Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

onu hic denemedim. Agir kokularla aram iyi olmasina ragmen bana bile cok agir. Hatta body lotion bile kullaniyorum o bile gercekten kalici

o zaman dene bence daha bır soft sankı flower..
cok kalıcı ben burdayım dıyor la vie est belle ama ben yıne de daha masum kokuları sevıyorum
birazcık misk amber bıraz da meyve cıcek..hepsınden azar azar olucak aslında =)

Benim su an aklimda iki koku var karar veremedim henüz Valentino - Valentina (böyleydi sanirim adi) birde Estee Lauder Modern Muse

Benim su an aklimda iki koku var karar veremedim henüz Valentino - Valentina (böyleydi sanirim adi) birde Estee Lauder Modern Muse

modern muse notaları cok dıkkatımı cektı denersen bana da soyle nasıl =)

Narciso Rodriguez for her'in daha hafif hali.. cok silik bir parfüm canım hiç silaj denen bişey yok bence

hadı ya este lauder genelde kalıcı derlerdı gercı bır blogda yazılmıs ıkı saatte uctu ama cok ferah demısler
ıkı saatte ucan kokuyu napalım dp bıle 2 gun kalıyorsa :=))

kararlıyım 5inci parfumum hem şişesi guzel hem kendı guzel olucak
adaylar valentıno,guerlaın ,marc jacobs ve moshcıno =))

oyum marc jacobs'a şişede üstüne tanımıyorumm

oyum marc jacobs'a şişede üstüne tanımıyorumm

aynen ya zaten valentıno ıle kalıcılıgı aynıdır heralde
guerlaın cok kalıcı dıyorlar ama parfum zevklerıme bakılırsa guerlaın bana kadınsı gelebılır dıye dusunuyorum

bu arada sence en kalıcı markalar genelde hangılerı canım =?

chanel,guerlain, lancome la vie est belle diyeceğim çünkü lancome'un diğer parfümleri kalcıı değil, ve tabiki christian dior

chanel,guerlain, lancome la vie est belle diyeceğim çünkü lancome'un diğer parfümleri kalcıı değil, ve tabiki christian dior

dior un sadece addıct begenıyodum ama o da değişmiş
miss dior da cok keskın gelıyo nedense jadore gıbı raplh romance gıbı burnumu kaşındıran cınsten :=)

dior un sadece addıct begenıyodum ama o da değişmiş
miss dior da cok keskın gelıyo nedense jadore gıbı raplh romance gıbı burnumu kaşındıran cınsten :=)
bende dior pure poison seviyorum diğerleri bana ağır geliyor

deniiym mutlaka kardesım ısyerınde bır kızda koklamıs bıskuvı gıbıydı dıyordu ama nasıp olmadı hıc.
tamamdır canım bır bakıyım =)

deniiym mutlaka kardesım ısyerınde bır kızda koklamıs bıskuvı gıbıydı dıyordu ama nasıp olmadı hıc.
tamamdır canım bır bakıyım =)
bisküvi gibi değil sakın öyle bi beklentiyle koklama hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum ama cidden adıyla çok uyumlu bi koku.. saf temiz bir koku ama hiç silik değil.

bisküvi gibi değil sakın öyle bi beklentiyle koklama hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum ama cidden adıyla çok uyumlu bi koku.. saf temiz bir koku ama hiç silik değil.

mmmmm :=) tamam canımcım

Bence 5. Parfumun marc jacobs olucak gibi geliyo bal bidonum =) hem sise hem de koku bakimindan iyi bi tercih bence =)

Bence 5. Parfumun marc jacobs olucak gibi geliyo bal bidonum =) hem sise hem de koku bakimindan iyi bi tercih bence =)

daisy sınde gozum var zaten kuzucuk
bu arada azonce erkek arkadasım dedı kı bu ne bee kokun degısmış dedı
kotu mu dedım yok daa iştee ne bılım dedı
chance a
bu cocuk zor arkadaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…