Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Cacharel - Amor Amor sevgilimin hediyesi fakat kis kokusu yaz icin pek uygun degil :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar selaaaaaam,

nişan bohçasına aldığım 212 VIP parfümüm inanılmaz güzel!! hayatta bir daha vazgeçemem sanırım :)

parfumleri Cook seviyorummm ama en cok sevdigim parfum tabikide Dior J'adore kucuklugumden beri seviyorum ) koleksiyonum nasil ? Daha var ama sigmadi .. :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle thierry mugler-alien. kadın olduğunuzu hissettiriyor 😊

Ben de parfüm önerisi istiyorummmmm 😔😔 genelde odunsu mistik kokuları severim

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inanmiyorim. Bunların hepsi orjinal mi? Yani nasıl bu kadar çok parfüm aldınız ki? Yani çok ilginç. Ben Gucci envy më almak istiyorum sizce nasıl biliyor musunuz? Eşim doğum günümde lancome poem almıştı ama ben pek beğenmedim ağır bir koku bana göre. .. sade çiçek kokularini severim böyle hanimeli koksa harika olurdu bi fikriniz var mı ? Tavsiye falan ;-)

Evet hepsi original fransada yasadigim için parfumler diyari bura Gucci markasini pek bilmiyorum cnm bence sen Dior J'adore al kesinlikle begenirsin benim en sevdigim parfum

Evet hepsi original fransada yasadigim için parfumler diyari bura Gucci markasini pek bilmiyorum cnm bence sen Dior J'adore al kesinlikle begenirsin benim en sevdigim parfum

Yok J'adore begenmiyorum yengemin parfümü. Bana çok ama çok hafif böyle temizlik gibi kokan bi parfüm lazım. Bundan 5 yıl önce envy më kullanıyordum arkadaşım mis gibi temizlik kokuyorsun demişti sonra bi daha da almadım. Havalar sıcak diye bi yere de cikmiyorum. Bu aralar gidip bi bakmam lazım. Peki siz hepsini nasıl kullanıyorsunuz? Tanı bu kadar çok değil mi?

Yves rocher'ın vanilya kokusunu ne zaman sürsem adını soruyorlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Begenmiyor musun ? Hayret bi sey ... temizlik kokan derken ? Chloé parfum lerine bak hafif çiceksi parfumler ... Hugo boss night femme var Onu yeni aldim .. Baska'da bilmem cnm .. Evet hepsini kullaniyorum istersen sende gel fransaya beraber kullanalim her sabah hangisini sürsem diye kafayi yiyorum

Bir sürü pahalı koku kullandım ama hiçbirinden equal classic kadar memnun kalmadım, öğrencilerim tarafından en çok sorulan koku..

Eklentiler

• $1406016766516.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 128
Equal classic hem temiz hafif hem etkileyici hem de kalıcı bir koku, sarılan kişinin oh mis gibi kokuyosun dediği koku...

teşekkür ederim, nazik teklifin için de çok sağol ;-) önerilerini dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…