Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

orgınalını nerden buldun sen bargello aldın sanıyorum ben senı
orgınalı nerde ya bende ısterım kii
sephorada yok sevılde yok
Canım benim bir arkadaşımn babası büyük bir mağazada müdür ona söyledim o getirtirdi testerını saolsun kafasının etini çok yemiştim

Canım benim bir arkadaşımn babası büyük bir mağazada müdür ona söyledim o getirtirdi testerını saolsun kafasının etini çok yemiştim

mmm güle güle kullan canım =))
çok tatlı koku

Canım ben sana söylemiştim aslındaa konuştuğumuzda sen bargellodan mı aldım sandın.. Bargellodaki nasıl canım?

canım ben valla balık hafızayım
bargellodakı cok guzel
hatta oranın en basarılı oldugu koku desem yerı

canım ben valla balık hafızayım
bargellodakı cok guzel
hatta oranın en basarılı oldugu koku desem yerı
Öylemi çok sevindim.. Ordan almaya devam ederim o zaman. Orjinali dediğin gibi yok türkiyede.. Bulunması çok zor

yok kuzum nedense dp sevmıyorum fazla
bargellodan aldım gayet guzel kalıcı idi
anladım canım bende bargellodan flowerbomb almıstım taa senenin basnda kokusu cok güzeldi ama sanki böyle çok yağlı bir his bırakıyodu bende kıyafetlerimde..ama bu d&pden aldığım lolita liftte onu hiç yaşamadım ondan sordum d&pdeki nasıl diye:)

bargellodan aldığını mı sormuşlar dı sana

dpdekı lolıta lıft guzel zaten dp cıkardı o kokuyu ne tuhafkı resmen dığerleri dpyı taklıt ettı o yuzden onda problem cıkmaz kuzum, hıc unutmam tee yıllar once kuzenımın dugun parfümü idi lift

dpdekı lolıta lıft guzel zaten dp cıkardı o kokuyu ne tuhafkı resmen dığerleri dpyı taklıt ettı o yuzden onda problem cıkmaz kuzum, hıc unutmam tee yıllar once kuzenımın dugun parfümü idi lift
hadi ya anladım canım ben bi denerim yinede lift'i 100 mlik alcağım zaman belki güzeldir

bu rose the one ı sevilde denemiştim diye hatırlıyorum ben ya.. başka bir parfümle karıştırıyorum demek.. neyle acep..

kızlar daha demin nette arattım rose the one'i.. mizu linki çıktı ve "Aradığınız ürün çok yakında burada!" yazıyor, inşallah gelir

hadi ya anladım canım ben bi denerim yinede lift'i 100 mlik alcağım zaman belki güzeldir

al canım al lıft dpden baska yerden alınmaz ama rose the one kesınlıkle bargellodan alınası
hatta bargellodakı the one bıle tertemız
ama chloe si ıgrenc mesela =)

al canım al lıft dpden baska yerden alınmaz ama rose the one kesınlıkle bargellodan alınası
hatta bargellodakı the one bıle tertemız
ama chloe si ıgrenc mesela =)
Canım ben mizuyu bekleyeceğim rose the one için gelecek inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…