Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Benimki armani si bu zamana kadar kullandığım en iyi parfüm

Benim yaklaşık beş yıldır hiç değiştirmeden kullandığım kış kokum Chanel Coco Mademoiselle dir. Bu kokuyu istisnasız herkes bir kez soruyor adı ne diye Çalıştığım yerdeki herkes henüz ortama girmeden duyulan kokumla benim geldiğimi anladıklarını söylüyorlar Karşı cinsten de birçok kez parfümümün çok güzel koktuğuna dair iltifatlar almıştım

Bu parfümü bende merak ediyorum canım nasıl bir kokusu var çiçeksi mi şeker gibimi?

Boyle guzel koku begenilmezmi ovgulere iltifatlara layik bi kokudur

Bu parfümü bende merak ediyorum canım nasıl bir kokusu var çiçeksi mi şeker gibimi?

Tatlım ben kış mevsiminde odunsu kokuları seviyorum. Bundan önce de uzun yıllar Gucci Rush kullandım. Ama Gucci Rush, bu parfüme göre çok daha ağır. Senin için baktım parfümün notalarına; bergamut, portakal, greyfurt, liçi, gül, italyan yasemini, paçuli, vanilya ve beyaz misk yazıyor.

Bu parfümü kullandığımda kendimi asil bir kuğu gibi zarif hissediyorum cidden

Fiyatı ne kadar şu anda 50ml ve 100mlsinin?

Biraz pahalı ama bu koku için değer bence

Biraz değil fazla pahalı bence. Resmen kazıklanıyoruz. Yurt dışına gittiğimde alacağım. Burdan almam büyük ihtimalle.
Ya da tanıdıklardan birine getirtirim ancak.

canım açığını kullandın mı hiç?

Alie
alien, 1 million lady, hugo boss süperler

212 sexy orijinalini kullanıp bolca sıkıyorsanız sormamak elde değil.
Çok güzel kokuyor.
Tabii benim gibi sormaya çekinenler de olabilir.

Aquolina pink sugar sıktım birkaç kişi sordu..gerçekten güzel ve yayılan bir koku.

Eyfel'den aldığım 212 sexy'i dün eve gelen çocuk misafirime sıktım. Kız eve gidince annesi telefon etti bu koku çok güzel adı ne diye.
Kokunun orijinalini düşünün bir de.
Almak farz oldu. Sonbahara elimde olacak inşallah.

güzel kokudur 212 sexy aşırı kalıcıdır

Açığı pek kalıcı değil galiba. Dpden denemek istiyorum bi de.
Sıkılmazsam kokudan orijinalini kesinlikle alıcam sonbahar için.
bargello versiyonunu görümcem kullanıyo canım aşırı kalıcı girdiği ortama siniyo kokusu gittiğindede koku orda kalıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…