Eki Görüntüle 1194598 parfumleri Cook seviyorummmama en cok sevdigim parfum tabikide Dior J'adore kucuklugumden beri seviyorum ) koleksiyonum nasil ? Daha var ama sigmadi .. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hepsi originalInanmiyorim. Bunların hepsi orjinal mi? Yani nasıl bu kadar çok parfüm aldınız ki? Yani çok ilginç. Ben Gucci envy më almak istiyorum sizce nasıl biliyor musunuz? Eşim doğum günümde lancome poem almıştı ama ben pek beğenmedim ağır bir koku bana göre. .. sade çiçek kokularini severim böyle hanimeli koksa harika olurdubi fikriniz var mı ? Tavsiye falan ;-)
Evet hepsi originalfransada yasadigim için parfumler diyari bura Gucci markasini pek bilmiyorum cnm bence sen Dior J'adore al kesinlikle begenirsin benim en sevdigim parfum
lancome la vie est belle
bayılıyorum bu kokuyaa
kesinlikle thierry mugler-alien. kadın olduğunuzu hissettiriyor 😊
Yok J'adore begenmiyorum yengemin parfümü. Bana çok ama çok hafif böyle temizlik gibi kokan bi parfüm lazım. Bundan 5 yıl önce envy më kullanıyordum arkadaşım mis gibi temizlik kokuyorsun demiştisonra bi daha da almadım. Havalar sıcak diye bi yere de cikmiyorum. Bu aralar gidip bi bakmam lazım. Peki siz hepsini nasıl kullanıyorsunuz? Tanı bu kadar çok değil mi?
212 sexy 'yi de çok soran oluyor a.s
Begenmiyor musun ? Hayret bi sey ...temizlik kokan derken ? Chloé parfum lerine bak hafif çiceksi parfumler ... Hugo boss night femme var Onu yeni aldim .. Baska'da bilmem cnm .. Evet hepsini kullaniyorum istersen sende gel fransaya beraber kullanalim her sabah hangisini sürsem diye kafayi yiyorum