Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Ricci Ricci'yi soran cok oluyor. Hatta bir ogrencim zamaninda "Hocam parfumunuz hayatimin parfumu olabilir o derece, arayip da bulamadigim koku bu" demisti.

L'eau Par eau Indigo'yu da soran cok olurdu, ama siktiktan sonraki birkac saatte koklama sanslari olursa Malesef kalici degildi pek.

Dolce&Gabbana Pour Femme de kullaniyorum su siralar. Fark ettiriyor kendini, ama Ricci Ricci kadar begeni almadim.

Lolo pink alian :) bana çok uyuyor birde rosh 2 ....

Arkadaşlar ben burda çok yeniyim sizlerden parfüm önerisi istiyorum. Çok şekerli ağır kokokular hoşuma gitmiyor yardımcı olabilir misiniz?

giorgio armani-si ilk sıktığında biraz ağır geliyo ama 2-3 saate koku oturuyo. bütün gün hatta nerdeyse 2 gün boyunca kokusu çıkmıyo. kullanmaya başladığım andan itibaren karşılaştığım hemen hemen herkes soruyodu ne diye :d bide escada-desire me de kullandığımda insanlarda aynı etkiyi yaratan bi parfüm olmuştu. :)

Bu aralar armani si çok meşhur hiç denemedim içeriği nasıl? birde orjinalini mi kullanıyorsunuz? Elie saab ve roberto cavalli hakkında ne düşünüyorsunuz

Bu aralar armani si çok meşhur hiç denemedim içeriği nasıl? birde orjinalini mi kullanıyorsunuz? Elie saab ve roberto cavalli hakkında ne düşünüyorsunuz
Roberto cavalli veya escada magnetism tavsiye ederim orjinal alacaksan.
Elie saab le intense olan versiyonuda diğer klasik versiyonuna göre daha iyi bence.

Benim vazgeçilmezim Chloe Love..Pudramsı bebeksi..ölüyorum buna ya..ilk aldığım gün sıktığımda kolumu koklayıp koklayıp duruyodum..

Roberto cavalliyi çok seviyorum (sarı şişedeki) hiç ağır gelmiyor. Ama siyah şişeli daha güzel diyenler var peki jadore, ange ou demon ve thery mugler Allen hakkında neler düşünüyorsunuz?

Roberto cavalli veya escada magnetism tavsiye ederim orjinal alacaksan.
Elie saab le intense olan versiyonuda diğer klasik versiyonuna göre daha iyi bence.
İntense daha ağır normali daha güzel diyorlar herkesin zevki farklı tabi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu parfümler hakkında düşüncesi olan var mı?

Roberto cavalliyi çok seviyorum (sarı şişedeki) hiç ağır gelmiyor. Ama siyah şişeli daha güzel diyenler var peki jadore, ange ou demon ve thery mugler Allen hakkında neler düşünüyorsunuz?

Chloe Love çok çiçeksi ve hiç pudra kokusu alamadım.
Oldukça kötü geldi bana. Dayanamadım hatta o kadar kötü buldum ki. =/
Parfüm zevki ne kadar değişken bir şey.

Ben siyah şişede olan cavalliyi sevememiştim pek. Kötü de değil ama fazla nostaljik geldi bana. Modern değil.

Bende sarı şişede olanı seviyorum. Jadore hakkında ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…