aşırı kalııcı bir koku bu sen gelmeden kokun gelir cinsten212 sexy i cok soruyorlar
Lacoste klasik çok güzell keşke kalıcı olsaydı bendeLacoste classic de güzel bir kokudur.. Özellikle erkekler çok beğeniyor bu parfümü..
Kızlar mizuya mail attım rose the one hakkında cevapları bu oldu,
Siparişini vermek istediğiniz ürün en kısa sürede satışa sunulacak olup üzülerek belirtmek isteriz ki net tarih belirtilmemektedir.İlginiz için teşekkür ederiz.Siparişiniz ile ilgili her türlü konuda 7/24 bize ulaşabilirsiniz.Size hizmet vermekten ötürü büyük mutluluk duyduğumuzu belirtir, memnuniyetinizi daimi kılmayı dileriz.
şişesi çok dikkatimi çekmedi ama kokusunu aşırı merak ediyorum rose the one'ın ..mmm ıyıymıs =)) şişesi cok guzel the one serı siseleri zaten cok klas
bende sexy chocolate varo bıle the one sısesıyle aynı
ama cakma orgınal =)
o sıseden berı d&g sıselerını cok sevıyorum
hatta bu yıl gozluklerıne de baktım ama çerçeveleri hosuma gıtmedı
ya baksana cok minnoşlar ablasışişesi çok dikkatimi çekmedi ama kokusunu aşırı merak ediyorum rose the one'ın ..
ay bunlar tatlıymışşya baksana cok minnoşlar ablası
bargello guzel taklıt etmıs hemen sahıp olma sansın yoksa gıt kokla =))
la via est belle parfümün hası kokunun dibi
Selam; Sarah jessica parker Lovely parfumunun açigi varmi?
Ben ikisini de çokk begeniyorum ama basımı agrıtıyorlarbekledıkten sonrakı hallerı bıle aynı sabunumsu gıbı bı degısık sonra en sona kalan halı de asırı sekerlı
Sagol tatlim bakicam hemen:))parfümevi.com'da var. Diğerlerini bilmiyorum.
bende orjinali vardı daha yeni bitti şişesiSelam; Sarah jessica parker Lovely parfumunun açigi varmi?
♥♥♥♥bende orjinali vardı daha yeni bitti şişesicok hafif güzel bi parfüm narcisso rodriguez e koku olarak çok benziyo ama bu biraz daha serin bir koku.
Çok klas bir koku.. Bence Burberry parfümlerinin en güzeli Burberry classic.. Tartışılmaz..burberry classıc harıka
Kesinlikle... Çok şık çok farklı bitaneeÇok klas bir koku.. Bence Burberry parfümlerinin en güzeli Burberry classic.. Tartışılmaz..