Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

large_s_dior_dolce_vita.jpg

İşte buda benim parfümüm:KK16:

avonun rare pearls her girdigim yerde mutlaka soruluyor..

itiraf etmeliyim birgun otobuste giderken dayanamayıp onumde duran kıza hangi parfumu kullandıgını sormustum cvp: 212 sexy :KK55:

saolsun kız otobusun ortasında parfumunu ckarıp sıkabilceimi bile solemişti:KK9:

Avon incandesse ama deodorantı :KK34:

yıllardır kullandığım parfüm 212 sexy, çok sorulur bana da , bir de calvin klein euphoria var o orijinal onu geceleri yada çok önemli davette kullanıyorum çok etkileyici ve kalıcı kokusu var :KK9: ikisini bi denemenizi tavsiye ederim çoğu parfümü kullandım bilirim ya çok ağırdır kadınsıdır yada çok şekerli tatlı kokusu vardır çocuksudur bunlar ikisinin arası bi parfüm , teninize de yakışıyorsa bütünleşirsiniz artık kokuyla , artık değiştirmiyorum kokumu ,

Arkadaşlar ben prada candy ve lolita lempcika arasında kaldım.sizce hangisini almalıyım kalıcılık,koku bakımından hangiai daha üstün lütfen yardım edin yaşım 16

Arkadaşlar ben prada candy ve lolita lempcika arasında kaldım.sizce hangisini almalıyım kalıcılık,koku bakımından hangiai daha üstün lütfen yardım edin yaşım 16
Canım ben Lolita Lempicka'yı hiç ama hiç sevmiyorum.. Çok ağır bir koku.. Nargile kokuyor resmen :KK37: Ama daha bugün Prada Candy'nin yorumlarını okudum.. Çok olumlu yorumlar var ama şekerliymiş haberin olsun.. Koklamadım bilmiyorum ama Prada Candy sanki daha güzel gibi :)..

Sen şekerli kokulardanmı hoşlanıyorsun ?

Canım ben Lolita Lempicka'yı hiç ama hiç sevmiyorum.. Çok ağır bir koku.. Nargile kokuyor resmen :KK37: Ama daha bugün Prada Candy'nin yorumlarını okudum.. Çok olumlu yorumlar var ama şekerliymiş haberin olsun.. Koklamadım bilmiyorum ama Prada Candy sanki daha güzel gibi :)..

Sen şekerli kokulardanmı hoşlanıyorsun ?

Evet canım şekerli kokuları seviyorum.aslında prada candy bencede daha güzel kokuyo ama çok kalıcı değil diyenler var o yüzden bi türlü karar veremiyorum.şöyle birindrn prada çok çok kalıcı gibi yoruma ihtiycım var sanırım :):)

Evet canım şekerli kokuları seviyorum.aslında prada candy bencede daha güzel kokuyo ama çok kalıcı değil diyenler var o yüzden bi türlü karar veremiyorum.şöyle birindrn prada çok çok kalıcı gibi yoruma ihtiycım var sanırım :):)

Ben blog yazılarında kalıcı olduğunu okumuştum ama :) Bişey diyemeyeceğim canım :)
YSL baby doll'u kokladınmı hiç? Oda güzel bi koku.. Pudra ve şeker karışımı :KK12:

Hayır koklamadım ama en kısa zamanda koklıyacağım ilgimi çekti o kalıcımı peki??

Bende tester'ını koklaştım tenime çok yakışmıştı ama kalıcılıgı da fena degıldı sanırsam .. Tam hatırlayamıyorum..
Ona benzer bide Flora by Gucci Gorgeous Gardenia var bu daha kalıcı mesela..

Bende tester'ını koklaştım tenime çok yakışmıştı ama kalıcılıgı da fena degıldı sanırsam .. Tam hatırlayamıyorum..
Ona benzer bide Flora by Gucci Gorgeous Gardenia var bu daha kalıcı mesela..
Tamam canım bunuda denicem teşekkürlerrr😃😃

X