Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

escada collection açık olanını kullanıyorum rabarbadan mükemmel bi koku kesinlikle

Calvin Klein Escape herkes soruyor..hele dün bi arkadaşım 3-4 kez parfümümün kokusundan etkilendiğini söyledi..öve öve bitiremedi..erkeklerin de çok hoşuna gidiyo..çok kalıcı bir koku orjinalini kullanın derim..

Tom Ford Black Orchid,manifesto,estee lauder pleasures

kızlar havalimanishop adlı bir sitede yarışma var üye olup , paylaşım yapanlara hediye parfüm gönderiyor ve çook ta güzel , orjinal,

ben de kazandım ve gerçekten muhteşem kokuyor...

benim kokum escada cherry

Eau De Toilette - EDT Bayan Parfüm Ürünleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar buram buram kokan çekici bir parfüm istiyorum.Şekerli kokular hariç çiçeksi baharatlı oryantel ferah hepsi olabilir.Orjinal hypnotic poisonum var ama çokta günlük kullanmak istemiyorum.Bu parfümün açığıda berbat anason kokuyor.Bu tarz parfümler önerebilirmisiniz bana kullanıp kışlık beğendiğim parfümler Givenchy ange ou demon,Alien armani code,versace bright crystal,gucci guilty Orjinal olarak kullandıklarım bunlar ama bu sefer açık parfüm almayı düşünüyorum bu kokulardan daha güzeli yada içlerinden kesinlikle şunu kullan dediğiniz parfüm hangisi Gloria'yıda çok övmüşler???

çiçeksi istiyosan donna karon newyork fresh bloosom pembe renkli olanı süper

hypnotic bu koku genc orta yaslı tüm kadınlarda iy duruyo ağır değil uçtukça hoş bi koku olmaya devam ediyo :) kıyafetlerimi yıkıyorum ama coğu zaman :d kokuyo alıyorum kalıcılığı cok fazla acık larıda satılıyo ancak bn orjinalinden yanayım

Avon - perceive vücut spreyi kullanıyorum.Kokusu kolay kolay gitmiyor.Kıyafeti çıkardıktan sonra bile kıyafetin üstünde kokusu kalıyor.Şiddetle tavsiye ederim .

Ben Burberry weekend ve Diomand Armani kullaniyorum cok uzun sure kaliyor herkes parfumumu soruyor :)

çoook çok senelr önce 2001-2002-2003 yıllarında avonun women of earth diye bi parfümü vardı mis gibi kokuyordu çiçek kokusu ve inanılmaz kalıcı herkes ne kullanıyorsun diye sorardı ama malesef senelerdir avon bu parfümü üretmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…