- 6 Temmuz 2014
- 544
- 897
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.521
giorgio armani-si ilk sıktığında biraz ağır geliyo ama 2-3 saate koku oturuyo. bütün gün hatta nerdeyse 2 gün boyunca kokusu çıkmıyo. kullanmaya başladığım andan itibaren karşılaştığım hemen hemen herkes soruyodu ne diye :d bide escada-desire me de kullandığımda insanlarda aynı etkiyi yaratan bi parfüm olmuştu. :)
Roberto cavalli veya escada magnetism tavsiye ederim orjinal alacaksan.Bu aralar armani si çok meşhur hiç denemedim içeriği nasıl? birde orjinalini mi kullanıyorsunuz? Elie saab ve roberto cavalli hakkında ne düşünüyorsunuz
antonio banderas ın kokusu kalıcı mı fiyatı çok değil çünkü birde kokusu nasıl bakaratlı mı şekersi miClinique Happy Heart ve antonio banderas spirit
Orjinalini mi kullanıyorsunuz?Benim vazgeçilmezim Chloe Love..Pudramsı bebeksi..ölüyorum buna ya..ilk aldığım gün sıktığımda kolumu koklayıp koklayıp duruyodum..
İntense daha ağır normali daha güzel diyorlar herkesin zevki farklı tabi:)Roberto cavalli veya escada magnetism tavsiye ederim orjinal alacaksan.
Elie saab le intense olan versiyonuda diğer klasik versiyonuna göre daha iyi bence.
Orjinalini mi kullanıyorsunuz?
Roberto cavalliyi çok seviyorum (sarı şişedeki) hiç ağır gelmiyor. Ama siyah şişeli daha güzel diyenler varpeki jadore, ange ou demon ve thery mugler Allen hakkında neler düşünüyorsunuz?
Intense daha şekerli normali daha çiçeksi bir koku. Normali bana yaşlı kadın teni kokusu gibi geliyorİntense daha ağır normali daha güzel diyorlar herkesin zevki farklı tabi:)
Roberto cavalliyi çok seviyorum (sarı şişedeki) hiç ağır gelmiyor. Ama siyah şişeli daha güzel diyenler varpeki jadore, ange ou demon ve thery mugler Allen hakkında neler düşünüyorsunuz?