Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Lancome - La vie est belle
İnanılmaz kalıcı bir parfüm çok soran olmuştu bana :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 10 yıl önce d&p ye gidip esmer tende en çok giden bi parfüm istedim ve bayan çok hoş yoğun çiçeksi ve çok fazla yayılan bir parfüm verdi . Parfümün en belirgin özelliği çok ferah ve çok yayılan bir koku olmasıydı . Lakin parfümü kaybettim ve yıllar geçmesine rağmen hala unutamadım , bulamadgm içinde ekstra üzgünüm
Ne olabilceği konusunda fikirlerinize ihtiyacım var ..

Eki Görüntüle 1157860

Diesel - Loverdose yeni aldım parfümümü ve ilk defa bugün sıktım, yanına gittiğim herkes ne güzel kokuyorsun sen öyle parfümün ne diye sordular.

armanı code aldım sevgıleme cok begendı mis gıbı kokıuyor :) bende ıse gondermemeye karar verdım :) ıneternetten cok ucuza... gırdım sorunsuz bır alısverıs yaptım :) ...dan aldım :) bu işi bılıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Parfum arayisindayim. Yorumlari merakla okucayacagim. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yillardir sizler gibi parfüm arayisindaydim. Bir çok parfümü denedim ama cabuk sikildim hepsinden... Ve bi gün onunla tanistim..o benim yillardir aradigim kokuydu işte:) Versace cristian noir ... Anlatmaya kelimeler yetmez...

212 dene çok güzel

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

212 sexy çok hafif açık pembe kutusu

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dp parfume özel olan kokular var çok güzel kalici ve sadece dp de olan kokular tavsiyede ederm tam yaz kokusu ferah icini bayiltmayan koku bi denemelisin.rush 2 ve armani fear.

kızlar parfümüm bitmek üzere, yeni bir parfüm almak istiyorum ne tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…