Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kızlar bu yazdığınız parfümler orjinal mi yani doldurma olup da adı sorulan parfümünüz oldu mu? ben hala karar veremedim doldurma denemeye devam etmeli mi yoksa bir tane orjinal alıp çıkmalı mı??

kızlar bu yazdığınız parfümler orjinal mi yani doldurma olup da adı sorulan parfümünüz oldu mu? ben hala karar veremedim doldurma denemeye devam etmeli mi yoksa bir tane orjinal alıp çıkmalı mı??
eğer bızım gıbı maymun ıstahlı degılsen orgınal al cık
ama bu benım kokum ıste budur dedıgın yoksa verdıgın paraya degmez
benım orgınal olan parfumlerım guccı envy me , organza , guess bır de amor amor bir kaç yıldır mevcut
onlardan bu yana acık aldım genelde cunku hah budur dıyecegım yenı koku arıyorum =)

doğru haklısın aslında ama bende de birazcık maymunluk var galiba..:oops:
yani ama cidden böyle alkol kokmayan süper müthiş dediğim bir açık parfüm bulursam da baya üzülürüm orjinale veridiğim paraya... :KK17:

doğru haklısın aslında ama bende de birazcık maymunluk var galiba..:oops:
yani ama cidden böyle alkol kokmayan süper müthiş dediğim bir açık parfüm bulursam da baya üzülürüm orjinale veridiğim paraya... :KK17:

sevdıgın kokuları yaz ben sana soylıyım bıldıgım kadarını =))

aa süpersin ya teşekkür ederim.. valla şöyle söyleyeyim bir ton var beğendiğim ama orjinale yakın tutturmaları önemli değil benim için.. koku yeterki alkol kokmasın yani böyle doldurma olduğunu bas bas bağırmasın o benim için önemli biraz... varsa bildiğin böyle birşey çok makbule geçer hani yani..:confused:

aa süpersin ya teşekkür ederim.. valla şöyle söyleyeyim bir ton var beğendiğim ama orjinale yakın tutturmaları önemli değil benim için.. koku yeterki alkol kokmasın yani böyle doldurma olduğunu bas bas bağırmasın o benim için önemli biraz... varsa bildiğin böyle birşey çok makbule geçer hani yani..:confused:

valla alkol kokusu fazla gelmeyen bana tek envy me geldı canım ya
belkı de cok sevdıgımdendır
diğerlerinden flowerbomb fena değil =))

banada sephorada sıktılar kesinlikle bu senin kokun olmalı dedi satıcı güzele benziyor ne kadar süredir kullanıyosunuz memnunmusunuz
Sanirim 6 yila yakin oldu ilk ciktigi donemde ilk almistim. Ben cok memnunum ama bence yaz kokusu. Kisin dior addict i kullaniyorum mavi sise, ilkbahar ve sonbaharda tercihim bvlgari nin klasigi uzerinde sadece pour femme yaziyor. Hepsi birbirinden guzel, tavsiye ederim.

Rose the one bana çok soruluyor kızlar.. Daha dün kafede bir bayan:KK28: geldi yanıma parfümünüzn adı nedir diye sordu çok beğenmişler hatta anlamadı kağıda yazdım :KK37:

Rose the one bana çok soruluyor kızlar.. Daha dün kafede bir bayan:KK28: geldi yanıma parfümünüzn adı nedir diye sordu çok beğenmişler hatta anlamadı kağıda yazdım :KK37:

aynen aynen bana da cok sordular onu
aşırı kalıcı o ya

canım bu rose parfümü açık mı orijijnal mi ya da açığı varmıdır

Canım açığı varmı bilmiyorum ben orjinal aldım orjinali mükemmel.. Hatta açığına bende bir bakayım ya merak ettim eğer varsa

orgınalını nerden buldun sen bargello aldın sanıyorum ben senı
orgınalı nerde ya bende ısterım kii
sephorada yok sevılde yok

X