Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Bende lancome-la vie est belle kullandigimda herkez sorar koklar durur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cacharel eden kışlık olanı.sürüpte sorulmadığını bilmem.kenzo flower,lancome mirecal hepsi bankodur bunların.orjinal olmalı dolum parfumde kokuları degisiyor;-)

Bugün Narciso Rodriguez for Her sıktım, arkadaşım bayıldı adını falan sordu kendine de sıktı.

insolence,la vie est belle,flowerbomb

Bruno banani

Ya ben parfum almak istiotumdaa agir bi kokusu olmasin hafif hos olsun. Cokta ciceksi olmasin. Cekici bi koku olsun. Tavsiyelerinzz ?? Ve de fyatlarini yzarsanz

Ya ben parfum almak istiotumdaa agir bi kokusu olmasin hafif hos olsun. Cokta ciceksi olmasin. Cekici bi koku olsun. Tavsiyelerinzz ?? Ve de fyatlarini yzarsanz

Thierry Mugler Alien çiçeksi ama çokta çiçeksi değil. Aynı zamanda ne çok ağır ne çok hafif kendini belli eden bir koku. İlk sıktığında belki biraz hoşuna gitmez ama zamanla oturur.
Aynı zamanda Thierry Mugler Angel'da güzel ama o biraz daha vanilya-çikolata ağırlıklı. Alien'den daha ağır bir parfüm. Yinede gidip kokla:)
Givenchy Dahlia Noir içlerinde en çok bunu beğeneceğini düşünüyorum.
Ve Givenchy Ange ou Demon Le Secret olanını dene:)

Davidof herkes soruyor bende giciklik olsun diye soylemiyorum :) simdi soylemis oldum neyse

yeni favorim Thierry Mugler Alien kokusu gercekten cok hos tam dedigin gibi bir cok kiside sordu...

tesekkur ederm hpsine bkicam bnkari nrrden bukllablrim ve de fyatlari asagi yukari ndir

tesekkur ederm hpsine bkicam bnkari nrrden bukllablrim ve de fyatlari asagi yukari ndir

Canım sevil,sephora,tekin acar,douglas,boyner,ykm hepsinde bulabilirsin bunları denemek için.. ama mağazadaki fiyatları baya pahalı yani 300'ün üstünde.
internetten araştırmanı tavsiye ederim bellamola,misspera gibi siteleri almak için.:)

yeni favorim Thierry Mugler Alien kokusu gercekten cok hos tam dedigin gibi bir cok kiside sordu...

Aynen canım Alien gerçekten çok güzel bir kokuymuş ama Angel'de öyle ben şekerli bişey bekliyodum ikisini de ama alakaları yok daha çok odunsu çiçeksi gibiler..

Son düzenleme:
Artık orijinal parfüme geçiyorum ben de.
Bakalım alacağım parfüm adı sorulanlardan biri olacak mı.
Aklımda birkaç isim var. Biri burada yazmıştı Calvin Klein - Beauty
Onu alabilirim belki.
Açığını kokladığımda bayılmıştım. Orijinali daha güzeldir kesin.
Ama kalıcı değildi pek açık olanı.

Orjinali bende vardı 90 ml burda bit pazarında satmıştım. Gerçekten tam yazlık güzel bir kokudur.
2 şişe bitirmiştim ondan

Şöyle sokakta yürüdüğümde herkes kokusunu alsın istiyorsanız:
DKNY be delicious ve
Chloe favorilerim.
Ağır buluyorum ama buram buram kokan diğer parfümler:
Gucci Rush
Chopard Wish
Thierry Mugler-Angel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…