Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

The one çok beğenmemiştim zaten ama içimden bir ses rose the one'ı beğeneceğimi söylüyorr

bence de cunku sen guzel olan gül kokularını sevıyorsun
mesela bulgarı rose cok heveslenmıstım burnumu yaktı resmen
bu cok soft bır de gercekten sılajı yuksek
düşün bargellodakı boyleyse orgınalın sılajını =)
dırek atlıcam ben de mızuya gelınce

Gelsin valla süper olurr size güvenip kör alış yapacağım
Ben de pişman olmayacağını umuyorum canım.. Ben mademoiselleden daha çok beğendim

Bu parfümü ne zaman sıksam soran oluyor chance dan sonra en çok sorulan parfümüm oldu.. Tabi sormaları hoşuma da gidiyor

Ben de pişman olmayacağını umuyorum canım.. Ben mademoiselleden daha çok beğendim

Bu parfümü ne zaman sıksam soran oluyor chance dan sonra en çok sorulan parfümüm oldu.. Tabi sormaları hoşuma da gidiyor

aynen ya chance da erkeksı nota var dense bıle ben de sevemıyorum coco madam. hapsırasım gelıyo onda
chance daha cici

Kızlar ya ben flowerbombu la vie est belle ye benzettim.. Yeni farkettim :) la vie nin daha yumuşak hali gibi geldi,, benzeteniz oldumu başka? .

Düşün ben bvlgari rose'u da sevmiştim o zaman bunu kesin severim eheh

Kızlar ya ben flowerbombu la vie est belle ye benzettim.. Yeni farkettim :) la vie nin daha yumuşak hali gibi geldi,, benzeteniz oldumu başka? .
Ben kaç haftadır aynı şeyi diyorum canım aynrn katılıyorum.. Flowerbomb la vie est bellenin azcık daha hafif hali.. Baya benziyolar.

Ben kaç haftadır aynı şeyi diyorum canım aynrn katılıyorum.. Flowerbomb la vie est bellenin azcık daha hafif hali.. Baya benziyolar.

bekledıkten sonrakı hallerı bıle aynı sabunumsu gıbı bı degısık sonra en sona kalan halı de asırı sekerlı

la vie est belle'nin tek losyonu satılıyor mu? bilgin var mı? geçenlerde losyonunu arkadaşım elime sürdü baya hoş. parfümü kim bilir nasıl hoştur...
canım lidyana gibi sitelerde 99 tlye losyonlu 30 ml seti satılıyor istersen öyle almayı dene:) tek losyonu satılıyor mu bir fikrim yok

Ya bende diyorum bu kokuyu ben hatırlıyorum biryerden ama neye benzettiğimi çıkaramamıştm.. Bugün farkettim la vie est belle soft hali.. Çok benziyor

canım lidyana gibi sitelerde 99 tlye losyonlu 30 ml seti satılıyor istersen öyle almayı dene:) tek losyonu satılıyor mu bir fikrim yok

teşekkür ederim... :)

bu arada bana sorulanlar da , dkny be delicious, lacoste classic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…