Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Yaklaşık 7 yıldır Chopard - Wish kullanıyorum. Kısa bir zaman önce yeni çıkan Yves Saint Laurent Manifesto kullandım ama benimle uyumlu olan parfüm kesinlikle wish.
Tabi parfüm her tende farklı koku veriyor.

Calvin Klein Beauty...

Sıktığımda fazlasıyla adı sorulan parfüm.. Oriflame Precious Moments ı da sorarlar ama bunun kadar değil..

212 vip ama bu aralar lacoste pink kullanıyorum o da bir o kadar guzel :)

chanel allure
givenchy very irresistable
escada sexy graffiti
favorilerimmm

Esmer tenliyim. Tenime yakisan ve kullandigimda en begenilen parfumler; Estee Lauder- beautiful, Lancome- tresor, Givenchy - organza, Escada - magnetism, Gucci by Gucci , Chanel - Chance , Chanel-Coco , Emporio Armani- diamonds, Juicy Couture-viva la juicy, Marc Jacops-daisy, Paco Rabanne- lady million, Roberto Cavalli- just cavalli (bunu cok begeniyorum) Paco Rabanne- black xs, Thierry Mugler- angel , Lancome-hypnose, Nina Ricci- nina lelixir , Calvin Klein-eternity moment Clinique-happy

bende kendime uygun hafif ama kalıcı bir koku bulamadım tavsiyeleriniz ne olur mesala pudra kokusu

Victoria secret incredible parfümü çok güzel denemiştim mağazasında ama pahalı diye alamamştm doldurmasıda yoktu şimdi var mı bilmiyorum ama cidden çok etkileyici bi parfüm

Son düzenleme:
Orjinal ithal parfümlere taktım bu ara kafayı. O kadar araştırdımki ama en sonunda netten değil ama tesadüfen doğru adresi buldum. Arkadaşımla konuşurken bi akrabasının yurtdışı bağlantısı olduğunu ordan ithal parfüm gönderdiğini söyledi. %100 güvenli. Eğer düşünürseniz adresi vereyim sizede. Aslında mağazadan satış yapıyor. Ama gittigidiyorada ilan koymuş eğer istediğiniz parfüm internette yoksa mesajla talep edebilirsiniz? O şekilde anında ilan açıyor ve o şekilde satın alabiliyorsunuz...
Parfüm Vitrini - GittiGidiyor Dükkanlar

Orjinal ithal parfümlere taktım bu ara kafayı. O kadar araştırdımki ama en sonunda netten değil ama tesadüfen doğru adresi buldum. Arkadaşımla konuşurken bi akrabasının yurtdışı bağlantısı olduğunu ordan ithal parfüm gönderdiğini söyledi. %100 güvenli. Eğer düşünürseniz adresi vereyim sizede. Aslında mağazadan satış yapıyor. Ama gittigidiyorada ilan koymuş eğer istediğiniz parfüm internette yoksa mesajla talep edebilirsiniz? O şekilde anında ilan açıyor ve o şekilde satın alabiliyorsunuz...
- GittiGidiyor Dükkanlar

Burberry Brit kullandığımda kızlar sorar bu ne bu ne diyee:) gerçi şimdiye kadar kullandığım iilk ağır parfüm bana göre.. kızlara ve anneme göre çok hoş.. genelde fresh kokular hoşuma gidiyor da Brit' i çok sevdiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…