onu hic denemedim. Agir kokularla aram iyi olmasina ragmen bana bile cok agir. Hatta body lotion bile kullaniyorum o bile gercekten kalici
Benim su an aklimda iki koku var karar veremedim henüz Valentino - Valentina (böyleydi sanirim adi) birde Estee Lauder Modern Muse
Narciso Rodriguez for her'in daha hafif hali.. cok silik bir parfüm canım hiç silaj denen bişey yok bencemodern muse notaları cok dıkkatımı cektı denersen bana da soyle nasıl =)
Narciso Rodriguez for her'in daha hafif hali.. cok silik bir parfüm canım hiç silaj denen bişey yok bence
oyum marc jacobs'ahadı ya este lauder genelde kalıcı derlerdı gercı bır blogda yazılmıs ıkı saatte uctu ama cok ferah demısler
ıkı saatte ucan kokuyu napalım dp bıle 2 gun kalıyorsa :=))
kararlıyım 5inci parfumum hem şişesi guzel hem kendı guzel olucak
adaylar valentıno,guerlaın ,marc jacobs ve moshcıno =))
oyum marc jacobs'aşişede üstüne tanımıyorumm
chanel,guerlain, lancome la vie est belle diyeceğim çünkü lancome'un diğer parfümleri kalcıı değilaynen ya zaten valentıno ıle kalıcılıgı aynıdır heralde
guerlaın cok kalıcı dıyorlar ama parfum zevklerıme bakılırsa guerlaın bana kadınsı gelebılır dıye dusunuyorum
bu arada sence en kalıcı markalar genelde hangılerı canım =?
chanel,guerlain, lancome la vie est belle diyeceğim çünkü lancome'un diğer parfümleri kalcıı değil, ve tabiki christian dior
bende dior pure poison seviyorumdior un sadece addıct begenıyodum ama o da değişmiş
miss dior da cok keskın gelıyo nedense jadore gıbı raplh romance gıbı burnumu kaşındıran cınsten :=)
bende dior pure poison seviyorumdiğerleri bana ağır geliyor
kesinlikle denemelisin ama orjinalinii.. dolumu çok kötüydüüonu cok merak edıyorum bı turlu deneyemedım ya
bisküvi gibi değil sakın öyle bi beklentiyle koklama hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorumdeniiym mutlaka kardesım ısyerınde bır kızda koklamıs bıskuvı gıbıydı dıyordu ama nasıp olmadı hıc.
tamamdır canım bır bakıyım =)
bisküvi gibi değil sakın öyle bi beklentiyle koklama hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorumama cidden adıyla çok uyumlu bi koku.. saf temiz bir koku ama hiç silik değil.
Bence 5. Parfumun marc jacobs olucak gibi geliyo bal bidonum =) hem sise hem de koku bakimindan iyi bi tercih bence =)hadı ya este lauder genelde kalıcı derlerdı gercı bır blogda yazılmıs ıkı saatte uctu ama cok ferah demısler
ıkı saatte ucan kokuyu napalım dp bıle 2 gun kalıyorsa :=))
kararlıyım 5inci parfumum hem şişesi guzel hem kendı guzel olucak
adaylar valentıno,guerlaın ,marc jacobs ve moshcıno =))
Bence 5. Parfumun marc jacobs olucak gibi geliyo bal bidonum =) hem sise hem de koku bakimindan iyi bi tercih bence =)
Chance i koklatmadan emin olma derim kuzum =)daisy sınde gozum var zaten kuzucuk
bu arada azonce erkek arkadasım dedı kı bu ne bee kokun degısmış dedı
kotu mu dedım yok daa iştee ne bılım dedı
chance a
bu cocuk zor arkadaş
Chance i koklatmadan emin olma derim kuzum =)
Ay ben de uzerinde la vie est belle vardida ona dedi sandim..chance vardı uzerımde bebegım ona dedı işte bu nee degısık bısı kokuyo degısmıssın dıye