenmiyorum açıklarını canım denemiştim..Favori parfümlerimden olduğu için orjinalini alırım mutlaka.. Fiyatı da gayet uygun..

Ama açık olarak yine en iyi dp taklit etmiş yine .. Orjinaline yakın dp deki

Evet çok uygun fiyatı ama denemeden orijinali alınmaz.
O yüzden önce dpye bakayım ben. Çok beğenirsem orjinalini alırım.

Benim sık sık değiştiriyorum parfümü. Genelde çoğunluğunu beğeniyorlar :) Chanel change i çok soran oldu.

Ha bir de avon little black dress ve beyonce un kırmızı parfümü çok güzel :)

Evet kalıcı bir parfüm ama etrafa çok yayılmıyor. Birisi size yaklaşınca kokuyu alabiliyor ama :)

Benim sık sık değiştiriyorum parfümü. Genelde çoğunluğunu beğeniyorlar :) Chanel change i çok soran oldu.
chanel chance olmasın canım o :KK19:benim de favorilerimden kıyafette bile kaç gün kalıyo

chanel chance hangi renk bende çok duydum bu parfümün methini hemen deneyip beğenirsem alıcam tester parfümcümden onda 3 rengide var :KK3:

chanel chance hangi renk bende çok duydum bu parfümün methini hemen deneyip beğenirsem alıcam tester parfümcümden onda 3 rengide var :KK3:
Siz az önce chanel chance aldım parfümcümden demiştiniz? Kullanmıyor musunuz ki zaten

evet ben sarı gibi olanını kullanıyorum zaten sadece chance olarak o geçiyor.o çok güzel kardeşim kaptı şimdi bide pembe ve yeşil olanı var onlar nasıl acaba merak ediyorum. bi deniycem bakalım :)

evet ben sarı gibi olanını kullanıyorum zaten sadece chance olarak o geçiyor.o çok güzel kardeşim kaptı şimdi bide pembe ve yeşil olanı var onlar nasıl acaba merak ediyorum. bi deniycem bakalım :)
Sizin kullandığınız yani sarı renkte olan en çok beğenileni methedilen bu :)

Ben burberry weekend kullanıyorum ve kokuyu alan soruyor gerçekten uzun süre kullanılabilcek bi parfüm :)

Bath and body work Warm vanilla sugar kullanan var mı kızlar?

X